Şimdi Ara

Street Fighter Filmi Neden Bu Kadar Berbattı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Street Fighter 2 oyununun başarısından sonra çekilen film ve film oyunu neden rezalet çalışmalar olmuştu bunları biliyor musunuz?



    Nostalji Videolaryoutube
    Dövüş oyunu denince akla gelen ilk oyun serileri atari salonunda oynanan Mortal Kombat, Tekken, The King of Fighters gibi dövüş oyunlarıdır. Atari salonlarında dövüş oyunlarının tüm dünya tarafından tanınmasını sağlayan oyun ise Street Fighter serisinin 2. oyunu The World Warrior diyebiliriz. Capcom firmasının geliştirdiği oyunun nasıl yapıldığını ve geliştirme aşamalarını merak ediyorsanız videoyu izlemenizi öneririm. İyi seyirler. Kanala Abone Olup Destek Olabilirsiniz: http://www.youtube.com/channel/UCwJY-uqviLeazS4YgjiQ3vA?sub_confirmation=1 Kanala Katıl Üyesi Olup Ayrıcalıklardan Faydalanabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCwJY-uqviLeazS4YgjiQ3vA/join İletişim: nostaljikanalimail@gmail.com Discord: https://discord.gg/q4bGxcSNqp Instagram: https://www.instagram.com/nostaljitrinsta Facebook: https://www.facebook.com/groups/161203715336442 Twitter: https://twitter.com/Yusufab06344696 Telegram: https://t.me/nostaljivideolar #streetfighter2 #streetfighter #streetfighter6 #streetfighter5 #dövüşoyunu #atarisalonu #arcade #90lar #mortalkombat #mortalkombat11 #tekken #tekken8 #capcom #streetfighterthemovie
    https://www.youtube.com/watch?v=bNrNo8LXp5o&feature=youtu.be



  • jean claude vandammalıyı diyorsan çocukken çok seviyordum o filmi. yetişkin olarak yada film eleştirmeni gözüyle bakarsan evet berbat ama bir çocuk olarak çok eğlenceli bir filmdi :D keza mortal kombatın ilk filmide imdb 5 felan ama son çıkan filme 10 basar ama baya eğlenmiştim zamanında izlerken.

  • Ciddiye alınmayan düşük bütçeli televizyon filmiydi de ondan.


    "Capcom ve Legendary Entertainment, Street Fighter'ı temel alan yeni bir canlı aksiyon filminin üzerinde çalışıldığını resmen duyurdu .6 Nis 2023"

  • bütün oyun filmleri berbat...

    sebep para kaygısıyla yapılması

    iyi olan bir tane gösterin.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 3 Ekim 2023; 23:1:45 >




  • Mortal kombat ve street fighter iğrenç fimler ve çizgi filmler yaptı. Ekipler para mı sayıyordu, eğlencenin mi gözüne gözüne veriyorlardı hiç mi başında durmadılar nedir. Oyunlar hariç hepsi leş =(
  • Çok bi beklentin yoksa fena değil, mortal kombat de öyle
  • Sf filmi, oyunlar ile alakası olmayan, resmen sadece oradaki karakterlerin başka senaryolar içinde görüldüğü bir film gibiydi. Resmen memati karakterinin aşkı memnu dizisi içerisinde olması gibi absürt durumlar vardı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.