Şimdi Ara

Stray [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
2
Favori
9.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Kediyi aradı baya miyavlatınca :D

    Bu arada oyun bitti çok guzel bir yapım kesinlikle tavsiye ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    Ben de benimkini kucağıma aldım oynadım. Tuşa basıp miyavlattım ama bizimki hiç ilgilenmedi 10 saniye durdu sonra atladı gitti mamasını yedi.


    Netflix'teki kedi belgeselini açtım 30 dakika boyunca 1 kere uyanıp baktı yavru kedi sesine.

  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bjzde 4 tane var ikisi asiri tepki verdi diger ikisi sallamadi :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ps4 10 versiyonu gelmis sizce güncelleyelim mi yoksa ilerde 9.60 kirilmi

  • Oyunu ps4'de oynadım, çıktığı gün kütüphaneme eklemiştim ancak şimdi oynama fırsatı buldum.


    Öncelikle şunu söyleyeyim oyunu tek oturuşta bitirdim çünkü çok sardı. Altı üstü "kedili oyun" diye düşünenlerin yanılacağı bir hikayesi ve keyfi var oyunun. Kedi oynamak başlı başına çok güzel bir olay ama kontrollerin Marvel's Spiderman tarzı olmasını isterdim, karakter her 2 hareket arası beklemek zorunda kalıyor yardırıp koşayım demek yok.


    Bir diğer sıkıntı da oyunun ps4 versiyonunda grafikler gözüme kötü gözüktü ve oyun 3 kere çöktü. Eski konsolun grafikleri iyi olmasa da olur ama çökme sorunu can sıkıcıydı. Oyunun kalan her şeyini çok sevdim. Hikayesi, bu hikayeye bir kedi olarak katılmak, yarattığı distopik atmosfer her şey çok güzeldi.



    Puanım, +1 ana karakter puanı ile, 9/10.



    Hikaye ile ilgili bir spoiler da ekliyorum.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Hikayeden anladığım kadarıyla bir salgın olmuş ve insanlık yok olmuş. Bu salgın önceleri sadece organik maddelere saldıran sonra metale de el atan bu küçük yaratıklar. Bu yer altı şehri de bir sığınakmış ve insanları atası olan gören robotlar buraya yerleşmiş. Yüzyıllar boyu kendi dillerini, kendi düzenlerini (insanlıktan esinlenerek) oluşturmuşlar. Ancak insanlık yok olunca burayı yönetemişler, şehrin içindeki çoğu sistem çalışmıyor, alt ve yukarı tabaka arası ulaşım ve haberleşme bitmiş. Ha bu alt ve üst tabaka ne dersek:Şehir 2 kısımdan oluşuyor: 1 - alt tabaka, varoşların filan olduğu bölüm. Aynı zamanda yaratıklar buranın bir kısmını ele geçirmiş durumda, robotlar onlardan izole ayrı yerde takılıyor. 2- üst tabaka ama üst dediğime bakmayın sadece yerden yüksekliği var. Yaratık derdi olmasa bile diktatörlük tarafından yönetilen bir polis devleti. Aşağı kısımdan beter halde. Biz de yer yüzünden bir kaza sonucu bu sığınağa düşüyoruz ve burdan çıkmaya çalışıyoruz. Anladığım kadarıyla bazı sorular sormak istiyorum forumdakilere:Madem yüzeyde yaratıklar insanların soyunu kuruttu, kediler nasıl yer yüzünde özgürce geziyor?Bunlar yukarda ne yiyor ne içiyor?Oyunun sonu çok duygusaldı, ağlamaklı oldum. Ancak bizim kedi kurtuluşa mı yok oluşa mı gitti ondan emin değilim Stray [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE 
    Edit: hikayeyi yanlış yorumlamışım. salgın normal bir salgın, bu bakteriler ise çöp yesin diye üretilmiş bir ırk. O yüzden ilk sorumun bir anlamı kalmıyor.


    Umarım yapımcılarından böyle farklı oyunlar görürüz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendimuhendis -- 12 Eylül 2022; 8:30:30 >




  • Güzel oyundu ama fazla abartılmış, goty yorumlarına istinaden söylüyorum. Haricinde gayet güzeldi. 8 puan benden, orjinal fikir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Resident evil 2 remake bitirip buna başladım garip bir şekilde raccoon city de kediyle oynamaya devam ediyormuş gibi hissettim mekanlar çok benziyor, hatta yerde yatanları bir an zombi zannettim robotmuş. Oyun keyifli bu arada.

  • Etkileyici hikaye ve atmosferi, güzel düşünülmüş puzzları, gerçeğe çok yakın kedi animasyon/tavırları ile oldukça keyiyfli bir macera yaşattı, tavsiye edilir.Stray [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE 


    Stray [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE
  • Stray [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE 


    Stray Reactions | PS5 & PS4 Games



    Stray [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/stray/ PlayStation players shared their pets' love for cat indie Stray. To spread the love further, SIE is donating $25,000 to the American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA). #ps5games #ps5 #ps4games #ps4 #stray
    https://www.youtube.com/watch?v=9ikCzA_5KE0&feature=youtu.be
  • Ben de yeni bitirdim oyunu. Hikaye gerçekten etkileyiciydi, bazı noktalarda gözler dolmadı değil :) Oyun mekaniği, mekan grafikleri, tatminkar seviyede bulmalar ve çevre etkileşimi gayet başarılıydı.
    Oyunun süresi benim için gayet yeterliydi. Bir de oyun sırasında nedense çok fazla Okami’yi hatırladım, yapımcı ekip kesinlikle bazı noktalarda Okami’den ilham almış bence. Oynanması gerektiğini düşünüyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Farklı bir atmosferi vardı oyunun , içine çekti resmen beni 9/10

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 temmuz'da psn plustan kalkacak diye kurup oynadım. Kedili oyun ne olacak diye sallıyordum ama 2 seferde bitirdim. Must play diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x3x kullanıcısına yanıt

    2 Temmuz değil hocam, 18 Temmuz’da kalkacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x3x kullanıcısına yanıt

    +1


    baya keyifli bir 5 saatti

  • stray extra oyun kütüphanesinden kalkmış Stray [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sabah sabah çocuklar bu oyunu istedi. Youtube'da videolarını izlemişler. Yorumlarda bayağı olumlu. Arada bende oynarım.

  • Oyunu dün bitirdim hikayesi büyüleyiciydi :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.