Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.091
Cevap
389
Favori
532.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Cin malı olunca kötü mü oluyormuş ? iPhone üretim yeri neresi ? Pentair bazı filtreleri nerede üretiyor ? Çin malı var Çin malı var .

    İhlas en baz modelinde bile belirli bir kalitesi var , aynı fiyattaki ürünlere göre konuşuyorum, en baz modelinde Pae tank kullandığını bile gördüm , şu an öyledir değildir bilmiyorum , artık Tr de üretiliyor tankları diyorlar vs . İhlas Pae tankı sallıyorum bir milyon adet alır 5 dolara , başkası olur on dolara , bu rekabeti zorlaştırır , fiyat avantajı kazandırır , daha değinemediğim bir sürü şey var . Ayrıca yaygın kendine ait servis ağı mevcut , satış oranı yüksek ve kalitesiz parça kullanma şansın daha düşük , yoksa sattığın cihazın arızasını çözmek için ayıracağın zaman ve iş gücü tekrar kendi başına dert olur .

    Pahalı olan kaliteli midir ? İçinde ne olduğunu biliyorsan evet kalitelidir , sizin attığınız cihazları 5 liraya satan da 20 liraya satan da var mil su mu ne ondan bahsediyorum , ikinci attığınız ihlas modeli Nsf sertifikasına sahip bir cihaz ve suya cihaz kaynaklı bir bulaş olmadığına dair kendini ispat etmiş bir model , ve bir cihaz için Nsf sertifikası almanın hem belirli bir kalite standartı var hem de bir maliyeti var . Bunları ekleyince diğer sıradan cihazlara göre daha ‘’güvenli’’ su içmek için o farkı vermekte fayda olacağına inanıyorum .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • press-tij kullanıcısına yanıt

    Evet ama cok büyük kalite farkı var demezsen, distribütörü oldugun ürünleri kimseye satamazsın, cünkü ucuz olan varken, pahalısını kimse almaz.. iki ürünün de benzer kalite ve benzer islevsellikte oldugunu iddia edersen, diğer ürünü hedefledigin kitleye nasıl satabilirsin? O zaman millet kendini enayi gibi hisseder senden pahalı olan ürünü almazlar.. Bu yüzden sürekli kendi ürününü övüp senden alınmayan her seyi camurlaman gerekir mesela.. X satıcı sahte satıyor, Y ürün zehir iceriyor, Z üründe sertifika yok cocuk düsürtüyor, senin tank cakmadır bilmem ne marka tank olsaydı kokmazdı gibi.. Bunlar internet satısının olmazsa olmaz taktikleridir.. Özetle kendi malının neden o parayı ettigini müsteriye ispat etmen gerekir.. Ispat edemiyorsan diğer ürünlere ve hatta kullanıcıya bile üstüne hic vazife olmadıgı halde sürekli saldıracaksın..



    Bu yüzden satıcıyla kullanıcının yorumu esit değerde değildir.. Satıcıdan fikir almayacaksın sadece mal alacaksın..


    Yine de o flow parcasına dikkat etmek lazım 3 kurusluk flow ve dirsekler icin 300 kurusluk kazık arıtma alınmaz..


     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Nisan 2024; 13:51:51 >




  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Aynen karbon ithal üretim burada .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • press-tij kullanıcısına yanıt
    Dnt marka organic marka swun marka vs vs mevcut . İçinde kullanılan plastik kalitesinden tut , hortum giriş yerlerindeki üretim hata oranına kadar ince detaylar var . Bu da basınçlı atık suyun sayesinde , hortumu salma diplerden su kaçırma gibi sorunlara davetiye çıkarıyor .

    Asıl sorun filtre değişim zamanlarında bu parçaların değişmesine özen gösterilmemesi ve demir baş gibi kullanılması . Atık su kısmında temiz sudan uzaklaştırılan kireç atık kısıcı içini tıkanabiliyor , sürekli aynı atık kısıcıyı kullanmak da membranın ömrünü kısaltıyor , atıyorum normalde 300 lük atık kısıcı var cihazda , kullanıla kullanıla 300 lük tıkanmaya başladıkça 250 lik oluyor 200 lik oluyor gibi düşünebilirsin , eğer şebeke suyunuz yoğun kirli bir bölgede ise 3-4 sene gidecek bir membran bir senede yeni değiştirmeniz sonrası bile erken ömrünü tamamlar gibi . Ben yoğun kireçten dolayı 6-9 ayda bir atık kısıcımı değiştiyorum mesela . Herkeste bu kadar sık değişim gerekmez .

    Özetle eğer dandik malzeme varsa çekvalftir shut of tur atık kısıcıdır senede bir değiştirilmesi kazaları ve zararları en aza indirecektir .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Şebeke suyunuzun Tds değeri nedir ? Eğer şebeke suyu değeriniz 100-150 Tds civarında ise ve bu bahsettiğiniz 10-15 arasındaki su membran sonu 1,5 litre sonra aldığınız suyun değeri ise verim yüzde 90 demektir , bu da ya basınç düşük membran verimli saflaştırmıyor ya da membran ömrünü doldurmuş demektir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    O konuyu daha önce konusmustuk değil NSF, dünyanın en büyük ilac sirketleri bile üretimde kanserojen madde skandallarına karısabiliyor.. Bugün NSF'li diye aldıgın filtrenin yarın icerigi bizzat üretici tarafından degistirilebilir ve zararlı hale gelebilir.. Olaya o acıdan yaklasırsan plastik catal hatta belki de icinde kursun vardır metal catal kasık bile kullanmaman gerekiyor.. Ya catalı göndereceksin test edecekler ya da gidip elinle yiyeceksin.. Adam metal catalla yemek yiyor muslukta kursun var x ürünü satın almazsan bittin diyor.. Bak mesela burası teknoloji forumu bilgisayarda nelerle ugrasıyoruz ben bunları yer miyim? Yemem..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Nisan 2024; 14:24:32 >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    şebeke 125.
    arıtmanın vermesi gereken ne kadar ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @tersosmos

    Mrb galip hocam son kullandığım membranda garip birşey yaşadım tds aşırı yükseldi tat bozuldu değiştiriyim dedim,içini açtığımda şaşırdım siyah conta gitmiş yerinden çıkmış daha temiz su bölümüne doğru yapışmış resmen,zar zor çıkardım içinden Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar ,senin önerinle atığa bypass yapmıştım ayda 1-2 dk filan açıyordum ters yıkama için bu neden olmuş olabilirmi acaba?

  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158566480 daha az önce yazmış bakınız .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Baypass ile alakası olmaz membran temiz taraftaki oring conltaarın. Siz sökerken çıkmıştır hocam. Conta yerinden önceden çıksa tds şebeke Suyuyla aynı olur ve üretim suyu çok hızlanır.

    Tds de sorun yaşadıysanız membran filtre ile alakalı bir durumdur. Kullandığın membran arıza yapmıştır, tıkanmıştır, ömrünü tamamlamıştır. Yeni membranla değiştir düzelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 27 Nisan 2024; 21:13:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Pompalı ise 0 veya 1 vermeli hadi 3 versin. Pompasız ise 2-5 arası verir hocam normalde ama bunlar kullandığın membran tuz giderim yüzdesine göre değişir. Benim verdiğim değerler %99 oranı olan Filmtec markası için. Ama siz %96 olan bir membran kullanıyorsanız 5-10 arası verir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    LG membrana inanan varsa elimde 2.el boğaz köprüsü var satılık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    değiştirdim düzeldi hocam zatende nedenini merak ettim ne olabilir diye? ilk açtığımda da öyleydi conta dipteydi,çıkıp dibe yapışmış resmen,zaten üstünde zorlanma belirtileride vardı membranın etiketini sökerek kaldırarak gitmiş dibe Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar  ilk defa başıma geldi arızalanmış gibi dediğin gibi,çeşme suyu gibi oldu tadı oradan hemen anladım zaten. Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Nisan 2024; 22:8:5 >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt
    Kaça veriyorsun abi 🙈

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Hangi membran bu ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

    Üstad ben İhlas almıştım. Sanırım 8 aya yakın olmuştur. Geçen ay falan bir kaç kez aradılar ama açamadım. Telefonda İhlas Servisi yazıyordu ama müsait olup açamadım. O arada unuttum gitti. Filtre değişimi ile ilgili falan mı arıyorlar acaba? Normalde nasıl bir prosedürleri oluyor? TDS cihazı aldım. Kendim yapmaya çalışayım mı, değişim olup olmayacağını bilebilir miyim, değişimi yapabilir miyim?

  • leblebi82 L kullanıcısına yanıt
    Evet filtre değişimi için aramışlardır . Arayıp bir görüşün hangi filtreler değişecek kaç para diyorlar ? Hangi cihazı aldınız siz ? Eğer en baz modeli ise sık filtre değişimi iyi olur .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Membran sonu su alma işlemi bu şekilde yapılır .

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156727114 eğer bu halde aldığın suyun Tds değeri 10 dan aşağıya düşmüyor ise , önce elinizdeki pompayı sisteme dahil edin , sonra da su alma işlemini tekrar yapın . Hala 10 dan aşağıya düşmüyor ise membranı değiştirmenizi tavsiye ederim . Kaliteli bir membran uygun basınç ile Tds değerini 5 ten yukarı çıkarmaz .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İhlas'ın yakın zamanda yaptığı zamla 5 filtreyi 2.500 liraya değiştirdiğini okudum.

    Ethic'in sattığı ve sizlerin de söylediği üzere daha iyi filtre seti olan swun chyan ise 1400 lira.

    Bu fahiş fiyat politikası, müşteriyi yolmak değil midir?

    İhlas'tan hayatım boyunca nefret etmişimdir, burada makul olduğu söylendiği için en başında aldım. Başka bir ürününü zaten evime sokmam da bütçe nedeniyle bunların cihazına mecbur kaldık.

    Hakikaten nefretlik bir firma. 1.500 liraya satsalar dahi ciddi kar edecekler sürümden dolayı. Bu yaptıkları ciddi bir açgözlülük.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 28 Nisan 2024; 3:20:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.