Şimdi Ara

Sunbeam Core-Contact Freezer sizce parasının hakkını verir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • klasgenç :

    stok soğutucu 1700rpm çalışırken bile hiçbişey duymuyorum.intelin kendi soğutucusu oldukça sessiz o konuda bi problem yok yani.
  • ben alalı bir ay oluyor yaklaşık canavar gibi soğutma yapıyor.kesinlikle parasının hakkını veren bi ürün.tavsiye ederim


    bu arada subeam cc kullanan arkadaşlar hangi işlemci ile hangi hızda ortalama kaç derecede kullanıyorlar.bende 2 çekirdeğin hızı diğer 2 çekirdeğe göre 3-4c falan fazla bu sizlerdede böyle mi?

    birde gigabyte p35 serisi kullanan arkadaşlar anakartın çipseti kaç derecede?ben oc yapsamda yapmasam da 30c de sabit bazen 29 a düşüyor???
  • arkadaşım kesinlikle tavsiye ederim.bu arada gir yalnışın var.stok fan hava üflemiyor.fanların çalışma prensibi sıcak havayı atmaktır.soğuk hava üflemek değildir.o yüzden arada bir fark olmayacaktır.ayrıca sunbeam core contact freezerin fanını ramlerden hava alacak ve egsoz fanına üfleyecek şekilde takarsan ramlerin soğumasındada 2-3 derecelik bir yararı olacaktır.bazı arkadaşlar gidin yeni işlemci alın demiş.parası olan alır.
  • benim işlemcim imzamdaki dir bakabilirsiniz everestte stok fanla aldığım testte 99 - 100 dereceyi gördüm sunbeamı aldıktan sonra gördüğüm maksimum sıcaklık 55 derece oldu kasamada sığdı normal atx kasadır tek kötü yanı fan kontrolcüsünü açtığımda ses yapıyor ama sadece 2-3 derece oynatıyor oyüzden en kısık fan hızında çalıştırıyorum ve gayet sessizdir hatta çalıştığını anlamazsınız bile fiyat ve en iyi performans bence
  • Ben de bunu düşünüyordum fakat bir sitedeki bir resim dikkatimi çekti

     Sunbeam Core-Contact Freezer sizce parasının hakkını verir mi?


    Sanki zorla takılmış gibi, ayrıca benim anakart P5Q pro modeli fanını ekzos fan tarafına doğru üfleyince benim ana karttaki pasif soğutucuları ısıtmaya başlamaz mı? Ayrıca Backplatesiz bir model bu 590gr+fanı taşıyabilir mi anakart
  •  Sunbeam Core-Contact Freezer sizce parasının hakkını verir mi?


     Sunbeam Core-Contact Freezer sizce parasının hakkını verir mi?

    arkadas sormus pro anakartta sorun yaparmı dıye bedede aynı anakartdan var sorun yaratmaz agırlıgıda yaratmaz kasana gore boyutuda. ama takarken kuzey koprusune cok yakın denk geldıgı ıcın mumkunse dısarda degılse kasa ıcınde zorlanmadan takman ıcın once ıntel kitini ıslemcıye ondan sonra ıslemcıyı anakarta takmanı tavsıye ederım sonra zorlanabılırsın ama sorun cıkmaz sanmam bende cıkmadı resımlerde yardımcı olur umarım




  • Bu sogutucu AM2+ bordlara direk takilabiliyormu yani bordu sokupde farkli plaka takmadan normal standart sogutucusu gibi kolayca monte edebilirmiyiz am2+ bordlara?
  • Evet AMD sistemler için herhangi ekstra bir kit takmanıza gerek kalmadan direk monte ediyorsunuz. Üzerinde stok AMD soğutucu ile aynı bağlantı klipsiyle geliyor zaten.
  • Herkese merhabalar...

    oc ile işlemci sıcaklığı 80 lere vurduğu için artık şart oldu böyle bir soğutucu. anakartıma uyarmı bimliyorum, Gigabyte P45'e takamadığı için, fanı kullanamayan olmuş,aynı duruma bende düşmek istemem... Benim anakartım gigabyte GA-EP43-S3L , aşağıdaki linkte mevcut.

    http://www.hepsiburada.com/gigabyte-ga-ep43-s3l-intel-p43ich10-fsb-1600mhzo.c-ddr2-1200mhz-soket-lga775-anakart/productDetails.aspx?categoryid=152&productid=bd52680



    Bu fandan kullananlar kendi anakartları ile benim anakartın resimlerine bir bakıp cevap verebilirseniz memnun olurum.


     Sunbeam Core-Contact Freezer sizce parasının hakkını verir mi?




  • Arkadaşlar cevap verecek kimse yok mu?
  • Takamayan adam niye takamamış ? onu söyleseniz ...Belki ram slotları yakın olduğundan mı? resimden görüldüğü kadarı ile bir engel yok ama eğer ramlerin üstünde yüksek kocaman soğutucular varsa bir slotu kullanamayabilrsiniz gibi duruyor.biraz açıklayıcı olun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep.34 -- 20 Nisan 2009; 17:42:48 >
  • Takamayan kişi, işlemci etrafındaki pasif soğutucular yüzünden takamamış. Bendeki anakartta yukarıda görüldüğü gibi sadece kuzey köprüsünün soğutucusu var, onun da bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum ama insan görmeden aldığı bir şey için yine de terettüd ediyor.Yukarıdaki(P43) anakarttan kullananlar varsa diye mesaj yazdım ama siparişi verdim zaten, artık gelince deneyip göreceğiz olup olmayacağını.

    Ram slotları önemli değil, zaten 2*2 Gb var biri gitsede çok problem değil.

    Edit: İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damenn -- 20 Nisan 2009; 17:55:40 >
  • takılmayan anakart hangisi ? bence sizin anakrtta bir sorun olmaz...
  • İlk mesajımda hangi anakarta takılmadığını söylemiştim, tekrar yazayım Gigabyte P45'e takamamış, hatta başlığın linki aşağıdadır, inceleyebiliriniz.

    http://forum.donanimhaber.com/m_30573892/mpage_1/key_Sunbeam%2CCore-Contact%2CFreezer//tm.htm#30637226

    Bunu gördükten sonra bende benim P43'te sorun yaparmı diye şüpheye düştüm ama dediğim gibi zaten siparişini verdim, gelince göreceğiz olup olmadığını.
  • mesajı okumuştumda p45 diye anakart yok p45 chipsetin adı..ep45 ds3r,ep45 ud3p en az 50 model var.o yüzden sordum...

    vallahi o zmaan hayırlı olsun olurda sanki fanı arka eksoza vermezsiniz kas içine verbilrisniz gibi duruyor.Başka forumda soğutucular yüzünden takamayn biri sanayide bir iki çıkntıyı haffi taşlatıp takmış.heralde çok ucu ucuna dokunuyor neyse sonucu yazarsınız.

    çünkü bende ep-45-ds3r var sizin anakrta çok benziyor ,işlmeci çvresi aynı yakın zamnada olmasada bende düşünüyorum...
  • P45 için sizde doğru söylüyorsunuz onun da çok modeli vardı. Bakalım artık, taktığımda ne olacak sonucu yazarım buraya.
  • amd anakartlarda sıkca yapılan bır durum var ıslemcı ıle dımm slotları bırbırlerıne cok yakın konumlandırılıyor bunun yuzunden buyuk sagotucu takınca sorun olabılıyor eskı sıstemım amd ıdı ve sunbeam ı ters cevırıp kullanmak zorunda kaldım cunku 4 dımm slotuda doluydu ama ıntel anakartlarda bu sorun pek olmuyor...
  • beyler ben de bu soğutucudan almayı düşünüyorum. ama montaj konusunda bir bilgim yok. oturduğum yer küçük bir ilçe, burdaki pc'ciler de sanırım yapamaz. nasıl montaj yapacağım?
  • Ürün bugün elime geçti, akşam büyük ihtimal takacağım pc ye. Montajı çok sorunlu olur gibi görünmüyor, bilgisayarcıya gerek kalmaz en kötü ihtimal anakartı dışarı çıkartıp takarsınız.
  • gigabyte ep45-ds3r anakart var. 4 ram slotu da dolu. sccf takmak sorun çıkarır mı yer konusunda?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.