Şimdi Ara

Starbucks Su (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
2
Favori
64.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bekciozelharekat

    Bu mesaj silindi.
    Söyleyeyim hemen gitmeye cesaret edilemeyecek ne var, bir çok kişi içeceklerin adını yanlış söylerim benimle dalga geçerler diye tırsıyor. Bir çok kişi zengin mekanı olduğunu sanıp fiyatların çok fazla olduğunu düşünüp gitmeye korkuyor. Bir çok kişi self-servis işleyişini, kahve nereden alınıyor, nereden sipariş veriliyor, grande ne gibi şeyleri bilmediği için geriliyor ve gitmeye cesaret edemiyor. Yani kısacası gereksiz yere ezilip büzülüp küçülüp, bir şeyi yanlış yapıcam ve benimle dalga geçecekler diye bir korkudan dolayı gidemiyor.

    Bunların nedeni de korkulacak-cesaret edilemeyecek bir şey olduğundan değil, milletin gereksiz muhabbetinden-abartmasından kaynaklanıyor. Dediğin gibi alt tarafı kahveci. 8 liraya sürahiyle kahve veriyorlar, diğer yerler 15 liraya küçücük fincanda kahve verirken.

    @Onurmsq

    Sütlü filtre kahve.




  • https://www.yemeksepeti.com/starbucks-coffee-etiler-istanbul

    7.5 lira filtre kahve online siparişte bile.
  • Orta boy amerikano kahve alıyorum 3 shot espresso koyuyorlar. 3’ünü de uzun çekim istiyorum. Hiç ‘ yok abi olmaz, çok sıra var , şimdi yapamayız diyen olmadı. Diğer kahve satıcılarında 12 buçuk liraya bu kadar kaliteli ve çok kahve alamıyorum. O yüzden gidiyorum. Yapsın bir Türk firması aynı koşulları ve kaliteyi , Türk markasına gideyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bekciozelharekat

    Kardeşim yan hesaplarından çık böyle yaparak bir yere varamazsın. Öncelikle vatandasligimin olması ya battı ya da zoruna gitti. 16 yıldır Türkiye'de yaşıyorum sırf çifte vatandasligim var diye kurduğum düzeni birakip da Amerika'ya yerlesmenin mantığını bana biri açıklasın. Ayrıca Türkiye'de bedavaya üniversiteyi okuyup vatandaslikla 2-3 denklik sınavına girdikten sonra kolayca orada doktor olabilirim gidip Amerikada üniversitelerin yıllığına binlerce dolar harcamaya niyetim yok. Ha ama siz anca uzaktan sallarsiniz araştırmadan sonra atomu parçalamis edalariyla kasila kasila entry girersiniz ne diyeyim ki gülüyorum sadece 😂
    16 yaşında mısınız hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    Hayır 20 yaşındayım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wesker0005 W kullanıcısına yanıt
    Doğu Avrupa ülkelerinin birkaçına gittim, Bulgaristan Macaristan Romanya ve Slovakya... oralarda hakikaten çok az adamla koca restorantı idare ediyorlar, temizlik işlerine bakan insan da muhtemelen tuvaletle meşguldür diğer işler müşterilerden bekleniyor. Her yere koca koca uyarı yazmışlar "tepsilerinizi buraya bıraktığınız için teşekkür ederiz" diye. E insanlar da herkes nasıl davranıyorsa öyle davranmak durumunda hissediyorlar kendini. Bizde yapınca elemanlar bile yadırgıyor. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starbucks dusmanligi cok ilginc.

    Sahsen orayi ofis gibi kullanabiliyorum. Sabah 6:30-7:00 de acilan kac tane mekan var? Istanbul ozelinde 3-4 tane sbx in cikin ust katina, alin kahvenizi, tum gun isinizi yapin. Bazi sbxlarin ust katlari ofislerden daha sessiz. Insanlar sbx a tapinmak ya da ozenti icin gitmiyorlar. (en azindan benim gibiler)

    Bu uygulamayi artik bazi yerli isletmeler de yapiyor.

    Fiyat konusuna gelirsek, degisik bir icecek icmiyorsaniz, benim gibi sade filtre kahve ya da latte iciyorsaniz, hala en ucuz isletmelerden biri. Cogu mekanda 10-12 TL nin altinda icecek bulmak zor. Kahve kalitesine gelince... kalitesi super mi bence degil. Eve icmek icin kesinlikle almam ama orda icer gunumu geciririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bekciozelharekat

    😂😂😂 hakkımda hiçbir şeyi bilmeden cahil diye yaftalayan 10 iqlu birine açıklama dahi yapmayacağım. Aynen devam sen foseptik çukurunda yaşamaya, zira bu lugatla ötesine geçemezsin. ayrıca gidip gördüysen anlat da öğrenelim benim 6 senedir yazın göremediğim şeyleri. hadi bakayım
    Profil fotoğrafı Polat ve Çakır
    Nicki bekçi özel harekat

    Kesin gidiyorsundur yurtdışına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😂😂😂😂ulan ne aşağılık kompleksli insanlarsınız. nickime ve profil resmime bakarak adam kişilik tahlili, pasaport ve vize kontrolü üstüne üstlük de vatandaşlik teyidi yapıyor. Helal olsun sana. Gidemem ben asla yurt dışına hatta geçen kimlik kontrolünde telefonda dhye bakıyordum nickimi ve profil resmimi gorunce adamlar veto verdi geri eve geldim :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salih uçan

    Bu mesaj silindi.
    Madoda otur, kahve suya 15 20 lira ver. 5 dk otur sonra git derler. Starbucks in gözünü seveyim. Bir kahve alırsın suyu bedava verirler. Çay alırsın kahvelerin 10 çayına bedel, aç doyuran cinsten. Kimse gözüne bakmaz sabah gir gece çık.. Muhabbet ortamı güzel özgürlük güzel.. Mado, ozsut, ve diğerleri out, Starbucks kesinlikle in.. Türk marka ve mekanlara gitmiyorum param Starbucks a sonuna kadar helal olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starbucks mcdonalds vb hepsinde normalde amerikada su bedavadır kapitalist ülke hesapta türkiyede parayla satılıyor bir tek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starbucks at neden hep güzel kadınlar var ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu starbucks a bok atanlari anlamiyorum. Su anda starbucks ta oturuyorum. Istanbul Aqua florya avm de. 10 liraya duble turk kahvesi + 0.50L hayat marka pet sise su.

    Sacma sapan mekanlarda normal turk kahvesi min. 10 tl den basliyor fiyatlari. Pet sise su min 5 tl heryerde. Ve 10 dakika sonra "var mi bi isteginiz" diye basinda dikilmeye basliyorlar. Zorla baska seyler icmeye zorlaniyorsunuz.

    Starbucksta al kahveni saatlerce otur. Hem fiyati uygun hemde daha buyuk boy. Hee starbucks ta turk kahvesi mi icilir demeyin. Icilir arkadasim. Sonucta paket kahve, kahveyi de makine yapiyor arcelik telve tarzinda bi makina. On numara bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun asosyal otuzbirci takımı gelmiş yine. Özgüven namına sizde zerre kadar değer yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • starbucks da su istersen bedava veriyorlar aritilmis su. konu kilit uye ban pls

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: filojistoN

    E adamların politikası bu, çalışanlarına böyle tembihletmiş gelenleri kışkışlamayın diye napsınlar? LA-NYC buralarda da mı evsiz var? Ha vardır tamam da Dünya geneli bir işletmeyi sırf bu yüzden yermeye gerek yok.
    LA sahili mülteci kampı gibi

    Seattle gibi beyin göçü alan yerler dışında nerdeyse hepsinde adamın dediği gibi
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Dostum filtre kahveyi kim ne yapsın.
    Marketlerde 0.20 kuruş tanesi. (Sade kahve, classic)
    En değersiz kahve çeşiti.
    Herkese hitap eden bir kahve değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • starbucks bu su da çıkarır cips de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlliedSL

    Bi starbucksu bide netflixi yalayanları anlayamadım gitti..

    Edit: buyrun ekşi sözlükten bir alıntı starbucks kahvelerine lezzetli diyen cahiller için;

    starbucks'in kahvelerinin tamamını çok koyu kavurması ve bunu starbucks roast adı altında özel bir şeymiş gibi sunmaları, ekmeği kömür haline getirip daha evvel ekmek tatmamış kişilerin damağında ekmek tadını karbon tadı ile standartlaştırmak bir başarı değil ticari bir aldatmacadır. çünkü bu yöntem sayesinde çok daha düşük kalite kahveleri de tatsal açıdan nötrleyip 1 liralık kahveyi 20 liraya satabilirsiniz.

    starbucks, bu koyu kavrulmuş ve kavrulma derecesi yüzünden karakteristik özelliklerini alamadığımız, karakteristik özelliklerini alamadığımız için de kaliteli mi kalitesiz mi olduğunu bilemediğimiz kahvelerindeki karbon tadını ve kokusunu elimine etmek için aromalandırılmış şuruplar, çırpılmış kremalar kullanmaktadır.

    Edit2: starbucksla netflix ne alaka diyenler olmuş. İkisini başdaştırmadım ikisi de ayrı şeyler ve ikisini de babasının şirketiymiş gibi savunan insanlar var aşağıda görebilirsiniz
    Netflix'in faydaları :

    -Smart TV varsa çok kullanışlı oluyor.
    -Korsan olmadığı için ses ve görüntü kalitesi iyi oluyor.
    -Yine Netflix'in kendi kullandığı video formatından dolayı içerikler yüksek kalite ve düşük çözünürlüğe sahip oluyor.
    -Günümüz korsan film sitelerinde filmin ortasına dank diye reklam koyuyorlar 1-1.5 dklık ayrıca arkaplanda sürekli çalışan reklamlar pc yi yoruyor ve şarj yiyor.Hatta bitcoin mining yapan siteler dahi olduğunu duymuştum.Netflixte parasını verdiğiniz için reklam falan yok haliyle.
    -Netflixteki liste özelliği çoğu sitede yok ve çok kullanışlı.
    -Arayüzü çoğu siteden daha kaliteli.
    -Kişiye göre içerik sunabiliyor.


    Daha yazabileceğim bir sürü madde var.BENCE Netflix kesinlikle parasını hakeden bir şirket.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Havalimanında susuzluktan ölüyordum ve 500ml pet şişe suyu 7 liraya sattılar, aldıktan sonra bir yuh çektim, diğer yerlerde de fiyatlar aynıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.