Şimdi Ara

STEROİD VE YARDIMCI GIDA TAKVİYERİNİN BİRLİKTE KULLANIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA

    BENDE CLA VE KARNİTİN MEVCUT SPORDAN ÖNCE BUNLARI KULLANIYORUM FAKAT AMİNO ASİDİM DE VAR AMİNOASİT CLA VE KARNİTİNİ KOMBİN YAPABİLİR MİYİM?
    BANA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?
    ASIL ÖNEMLİ OLAN KONU ZARARLARINI BİLDİĞİM HALDE ANAPOLON KULLANIYORUM MERAK ETTİĞİM BİR BAŞKA KONU İSE ANAPOLON KULLANDIĞIM CLA KARNİTİN VE AMİNOASİTLE TEPKİMEYE GİRİP YAN ETKİ OLUŞTURUR MU?
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.



  • bunu burda çoğu kişi bilmez sadece anapolon mu kullanıyorsun anlamadım biraz açarsan ayrıca supplementlerle tepkimeye girmesi ne alaka
  • anapolon supplementlerle tepkimeye falan girmez. Ama yerinde ve dozunda kullanmalısın.
  • Burası, yardım bulacağın yer değil. Burada profosyonel bir Yorum bulamazsın. Onun için vücut geliştirme forumlarına yönel. Anapolon, supplementler ile tepkimeye girmez, supplementler öyle sanıldığı gibi özel bileşenler değil. Sıradan besin takviyeleri. Aminoasit alırken havaya girmeye gerek yok. Ama senin asıl problemin bu olmamalı. Anapolon Kullanmalı mısın, kullanmamalı mısın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anapolon mu ? Kullanma amacını bilmiyorum ama bunu sporcular tavsiye etmez. Bu sporculardan çok hastalar içindir. Kanser hastalarına falan verirler son aylarında iyi hissetsinler diye.

    Ayrıca anapolonu bıraktığın zaman eskisinden daha kötü bir hale geliceksin mutemelen. Bu arada karaciğeri sarmanı öneririm.
  • emreyengin E kullanıcısına yanıt
    SELAM,
    ARKADAŞIM ANAPOLONU TEK BAŞINA KULLANIYORSAN HİÇ BİR İŞE YARAMAZ. AYRICA KAÇ SENELİK SPORCUSUN Kİ BAŞLADIN BU ÇOK ÖNEMLİ.
    BİLİNÇSİZCE VE YARDIMCI ELEMENTLERİ ( VİTAMİNLER, VÜCUDUNA VERECEĞİ ZARARLARI KORUYUCU İLAÇLAR V.S. ) İLE KULLANMAZ İSEN (ANAPOLONU) SADECE SAĞLIĞINDAN OLURSUN.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.