Şimdi Ara

Şu dayak yiyen garson mevzusu hk. GÜNCEL KONU VIDEO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
7.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • coğrafya kaderdir... ne olurdu sanki norveçde dogsaydim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı muhafazakar ailelerin böyle kendilerini kapalı kutu gibi yetiştirmelerinin sonucu böyle aile tipleri çıkıyor ortaya, kapalı olaylarını genelde savunurum ama bu aile çok gerici kalmış bir aile kimse kusura bakmasın ama bu ailede içinde bir baskınlık dışlanmışlık paradoksu kalmış.
  • Boyle tirsaklar garsonu cocuk gordugu icin saldiriyor. O cocugun boyu 185 olsa tirsak asla saldiramz tirsardi. Kendimden biliyorum. Boyum sayesinde kimse kavgaya yeltenemiyor. Gerci kavga olsa şu tirsak gibi biri gelse boyum gibi yumrugumun buyukluguyle onu 2.80 uzatirdim. Bizim ulke boyle gucu kime yetiyorsa ona saldiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk olanları anlatmış, rapor alıp şikayetçi olmuş.
    https://www.haberturk.com/restoranda-darbedilen-garson-o-anlari-anlatti-2550856
  • İfadeleri alınıp serbest bırakılırlar. Karşı taraf dava açarsa eğer daha önce bir davası varsa hapis cezası alabilir.
    Açıkcası konu şu bu çocuğun yakınları madem hukuk cezasını vermiyor biz verelim derse ne olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bebeği güya korumak için garsona saldıran adamın bebeği patır kütür yere düşürmesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çerkes89

    İfadeleri alınıp serbest bırakılırlar. Karşı taraf dava açarsa eğer daha önce bir davası varsa hapis cezası alabilir.
    Açıkcası konu şu bu çocuğun yakınları madem hukuk cezasını vermiyor biz verelim derse ne olacak?
    Çok güzel olacak, önemli olan adaletin sağlanması ha hukuk sağlamış ha çocuğun yakınları.O çocuğa saldıran adam cezalandırılmazsa yarın senin yakınına benim yakınıma da saldırır.Yılanın başını küçükken ezeceksin demiş atalar.
  • adam kesin corumludur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orada oturup bön bön izliyen halka ne demeli.
  • arkadaşlar siz ciddi misiniz? garson çocuk diye olayı hemen işçi savunma moduna çevirmişsiniz.
    açın videoyu tekrar izleyin, çocuk nereye gittiğine bakmadan hızlıca giderek bebek pusetine çarpıyor, sonra masadaki kadınla adam uyarıyor ki geri dönüp '' bunu mu problem ettiniz tırrek '' dercesine itlik yaparak puseti hırpalıyor yoksa nereye çarptığı hiç umrunda değil. bunu gören bebeğin babası ya da amcası - dayısı artık her kimse o sinirle garson çocuğa vurmaya başlıyor. ayrıca video başlarken dikkatlice izleyin, 2 garson geçiyor bebek pusetinin yanından geçiyor, öndeki çocuk çarpmamak için yan yan yürüyor ama sonradan gelen dallama yıkarcasına çarpıyor ve hiç umursamamış gibi arkasına bile bakmıyor. döven kişiyi savunmuyorum ama böyle bir durumla karşılaşan çoğu kişi benzer tepki verir. gerçi adam garsona vurduğunda puseti düşürüyor oda işin ironisi.
    çarptıktan sonra garson çocuk '' çok özür dilerim, görmedim '' dese hiçbir şey olmayacaktı büyük ihtimal, ama buda dert mi şeklinde davrandığı için 2-3 yumruk yemiş oldu.

    her olayda acıtasyon yapmayın ve demagojiyi bırakın. olay yukarıda yazdığım gibi olmuştur. olaydaki hiç kimseyi tanımıyorum, yaptıklarını savunmuyorum.




  • Hukuk , tek tarafli birşey .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakaryanın yobazı cahili bitmezki
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    sen gel olay çıkaran adamı savun savun,sonra adamı savunmadığını idda et ki sana saldırmasınlar.aynı akp yi savunup savunup da 'bakın akp li değilim yanlış anlaşılmasın' diyen troller gibi.hadi diyelim ki dediğin gibi oldu.o yumruğu atan adam nereden bilecek olayın öyle olduğunu.gördüğü gibi gelip vuruyor.bence o adam sen olabilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bundan once bir durum yasanmia olabilir mi acaba bana sanki garson bilhassa mama sandalyesini eliyle cekiyor gibi geldi. Tabi boyle birsey daha olsa cocuhun yakininin boyle orantisiz güç kullanmasini hakli gostermez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YOURMOVE

    Sosyal medya jöh pöh vatandaşları nerede? :) Çocuk dakikalarca dayak yiyor ve kimse adamı etkisiz hale getiremiyor. Ama iş lafa gelince herkes duyarlı vatandaş.

    Ben hala diyorum. Bizim milletin çoğu korkaktır. Çoğu 'aman bana bir şey olmasın' düşüncesinde.

    Şimdi tutup burada duyar kasmanın bir anlamı yok. Orada bulunan millet utansın.
    NErde dakikalarca dayak yiyor hemen dışarı çıkarıp millet ayırıyor napsınlar insanlar başka etkisiz hale getirmekmiş sen kendini polis sanıyorsun yada süper kahraman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    Mesela bu adam nasil hapise girmiyor biri bana anlatsin. Nasil serbest kaliyor? Bu adam en az 1 yil icerde yatmiyorsa onume gelene bende cakacam bundan sonra. Sunu Amerikada yapsan 5 yil yatarsin tum mal varligini magdura tazminat diye verdirirler.
    He yavrum hemen hapise atılsın nasıl çocukça bir adalet anlayışı önce şikayetçi olur dayak yiyen davası görülür ne öyle kendi kafanıza göre hapis? Oldu sizin keyfinize göre adalet işlesin.
  • Orada çocuk falan yok mesele o değil ve önce orada durumun bir kısmını görüyoruz ve ses yok görülen kısma göre adamların üzeirnden geçiyor resmen ve hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor kim olsa orda tepki gösterir, adamlar tepki gösterince geri dönüyor ve olayın bu kısmını biliyoruz belki orada birşeyler dedi belki olayın önceside var görünen kısmında tabiki o sonradan gelen adamın yaptığı hareket çok aşırı tasvip edilemez ama gördüğümüz kısım bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xef1ONYX

    Bundan once bir durum yasanmia olabilir mi acaba bana sanki garson bilhassa mama sandalyesini eliyle cekiyor gibi geldi. Tabi boyle birsey daha olsa cocuhun yakininin boyle orantisiz güç kullanmasini hakli gostermez.
    aynen geçerken bilerek çarpıyor gibi sanki niye oraya koydunuz yolu kapattınız der gibi bilerek çarpıyor üzerlerinden geçer gibi geçiyor kim olsa oha çüş der.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.