Şimdi Ara

Steam, Remote Play'de çözünürlüğü yükseltti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • steam remote play 4k oynama
    Valve, Steam Remote Play’e beklenen özelliği sonunda getirdi. Steam uzaktan oynatma hizmeti artık 4K oynamayı destekliyor. Güncelleme, ilk olarak betadaki kullanıcılara sunuldu.



    Ayrıca Bkz.Steam minimum fiyat sınırı getirdi: Türkiye’de çok ucuza oyun alma devri bitiyor



    4K oynama desteği



    Steam Remote Play, betada 4K desteği sunuyor ve oyuncular için mükemmel yüksek çözünürlüklü ayarları bulmalarını olanak tanıyan bir dizi ön ayar sunuyor. Bu güncellemeden önce de uzaktan oynarken 4K mümkündü ancak uzun ayarlama gerekiyordu ve her zaman olduğu gibi çalışmıyordu. Bu sorun düzeltilmiş oldu.



    Yeni Steam Client beta güncellemesi, Remote Play için 4K oynama desteği dışında başka yenilikler de getirdi. Oyuncular artık ayarlar penceresini boyutlandırabiliyor, geri butonu olması gerektiği çalışıyor, tam ekran kapatıldığında tam ekrandan pencere moduna geçiş düzeltilmiş, donma sorunu düzeltmiş.




    Kaynak:https://store.steampowered.com/news/group/4397053?emclan=103582791433918461&emgid=5651507201768194518







  • Ofiste kullaniyorum harika birşey

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çözünürlük yükseltilmesindense hareketli sahnelerdeki bulanıklığın azaltılmasına ihtiyaç var bence, native oyundan hala çok uzak bir deneyim sağlıyor.

  • Evde Superonline 25mbit internet var, wifiden bagli notebook, wifiye bağlı mi boxa remote play yaptığımda zayif sinyal ve kopma yaşıyorum. Eternete bagladigimda bir nebze azalıyor, 720p ayarlarda. Belki biraz optimizasyon yapmam lazım bilemiyorum ama bendeki performans ortalama altı.

  • Remote Play gerçekten çok iyi bence. Yurtdışında laptop ile rahat ESO oynuyordum. Türkiye'de Gigafibere bağlı RTX 3090 bilgisayar kurdum, server olarak. Her türlü oyunu çok az gecikme ile oynatıyor. Artık bir bilgisayar ile çok rahat oyun oynuyorum ama oyun Steam'de değil ise işler karışıyor tabi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 23 Ağustos 2023; 11:33:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.