Şimdi Ara

subaru legacy

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese.Halihazırda 2009 citroen c5 1.6 hdi sxpk sahibiyim.Aracımı 2009-2010-2011 model legacy yada Honda Accord ile değiştirmeyi düşünüyorum.İstanbul'da (Anadolu yakası) servis ve yedek parça sıkıntısı yaşar mıyım? Citroen sonrası yakıt birhayli artacak,LPG montajı Legacy için sorunlu mudur?Son olarak,Legacy hakkındaki görüşleriniz nelerdir ve Accord ile kıyaslayabilir misiniz?Saygılarımla.



  • Subaru Legacy 2010'da kasa değiştirdi. Accord ve Legacy bana göre,çok kaliteli otomobiller. Tasarım olarak Accord derim.İkisine de sorunsuz LPG takılabiliyor diye biliyorum.
  • Cevabınız için teşekkürler,Accord bence de daha iyi tasarıma sahip,ancak Subaru'nun simetrik AWD çekiş sistemi ve Boxer motoru çekici geliyor,ama yakıt sarfiyatı daha yüksek.
  • Evet katılıyorum; yol tutuş konusunda Legacy öndedir diye düşünüyorum.
  • Kesinlikle Legacy derim 97 modelini bir süre kullandım.
    süper bir makineydi.
    accord-legacy valla çok keyifli bir seçim olacak sizin için 2 arabada müthiş.........
  • SUBARU LEGACY Hep hayalimde yatan, ulaşamadığım bir araç olarak kaldı...Arabadan anlayanlar için gerçek araba...Ancak fiyatı iyi para ..Servis parça.....? Yine öyle....Ama o paraya değer...EN ZOR YOLLARIN VE RALLİLERİN DEĞİŞMEZ ŞAMPİYONU olarak kafamda ayrı bir yeri var...Saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 16 Şubat 2012; 22:09:36 >
  • Bizde 2011 Legacy SW var. Ağır hantal ve çok yakıyor. CVT şanzıman lüzumsuz. Araç soğukken yokuş yukarı geri geri asılı kalıyor. Motor soğukken yokuş yukarı geri geri çıkamıyor. Sedanı tahminim daha hafiftir ve az birşey daha az hantaldır. Ama az da yakmıyor onu söyleyebilirim. Ben şehir kullanımında 12-14lt/100km yakıyorum. Yol tutuşu mümkemmel. Çok konforlu ve rahat. Uzun yolda hiç yormuyor. Bindiğim en sessiz araba. Volvo'dan falan iyi. İçindeyken hissiyatınız süper. Ama yokuşlarda yüksek hızlarda bağırış çığırış gidiyor. Dizel alacaksanız düz vites ve 9-10.000TL daha pahalı. Benzinli alacaksanız CVT otomatik ve daha ucuz. Dizel tavsiye ederim. Büyük ve ağır arabada benzin çok kötü oluyor.

    Ben şu anda LPG taktıracağım. Onun araştırmasını yaparken gördüm bu sayfayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.