Şimdi Ara

SUBARU İMPREZA AWD 1.5 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
18
Favori
214.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuyu guncel tutalim ;)
  • awd teklonojisi 1.5 değil 1 motorda olsa bile ayrı bir zevk o 1.5lik araçtaki şık görünüm güvenlik yol tutusu fren mesafesi aynı segmentte hiç bir araçta yok araca sprint booster takarak kalkıştaki hantallığıda yok etmek biraz mümkün
  • Subaru olduktan sonra rengi modeli farketmez. Onun hem sesi hem motoru hem de 4 çekeri yeter. Alan arkadaşımıza hayırlı olsun.
  • merhaba arkadaşlar bende subaru ımpreza 1.5 awd yada önden çekişli modelinden almak istiyorum ancak 2003 ve 2006 arası bişey olucak maddi durumum ona elveriyo ama aracın çok yaktıgını söyledi bana bi kaç kişi bu durum beni biraz tedirgin etti ama aracın görüşüşüne ve motor seine bayılıyorum
  • ımpreza nın 2004 yada 2005 aw 1.6 awd yada 1.6 ts lerinden almayı düşünüyorum ama yakıt konusu biraz tedirgin etti yardımcı olurmusunuz arkadaşlar
  • konuyu canlandırayım:

    yeni kasa 1.5 awd için lpg uyumu nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atmosphere

    konuyu canlandırayım:

    yeni kasa 1.5 awd için lpg uyumu nedir?


  • şu okullar açılsa çok iyi olacak. trafiğe de razıyım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeku

    Merhaba Gadniar,

    Öncelikle Subaru 1.5 awd sedan mı aldın? Bu modelin yakıt tüketiminde fabrika verisi şehir içi 9,8 lt / 100 km olmalı...
    Bu süre içerisinde yakıt tüketimi için şehir içinde kilometre hesabı yapabildin mi? 1 kilometre de nedir ? Ben de Subaru 1.5 awd almayı düşünüyorum.Bizi de aydınlatmak amacıyla tekrar bilgi verirsen sevinirim...
    Bende de 2005 Honda Civic 1.6 var.

    Teşekkürler,


    Cevap geç oldu ama yinede cevaplayayım.Kusura bakmayın gecikme için.
    araç 1.5 sedan 2007 model pencereleri çıtasız olanlardan.Fabrika değeri yakıt tüketimi dediğin gibi.Ama dedim ya yakıt tamamen kulanan kişinin ayağına bağlı.Zevk alıcam dersen basıyosun yakıt fırlıyor.Ama yakın çvremde bulunanların araçları ile kıyazlama yapınca örneğin 2003 fiat marea 1.6 benzin veya 2008 pejo partner 1.9 dizel onlarla kıyaslama yapınca impreza ekonomik kalıyor.Daha da ötesi ben prins marka lpg taktırdım.Performansta düşüş hisedilmiyor 0 desem yeridir.Herhangi bir sorunla karşılaşmadım problem 0 hiç bir olumsuz yönünü görmedim sadece bagaj küçüldü.lpg li hali ile otobanda uzun süre 180-190 sürat yaptım yani anlık bir sürat değil istanbul edirne arası kullandım.aracı aldığımdan beri 1 yıl dan fazla oldu sorun yok abi mükemmel bir araç.4 çeker in keyfini defalarda yaşadım.uzun yolda kesinlikle yormuyor.yolla yapıştığını hisediyorsun ki yanında oturan kişi bile bunu hisediyor.bir cok kişiden o yorumu aldım.
    Ankaradan gönenderi den uzun yol için on tampon koruyucu maske yaptırdım.görüntü süper. sürat yaptığınızda bile kesinlikle malkesi halinden hiç bir farkı yok yani ses veya başka birsey yok gayet normal gidiyor.çkıl taşlarından ve buyuk boceklerden koruyor.Görüntüsünü hiç konuşmuyorum o agrasif inreza birden kükreyen bir aslan a bürünüyor.görenler dönüp birdaha bakıyor.Araçla yurt dışına çıktım caddede geçerken adamlar dükkanlardn çıkıp benim arbayı gösteriyor.bakan dönüp bidaha bakıyor.yanlarından geçtiğim kişileri takip eidyorum dikiz aynasından geçince dönüp bakıyor.abi dikatin üzeridne olmasının istiyorsan kalite diyorsan güvenlik diyorsan keyif diyorsan yani varmım diyosan benim diyorsan İMPREZA derim.




  • tekrar merhaba arkadaşlar...
    imreza 2007 1.5 için eklemek istediklerim var gün içinde yazmış oluğum yorum kısa oldu. merak eden arkadaşlar için daha detaylı bilgi vermek isterim.belirtmek isterim ki ben aracı almdna once uzun sure arastırdım.
    sonuç olarak imrezayı aldım ve memnunum.artı ve eksi olarak sıralamktansa ben düşüncelerimi ve tecrübelerimi söylemk istiyorum.artı ve eksiler kişilerin düşücelerine göre değişir.

    kalitesi tartışmaya kapalı bir araç.lpg taktırdım prins marka taktırdım ve öncesinde uzun bir arastırma yaptım.sonuc olarak sorun çıkarmayan bir marka ve subaru ve dengi araçlara uyumlu bir marka.hollanda ürünü taktırmayı düşünenler kesinlikte türk malı taktırmasın.
    benzin ile yaklaşık olarak 3-4 bin km geçtim şehir dışı 6.0-6.5 lt yakıt tüketimi verdi. şehir içi kullanmaya bağlı olarak 8.5-9.0 lt .şehir dışında hız 80-100 arası şehir içi de fazla zorlamadan devir fazla kaldırmadan kullanmam duurmunda bu yakıt tüketimi değerlerini verdi.lpg taktırdım.aynı kullanma şeklinde şehir içi 9.0-10.0 lt şehir dışında kullanmay bağlı olarak 80-90 km hız ile 7 lt 100 -140 km hız 8.8-9.5, 140-180 km hız da 11.0 -12.0 lt yakıt değerlerine ulaştım.
    benim şahsi düşüncem subaru çok yakar mantığında değilim kendim yaşadım ve gördüm.almış olduğum araç 24000 km de 2007 model temiz bir araç hazar yok ilk sahibinden aldım ve adam çok çok temiz kullanmış.

    yağ değişimine gelince servisine sordum 300 tl dediler.ilk sahibi başka bir serviste değiştirmiş ve elinde faturası vardı aynı marka ya ve filtreleri ben kendi servisime gittim 165 tl ye değiştirdim.yağ kalitesi olarak daha düşük değil.hatta borpower kullandım buda fiyatın içinde. hiç bir yan etkisi olmadı ve yakında tekrar yağ deişim zamanı geldi yine aynı yerde aynı şekilde değişim yapıcam.

    yuksek hızlarda direksiyon sertleşiyor,ben şu ana kadar pati çektiremedim. antipatinaj sistem varkarda buzda deneme fırsatım olmadı ama snırım sorunsuz kalkış yapabilir.mutlaka deneyenelr vardır.çok kesin olmamaka birlikte mıcırlı virajlı yolda araç insan ve eşya yüklü tır sollamaya kalkıştım araştakiler mıcırlı yolda kayacağımızı düşündüler ancak imreza mübarek yola yapılştı ve sorunsuz bir şekilde sollama yaptım.

    ilk aldıgım sırada yüksekhızl kesin viraja girdim.ne yalan söyleyeyim kayıdım kaymaz değil ama normal bir araçla spin atacağım yere imrezayla çok hafif direksiyon krımama yoluma devam ettim.kesinlikte diger araçlarla kıyaslanacak bir araç değil.bis subaru kullanıcısı olarka hasta olduğumu düşünmeyin sadece tecrübelerime dayanarak konusuyorum.

    iç dizayn bana hitap ediyor fazla abartı yok ama kullanışlı ve çok fonksiyonlu.klima havalandırma gibi özelikleri 3 düğmede toplamışlar hepsi bir arada basit bir şekilde kulanılıyor.karmaşık ve göze hoş gelmeyen bir durum yok.

    yakın zamanda camlara komle film çektirmeyi düşünüyorum.araçta orjnalliğini bozacak bir şey yapmadım.
    egzos değişimi istiyordum ama vaz gectim.çünkü küçük cocuk var arabada sesten rahatsız olru diye düşündüm.araçta 3500 devirden sorna tatlı bri motor sesi var ve devir yükseldikce adamı gaza getiriyor.yüksek hızda taiki dışardan ses geliyor ama başka arabalarla kıyaslayında cok fark var sessi sadece motor sesi geliyor.izolasyon çok güzel yapılmış.
    lpg taktırdırktan sonra motor sesinde çok hafif değişme oluyor menzinde çok daha sessiz çalışıyor.ancak lpg li araçlarda o ses zaten var o yüzden o ses korkulacak bir ses deil.

    ses sitemi de iyi teybi değiştirmeden kolonlaro değiştirerek ses kalitesinia rtırabilirsiniz.benim niyetim var ancak fırsatım olmadı.şimdilik idare ediyorum.iç kısımdaki plastik aksan çok kaliteli plastiğin üzerinde ince redi gibi bir kaplama var yumuşak bir doku oluturmuş o yuznde kuru plastik gibi bir görüntüsü yok.göze hitap ediyor.
    aklıma geleneler şimdilik bunlar formudan uzun sure uzak kaldım yorum yazamadım.ancak sorularınız olursa seve seve cevaplarım.

    şunuda belirtmek isterim snırım bundan sorna subarudan başka bir arabay binemeyeceğim.
    eğer imprezayı değiştirmeyi düşünürsem bu ya audi olur yada imrezanın yeni modeli ancak şu anki mevcut modeleri begenmiyorum taki 2007 kasası gibi içime yatan ve tek görüşte aşk dedikleri olayı yaşayabileceğim bri model çıkarana kadar imreza 2007 1.5 awd tek aşkım olarak kalıcak.




  • selamlar,bende impreza hb 1.5 AT almayı düşünüyorum,forumda gayet güzel bilgiler edindim ancak subaru kullanıcısı az olduğu için yeterince tatmin edici değil malesef.
    Öncelikle imprezalarda 4 çeker ve yeni çıkan önden çekiş arasındaki yakıt tüketimini öğrenmek istiyorum (Otomatikler için).
    ayrıca ilanlarda bazı arabalarda elegance olmasına rağmen direksyon da düğmeler yok bazılarında var,bu donanım olayınıda netleştirmek gerek.
    Subaru kullanıcılarının çok memnun olduğunu amerikada subaru alan 10 kişiden 7 sinin tekrar subaru aldığını marka feedbackinde en iyi marka olduğunu biliyorum.
  • BENCE MAZDA 3 AL ÇOK DAHA İYİ.
  • Tam istediğimi ararken bu başlığa denk gelmek süper oldu benim için..

    İlk aracımı alacağım ve subaru hep hayran olduğum bir araç.
    Şu linkteki aracı almayı düşünüyorum.

    Subaru IMPREZA 1.6

    Usta şöför sayılmam.Acemi bile sayılırım :)
    Yarış veya hız meraklısıda değilim.
    Yılda yapacağım km 10.000'i geçmez.
    Araç zaten benzin-Lpg


    Limitim 15.000 TL

    Araç sahibi biraz daha düşürebilir fiyatı..

    Korkularım:

    Araç 200.000 Km de..Acaba yarın öbürgün sorun çıkarırmı?
    Trafikte magandalar çok salça olurlar gibi geliyor.
    Son sahibimi olurum?
    Acaba bana uygunmudur?

    Kullananlardan özellikle yorum bekliyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 16 Eylül 2011; 11:58:11 >




  • TheNorth kardeş araba güzel ama ilk araç için macera aramayın derim ben. ilk arabanızı mümkünse parçası bol bulunan bir marka modelden yana kullanın. bir subaru kullanıcısı olarak ben aracımdan memnunum yanlış anlaşılmasın. aradığınız fiyata daha düşük km'li ve de özellikle daha yeni model araçlar bakmanızı öneririm. bunu sadece aracı sağa sola çarparsınız diye önermiyorum. ben ilk aracımı sıfır km almıştım. ve de uzman olduğum söylenemezdi. aslında tam da bu sebeple sıfır almıştım. ne parçadan ne servisten anlıyordum. ben de garantili dert çıkarsa bile garantiden işimi göreceğim başımı ağrıtmayacak bir araç aldım. şu an 8. arabama biniyorum. ve bu vakitten sonra büyük ihtimalle sıfır km araç almam. ama işin acemisiyseniz bir de oto sanayi köşelerinde sürünmeyin. acemiliğiniz atana şekilli araba almayın. işi kaptım her yolu öğrendim dediğiniz zaman gidin ne alırsanız alın. millet nasıl biniyorsa öyle binin.
    ve evet aracı satmakta zorlanırsınız. ha işi kapınca onu da satarsınız. nasıl siz alıyorsanız illa ki bir alıcı bulunur.
    benzin-lpg-dizel takılmayın. 10 bin km için ne alsanz olur. bence çok mühim değil. o km de lpg biraz problemli olabilir. ancak her zaman planladığınızdan fazla km yapacağınızı da göz önünde bulundurun.
    saygılar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinir kupu

    TheNorth kardeş araba güzel ama ilk araç için macera aramayın derim ben. ilk arabanızı mümkünse parçası bol bulunan bir marka modelden yana kullanın. bir subaru kullanıcısı olarak ben aracımdan memnunum yanlış anlaşılmasın. aradığınız fiyata daha düşük km'li ve de özellikle daha yeni model araçlar bakmanızı öneririm. bunu sadece aracı sağa sola çarparsınız diye önermiyorum. ben ilk aracımı sıfır km almıştım. ve de uzman olduğum söylenemezdi. aslında tam da bu sebeple sıfır almıştım. ne parçadan ne servisten anlıyordum. ben de garantili dert çıkarsa bile garantiden işimi göreceğim başımı ağrıtmayacak bir araç aldım. şu an 8. arabama biniyorum. ve bu vakitten sonra büyük ihtimalle sıfır km araç almam. ama işin acemisiyseniz bir de oto sanayi köşelerinde sürünmeyin. acemiliğiniz atana şekilli araba almayın. işi kaptım her yolu öğrendim dediğiniz zaman gidin ne alırsanız alın. millet nasıl biniyorsa öyle binin.
    ve evet aracı satmakta zorlanırsınız. ha işi kapınca onu da satarsınız. nasıl siz alıyorsanız illa ki bir alıcı bulunur.
    benzin-lpg-dizel takılmayın. 10 bin km için ne alsanz olur. bence çok mühim değil. o km de lpg biraz problemli olabilir. ancak her zaman planladığınızdan fazla km yapacağınızı da göz önünde bulundurun.
    saygılar.


    Cevap için teşekkürler...

    Şekil peşinde değilim hocam ..Subaru çocukluğumdan beri hayran olduğum bir markadır.O sebebten tercih olarak sormuştum..
    Sanırım yedek parçası pahalı..Servis ücretleri nasıldır onu hiç bilmiyorum..
    0 oto alacak bütcem maalesef yok.2.El bir araç almak istiyorum ama çok zor işmiş onu öğrendim :)




  • İmprezalar gerçekten çok güzel....Bu arada LEGACY BL5 kasalar hakkında bilgisi olan varmı?
    2.0 138 hp
    2.0 165 hp olarak üretilmiş
    138 versyonun şehiriçi otomatikdeğeri 10.5 litrelerde diye okudum birçok yerde,tabi en iyisini forumda kullanan bir arkadaşımız yanıtlayacaktır.
    Bence LEgacy çok daha oturaklı bir makine ancak ondada donanım ile ilgili net bilgi bulmak neredeyse imkansız
    Donanım olarak GL-COMFORT-ELEGANCE olarak 3'e ayrılıyor,tabi donanımla ilgili detay bulamadım
    ve impreza parasına satılıyor bilginize.


    http://imageshack.us/photo/my-images/52/2003subarulegacyb4bl5us.jpg/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercuz -- 16 Eylül 2011; 19:00:01 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheNorth


    quote:

    Orijinalden alıntı: sinir kupu

    TheNorth kardeş araba güzel ama ilk araç için macera aramayın derim ben. ilk arabanızı mümkünse parçası bol bulunan bir marka modelden yana kullanın. bir subaru kullanıcısı olarak ben aracımdan memnunum yanlış anlaşılmasın. aradığınız fiyata daha düşük km'li ve de özellikle daha yeni model araçlar bakmanızı öneririm. bunu sadece aracı sağa sola çarparsınız diye önermiyorum. ben ilk aracımı sıfır km almıştım. ve de uzman olduğum söylenemezdi. aslında tam da bu sebeple sıfır almıştım. ne parçadan ne servisten anlıyordum. ben de garantili dert çıkarsa bile garantiden işimi göreceğim başımı ağrıtmayacak bir araç aldım. şu an 8. arabama biniyorum. ve bu vakitten sonra büyük ihtimalle sıfır km araç almam. ama işin acemisiyseniz bir de oto sanayi köşelerinde sürünmeyin. acemiliğiniz atana şekilli araba almayın. işi kaptım her yolu öğrendim dediğiniz zaman gidin ne alırsanız alın. millet nasıl biniyorsa öyle binin.
    ve evet aracı satmakta zorlanırsınız. ha işi kapınca onu da satarsınız. nasıl siz alıyorsanız illa ki bir alıcı bulunur.
    benzin-lpg-dizel takılmayın. 10 bin km için ne alsanz olur. bence çok mühim değil. o km de lpg biraz problemli olabilir. ancak her zaman planladığınızdan fazla km yapacağınızı da göz önünde bulundurun.
    saygılar.


    Cevap için teşekkürler...

    Şekil peşinde değilim hocam ..Subaru çocukluğumdan beri hayran olduğum bir markadır.O sebebten tercih olarak sormuştum..
    Sanırım yedek parçası pahalı..Servis ücretleri nasıldır onu hiç bilmiyorum..
    0 oto alacak bütcem maalesef yok.2.El bir araç almak istiyorum ama çok zor işmiş onu öğrendim :)



    o fiyat o arabaya astronomik bir rakam 94 modeller önden çekişli o fiyatlara 99model 4 çeker almanda fayda far o paralara bulursun üstündeki incik boncuk yamuk yılık duran polyester para değil aldanma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oner35 -- 16 Eylül 2011; 21:23:45 >




  • bu başlığı 1 buçuk yıl önce açmışım. o kadar subaru baktım ama servis sıkıntısı, yakıt tüketimi ve ikinci el satış hızı gibi sebeplerle almadım. şimdi 2004 focus hp aldım. alır almaz brc lpg taktırdım 1,60 krş(2,30 TL) yakıyor uzun yolda. çok memnunum ama 1,5 awd gördükçe alsamıydım acaba diye soruyorum kendime.
  • Arkadaşlar 2007 model 1.5 awd Sedan almak istiyorum otomatik vites (AT) 0-100 kaç sn dir... manuellerin 13sn filandı otoların kaç?
  • Arkadaşlar ben de yaklaşık 2 ay önce 2007 model İmpereza 1.5 AWD AT aldım.Bugüne kadar 9-10 araba değiştirdim.Mecedes'ten sonraki
    en keyifli bindiğim araç.Kısa bir süre önce uzun yolda 90-110 km ort.hız ile 100km/7lt. yaktı.Ancak şehir içi testi biraz moralimi bozdu.
    Yaklaşık 100km/13lt. hesapladım.Hiç düşünmüyor iken Lpg hesabı yapmaya başladım.Yakıt konusunda varsa paylaşımlarınızı rica ediyorum.
    Bir de aracım 96000 km.de.Subaru servisinden 100000km.bakımı için bilgi aldım.Ağır bakım olduğunu triger kayışı,v kayışı vs. 2000tl.
    civarı tutabileceğini söylediler.Çok daha uygun yaptırabileceğimiz güvenilir bir servis var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.