Şimdi Ara

Striker II Formula - nForce Firewall

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uTorrent ve eMule da sorun yaşıyorum. Firewall u nasıl kaldırırım? Ethernet sürücülerini kaldırdığım zaman bütün internet bağlantısını kaybediyorum. Yerine yükleyebileceğim bir driver var mı? Ya da sadece firewall u kaldırabilir miyim? 300 küsür dolarlık bir anakart alıp üstüne bir de ethernet kartı almak istemiyorum 1 kuruş daha fazla vermek insanın kanına dokunuyor adeta.

    Yardım ederseniz çok sevinirim.

    Sevgiler, saygılar...

    NOT: Umarım yanlış yere açmamışımdır konuyu.



  • Kurulumda şu an çok hatırlamıyorum ama Standart yerine Advanced'ı seçerek veya benzeri biçimde hızlıca herşeyi kurmadan, sana Firewall'ı sorduğunda kurma dersen kurmuyordu. Gigabyte K8N51GMF-9 anakartta kullanmıştım, genelde işe yarıyordu ama memnun değilsen dediğim gibi kurulumda yalnız sürücüleri kurma şansı tanıyor.

    İkinci olarak firewall ayarlarında port açma seçeneği olur. Torrent ve Emule'nin bağlantı için kullandığı portlar vardır, bunları açık bırakabilirsin. Aynı biçimde Windows Firewall gibi Exceptions yani istisnalar diye bi ayar olmalı, oradan bu programların çalışan dosylarını gösterip engelmemesini sağlayabilirsin.

    Öte yandan ayrı PCI Ethernet kartları çok ucuzdur, bi 3$'la 5$ arasına rahat alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.