Şimdi Ara

Steam'in 'ağır sansürlü' Çin versiyonu yakında çıkıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yatın kalkın reyise du edin 😝😁😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amerika 10 kat iyidir bunlardan

  • Çin'i Çin'de bıraktırmalıyız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Tek parti ile alakası yok komunist rejim kendileri halkıda ülkeyi kalkındırmak için bir kaynak olarak görüyorlar dolayısıyla o kaynağın bozulmasını sağlayacak her şeyi kontrol altına alıyorlar.

    Gerçi kendilerine göre haksızda değiller. Zamanında tüm Çin’i afyona alıştırıp herkesi müptela yapan Avrupa’lılar. Çin imparatoru Afyon yasaklayınca da savaş açıp limanları bombalayan zorla yasağı kaldırtanda onlar.

    Bunu da bir tür zehir gibi görmeleri pek yanlış sayılmaz başlarına ne geldiyse batıdan gelmiş.
    Sansürü uygulayan Çin suçlu yine avrupa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkardıkları virüs yetmedi milletin evdeki eğlencesini de alacaklar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ambarad

    Sıkıntı şu ki; bu yasaklar sadece çocukları kapsamıyor. 30-40 yaşındaki insanları da kapsıyor. Resmen özgür iradenin gaspıdır bu. Reşit olmuş, aklı kemale ermiş hiçbir insan, hükümetlerin saçma sapan sansürleriyle baş etmek zorunda değil. İnsanların ne kadar bilgisayar başında oturacakları, kaç saat oyun oynayacakları kendi bilecekleri iş. İsterse 3 gün uyumadan oyun oynar kime ne. Hükümetler vatandaşların kişisel tercihleri üzerinde hak sahibi olamazlar, olmamalıdırlar. Yazık diyorum sadece.

    Alıntıları Göster
    ehliyet 18 yaş, evlilik 18 yaş. sinemada yaş sınırları var da internette de yaş sınırlaması olması neden garip geliyor? kimlik ile sosyal hesap bağlantılı oldumu kısıtlamalarıda 12-15-18 yaş diye grup grup yapılabilir. ben 15 yaşındaki birinin sosyal medyada küfür ede ede hakaretlerle benimle konuşmasından bıktım.

    ve diyelimki çocuğun var, bilgisayar başından kalkmıyor. ödevlerini yapmıyor, sürekli yemek yiyor hareket etmiyor. 25-30 yaşına geldiğinde sağlık sorunları başlıyor, boyun kemiği yanlış oturma pozisyonundan dolayı yanlış gelişmiş, karaciğer yağlanması vs üni zaten yok. iş güç bulamıyor. ha eroin ha bilgisayar sonuçta hayatına etkisi aynı ise devlet her türlü kısıtlamayıda yasağıda uygular. bunu tutup yok ben 3 gün oynarım kimse karışamaz diye algılamak bir kere hiçbirşey bilmemek demek. tüm dünyayı sadece kendiniz ve çevrenizden ibaret sanmayın. ne büyük problem yaşayanlar var.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.