Şimdi Ara

Superonline 2 kat aynı modem farklı istatistikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Benim üst katımda ve bende superonline modem var. Üst kattan kullanıyorum fakat felaket derecede ping kopmaları olduğu için ayrı hat almaya karar verdim ve aldım. Çok şükür benim hatta hiç bir problem yok ama hiç bir problem olmaması beni kuşkulandırdı.

    İki modeminde istatistik sayfasını aşağıdaki gönderiyorum. Yukarıdaki modemde ne sorun var sizce?
    Bu arada modemler HG658 V2 Home Gateway

    Superonline 2 kat aynı modem farklı istatistikler
    Superonline 2 kat aynı modem farklı istatistikler

    Yardımlar için şimdiden teşekkürler







  • bunun birkaç sebebi var, en bariz sebep; kabloda çok fazla ek olması ve buna bağlı olarak bağlantı kalitesinin düşmesidir ya da bahsi geçen modemler farklı saha dolaplarına bağlılar, üstteki eski, alttaki ise yeni saha dolabına bağlı olabilir. ama yine de ilginç geldi bu durum çünkü kablodaki 5-6 metre mesafe farkı bu kadar büyük değişikliklere neden olmamalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kabloların uçlarına bak oksitlenmişse sorun bu... 10 yıldan eski telefon kablosu yüzünden ADSL hızını düzgün kullanamadım bakıp düzeltince ping düştü hızı tam aldım... Biri ADSL ile tam hız ile ayda 500~600GB indirme yaptık... az tabi ama zaten internet kullanan 2 pc vardı...
  • Ben kendi daireme gelen telefon hattını girişteki legranttan telefoncuya 1 sene önce çektirdim. Hatta uçlarına bağlatılara telefoncu arkadaş oksitlenmesin diye mercimek diyot'a benzer bir plastik çakmış öyle bağlamış. (Adını tam bilmiyorum) Büyük ihtimal ile komşunun telefon hattında problem var söyleyeceğim bina içi tesisasıtını değiştirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.