Şimdi Ara

Su Pompası-Pompa Kayışı 2014 Polo 1.2 TSI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    2014 model 50.000km'de Polo 1.2 tsi otomatik araç aldım. Son bakımında 10 gün önce yetkili servis tarafından su pompası ve pompa kayışının değiştirilmesi gerektiği belirtilmiş. Motorun üzerinde antifriz/su lekesi varmış bu da su pompasında çatlak olduğunu gösterir ve motor yakmaya kadar gider demişler. Daha başlangıç aşamasındaymış ve ilerlerse kırmızı uyarı verirmiş. Bu durumda arabayı sağa çekip yol yardımı arayın demişler.

    Konu çok teknik olduğundan size de sormak istedim. Servisler bazen para almak için abartı yorumlar yapabiliyorlar. Bu konuyla ilgili anadolu yakasında önerebileceğiniz özel servis var mı?

    Teşekkürler



  • Degirdaim cok yüksek bi parca değil sanirim tanidik bilindik ustaya götürüp kontrol etmende ettirmende fayda var arac 50 bin km iken neden böyle sorun cikartmiş yazilmiş anlamiş değil kestirip aticagin birşey değil bence kontrol ettir
  • hocam aracınızın konumlandırıcı arızası sorunu olabilir. 2015 subata kadar olan üretimlerde kronik sorun var. yetkili servisle görüşmenizi öneririm. Eğer sorun o ise,ücretsiz tamir etmek zorunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.