Şimdi Ara

Su**lementler sitesinden aldığım amino asit sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler, ben lise son sınıf ogrencisiyim. 9 aydır bu sporla uğraşan veriyorum. Son zamanlarda antrenorumle birlikte amino asit ve glutamin almaya karar verdik. Belirttiğim malum siteden alışveriş sepetini tamamladım. Kargo gelmiş okuldan geldim kargoyu açtım ki ne göreyim amino asidin kapağı kırılmış ve içindeki tabletler kutu içine dağılmış hemen hiç dokunmadan fotografladim ve MH yi aradım fotoğrafları istediler attım. Ama sorun çıkaracaklar gibiydiler. Ben değilim hapları kavanoza doldurdum uzun lafın kısası normalde olsa seve seve onlara bu ürünü degistirtirim fakat universiteye hazirlaniyorum, hedefim yüksek bu insanlarla uğraşmaya hiç vaktim yok. Sizden öğrenmek istediğim eğer iade kabul etmezlerdi ben bu hapları kullandım sıkıntı çıkar mı? Hani ilaç haplarda yerle temas eden ilaçları kullandirtmazlar ya, ben bu tabletleri kullandım sorun oluşturur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Suresi gecmis amino acid/vitamin almanin herhangi bir toxic zarari yoktur(yani yiyeceklerdeki zehirlenme benzeri seyler olmaz) ancak kullanimdan beklenilen faydasi da duser.

    BCAA biraz daha hizli bozulur cunku nem ve oksijenden cok hizli etkilenir.

    Ama yinede gonderin geri alsinlar, kapagi kirik seyi kullanmanin pek manasi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 10 Ekim 2017; 22:56:54 >
  • mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkur ediyorum. Uzun ugraslar sonucunda iadeyi kabul ettirdim yine de tavsiye etmeyecegim bir site olmus oldu benim icin daha once de 3 siparisim olmustu fakat bu son siparisimdeki tutumlari beni negatif tarafa itti. Kolay gelsin, iyi antrenmanlar!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.