Şimdi Ara

SSS 7. Hafta | İstanbul Başakşehir - Galatasaray | 26/10/2014 - 19.00 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
3
Favori
22.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  SSS 7. Hafta | İstanbul Başakşehir - Galatasaray | 26/10/2014 - 19.00

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abays

    Ünal Aysalın kulübüne 1 artısı yok. Adam geçen 7 milyon euro çekmiş bankadan kulüp adına. 2 milyon kendine almış (borç vermiş kulube)

    büyük çileğini taktı gitti ünal aysal
  • feda sezonları başlıyor.

    çözüm basit aslında.

    demirörenle aysal benzer yapıda başkanlar idi.iki kulüpte maddi olarak zarara uğratıldı.demirören beşiktaşta olduğundan doğal olarak şampiyonluk sayısı az oldu.

    her iki başkanda cebellezi yaptılar.

    türkiyede genelde önce batırırlar soyarlar.sonra soymayacak olanı başkanlığa getirirler.deniz bittiğinden.

    polat geldi maddi olarak biraz düzlüğe çıkıyorken(stadın yapılması şirket birleşmeleri vs) yani sömürecek mal yoğunlaştığında aysalı getirdiler.polata yedirmediler.

    sebadan sonra demirören geldi.demirörenden sonra orman geldi.stad yapıldıktan sonra çok muhtemel ormandan sonra kaymağı başkaları yiyecek .

    deniz bitti ve aysal kaçtı.malı götürdüler.

    canaydın üzerinden malı götürenlerde olmuştu.transferlerin haddi hesabı yoktu o dönemde de.onlarca transfer yapıldı.lukunkular vs.deniz bitti polat geldi.feda dendi stad yapıldı düzlüğe çıkıldı gelirler arttı .birileri hemen çöreklendi.aysal ve ekibi.

    kirli işler genelde oyuncu transferlerinde yapılır.manager yönetici anlaşmaları şeklinde olur.bunun içinde çok transfer yapılır.kağıt üzerinde herşey kanuna uygun yapılır.lakin para takibi olmadığından cebellezi olayını bulmak imkansızlaşır.

    tabata transferinde 8 milyon avro kağıt üzerinde antepe gider.ama daha sonra 8 milyon avronun akıbeti belli değildir.o para antepe gittikten sonra kırışırlar mı araştırılmaz.

    hayroviç vakıası misal.tazminat alacak.ama alacağı tazminat manager oyuncu yönetici arasında paylaşılır.danışıklı dövüştür.

    bankalar bu kirli oyunun bir parçası.her yıl milyonlarca avro faiz alırlar kulüplerden.borçsuz bir kulüp istemezler.

    galatasaray batar mı? batmaz tabi.batarsa bu rant da biteceğinden batmasına müsaade etmezler .beşiktaş battı mı?demirörenle yeterince soydular.hemen ormanı getirip şimdi sömürülecek kıvama gelmesi için ekonomik olarak beslemesi yapılıyor.2 yıl sonra beşiktaşada aysal gibi birilerini getirecekler büyük ihtimal.

    tarık transferinde enteresan açıklamalar yapıldı.es es şu tarihe kadar almazsanız satmıyorum dedi.aysal transfer işi yattı dedi.es es 6 milyon avro dedi.medya üzerinden kulüp başkanı rakam açıklıyor.çok enteresan..4,5 milyon avroya son gün transfer gerçekleşti(sözde indirim yapıldı havası oluşturuldu).sıradan bir sağbek transferi bu.medyaya yansıyan . danışıklı bir atışma olduğunu düşünüyorum.4,5 milyon avro galatarasayın kasasından eskişehirin kasasına giriyor.burda herşey normal.lakin es es in kasasına giren paranın sonraki akıbeti bilinmiyor.türkiyede bilerek rakamları yükseltiyorlar.ki rant cebellezi daha yüksek olsun.bunu direk yapamıyorlar.yani oyuncu transferi olmadan cebellezi olmuyor.girdiler çıktılar olacak kağıt üzerinde.

    ruslar kara para aklar araplar petro dolarları avrupaya akıtır.bizde ise yönetiicilerin cebellezi şekli manager yönetici arasındaki ilişkilerdir.

    stadını yapmışsın şirket birleşmesi olmuş.stad sponsor gelirlerin yükselmiş.3 sezon cl gelirin var 75 milyon avroluk.günün sonunda rezalet mali tablo.neden?gelirler cebellezi giderler için bankadan kredi çekiyorsun.3,5 yılda demirörenden daha fazla soygun gerçekleşmiş.

    erayla 3 sezon yıllık 700 bin liradan anlaşma yapıyorlar.burak ve selçuk 2016 da bitecek sözleşmelerine zam yapılarak 5 yıl uzatıyorlar.atiba 1 milyona oynarken melo 3,5 milyona oynuyor.devre arasında 20 milyon avroluk transfer yapılıyor.ekonomisi rezalet olan kulüp bunları yapar mı?5 yıllık sözleşme uzatacak ki yönetici manager bu uzatma işinden malı götürsün.son vurgunu son sezonda yaptılar.ve kaçtılar.




  • Prandelli futbolculara mağlup olduğumuz maçlardaki hatalarının olduğu videoları izlettiğinde bizim karaktersiz oğlu karaktersiz "ne zaman bitecek bu ya" diye telefonlarla oynuyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berk9605

    Galatasaray'ı kim bu hale getirmişse yazıklar olsun.Şu takımın haline bak.

    Şu dalga geçenlerede iki çift lafım var.Çok komikmiş gerçekten.Bi ton küfür yemek istiyorsunuz herhalde anladığım kadarıyla.Dönünde kendi takımınıza bakın bi ahlaksız köpekler

    sakin ol liseli.

    kim art arda bu kadar çok dört yerse dalga geçilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

    quote:

    Orijinalden alıntı: Berk9605

    Galatasaray'ı kim bu hale getirmişse yazıklar olsun.Şu takımın haline bak.

    Şu dalga geçenlerede iki çift lafım var.Çok komikmiş gerçekten.Bi ton küfür yemek istiyorsunuz herhalde anladığım kadarıyla.Dönünde kendi takımınıza bakın bi ahlaksız köpekler

    sakin ol liseli.

    kim art arda bu kadar çok dört yerse dalga geçilir.

    Liseli? Süpersin,bu yolda devam et.




  • Berk9605 kullanıcısına yanıt
    Yaş olarak olmasa da yazdığın mesajdan onu anladım. Küfür etmek, küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum gibi laflara ne gerek var?


    Tavsiyem bir gazete manşetlerine bak, sadece rakip taraftarlar değil, gazeteler bile kelime oyunları ile dalga geçiyor.
  • http://bc.vc/kvY4jP Resitali izle 4-0
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berk9605

    Galatasaray'ı kim bu hale getirmişse yazıklar olsun.Şu takımın haline bak.

    Şu dalga geçenlerede iki çift lafım var.Çok komikmiş gerçekten.Bi ton küfür yemek istiyorsunuz herhalde anladığım kadarıyla.Dönünde kendi takımınıza bakın bi ahlaksız köpekler

    Ağzını topla adam ol. Burada kimse ahlak sınırlarını aşmıyor, gs'lisi de eğleniyor.
    Ayriyeten ağlanılacak hale gülmeden anlaşılmaz bazı şeyler.
  • şu mal itilyanları getirmeyin artık takımın başına adamlar takımı mahfettiler defolun gidin italyan hocalar!!!!
  • uçan tekme kullanıcısına yanıt
    valla hocam harika tespitler, bunları görmemiz lazımken, herkesi holiganize etmeye çalışıyorlar.
  • galatasarylılar moral falan kalmadı bir yandan 4-0 lık yenilgiler bir yandan askerlik görevinin zorunlu olduğu bir ülkede, çarşı iznini kullanan silahsız askerleri her zamanki gibi arkasından kahpece vuran caniden öte insancıklar ve onlara hala ama hala destekleyen insanlar ,gram hakkım varsa hakkımı helal etmiyorum .
  • vallaha bir fenerbahçeli olarak en çok muslera ya üzülüyorum.
    yediği gol sayısı sebebiyle artık avrupadaki iyi kuluplere gidemez.
    defans yol geçen hanı.

    tabi sonuç olarak kendisi de her geçen gün kötüleşiyor.
    dünya kupası sonrası kaçsaydı gs den iyiydi.
  • Aysal, Demirören'in Beşiktaşı soyduğundan daha fazla soymuş Galatasarayı.Hep aynı taktik transferlerde vurgun yapılıyor.Zamanında Demirören Portekizli futbolculardan vurduğu voleyi, Aysal'da çilek diye diye vurdu. Asıl komik olan ise her defasında taraftarların bu tezgahı yemesi. Keyifle alkışlıyor, gaza geliyoruz.
  • Önceden Gs maçlarıyla morel bulurdum artık oda yok maç izlemeyi falan bırakacağım artık her şeyi çıkarları için yapıyorlar.Burak-Selçuk-Veysel gibi adamları bize izletmeye zorunlu bırakanlara yazıklar olsun ben Drogba,Hakan şükür gibi arda turan gibi bülent korkmaz gibi adamları izlemek istiyorum böyle ruhsuz adamları izlemek istemiyorum.Bu takımın başına bu 5+3 ile mourinho gelse takım birşey yapamaz.Forvet desen adam bir şey yapmasa da ilk 11,Selçuk sahada yürür ilk 11,Veysel taraftardan yemediği küfür kalmıyor ilk 11,Hakan balta 50 yaşında futbolu bırakır zaten adamın keyfi tıkırında nasıl bir torpili varsa anlamıyorum.Olcan 1 maç çok hırslı oynadı tamam dedik bu adam ligi götürür ama koşamıyor.İzmirden İstanbula maç izlemeye gidelim diyoruz passolige takılıyorum onuda yapamıyorum boşuna vaktimize,sağlımıza yazık başımızdaki adamlar hırs heyecan denen birşey bırakmadı helal olsun.Sanki şikeyi biz yapmışız gibi ruh halindeyim takımdan o kadar çok soğudum ki artık yediğimiz gollerden sonra bile kızamıyorum o derece durumdayım.Gitçem bundan sonra ingiltere ligini,İspanya ligini izlerim en azından adamlarda futbolcuya değer var 3+3 5+3 zırvalıklarıyla uğraşmıyorlar bu ülkede futbolun ilerlemesi için yabancı sınırının sınırsız olması şart passolig falan hikaye bunlar düzelmediği sürece Türkiye ligi maçlarını izlemeyi bırakıyorum




  • Selçuk efendinin kanıtı buyurun:

     SSS 7. Hafta | İstanbul Başakşehir - Galatasaray | 26/10/2014 - 19.00


     SSS 7. Hafta | İstanbul Başakşehir - Galatasaray | 26/10/2014 - 19.00


    ne desem kızgınlıgım geçmiyor




  • Klasik türk futbolcusu işte abi fundamental 0 tamamen gaza, mooda dayalı oyun oynayınca 2 sene baş tacı olursun 2 sene yerin dibine girersin.
    Fotoğraflar her şeyi göz önüne seriyor teşekkürler @Pargalı1905 GS gibi bir takım topsuz oyun oynayamıyorsa Abdullah Avcı'da süper bir teknik analiz ile nasıl kazandığını anlatıyorsa herkes bişeylerini önüne alıp düşünmeli!!!
  • dün gs maçı için oturduk bi yere. saat 18.40 tı. 20 dak vardı ama sonra arkadaşa kalkalım dedim ne bileyim maçı izlemek istemedi canım. içime doğdu heralde :) iykide izlememişim sinir sistemin bozulabilirdi. maç saatlerinde teknoloji marketlerinde telefon tablet falan inceledim daha mutlu oldum. eskiden Gs maçları olduğunda akan sular dururdu maçları birhafta önceden iple çekerdim. maçı izlerken yenilsek bile takımımı alkışlayarak gururla ayrılırdım çünkü mücadele heyecan hırs takım ruhu vardı. şimdi tatsız tutsuz ot gibi maçlar ve farklı sonuçlar. ya kaybetmeyi geçtim kazandığımızda bile sevinemiyorumki saçma sapan bi oyun heyecansız ruhsuz maçlar. kazanırken bile zevk vermeyen takım olduk bizi takımı bu hale getirenler utansın ne diyimki daha !




  • Ne geldiyse başımıza büyük konuşmaktan geldi. FT bizi satıp gittiğinde Mancini o zor zamanda hemde bir Juve maçı ile gelip ateşten gömleği sırtına geçirdi. İyi bir taktisyendi belki ama asla iyi bir hoca değildi. Kağıt ile taktik stratejilerini sahaya göndermesi ise daha evvel görülmüş bir hadise değildi. Ama onun zamanında dahi saman alevi gibi olup bi şekilde iyi oynayıp mücadele ettiğimiz maçlar olmuştu. Kötüydü kötü dedik bu gitsin kim gelirse gelsin dedik nitekim geldi. Beterin beteri varmış arkadaş.Bu italyan hoca sezon başı geldi kamplar vs.takımı kendisi kurdu. Yüklemeleri(yaptıysa) taktik antremanları bu yaptı. Yaklaşık 4 ay kadarda zaman geçti her basın toplantısı hızlı oynamamız lazım,zaman lazım,hızlı düşünmemiz lazım cümlelerini kurdu papağan gibi. İnanın bu gitsinde kim gelirse gelsin demekten korkuyorum. beterin beteri vardır o da bize gelir anasını satim.

    Herneyse.
    Gönderildiği takdirde ft-ersun asla zinhar kapıdan geçmek bi yana akıldan dahi geçmemeli.

    Şenol Güneş treni kaçtı belki ama benim şahsen tek adayım Yılmaz Vural dır. O hoca bu şansı çoktan haketmiştir. Hoş altyapıdaki Saffet hocamızda gelse bundan kötü olmaz durumda neyse...




  • Fenerbahçeli olarak böylesine bir skora üzüldüm, bu skor hiç Galatasaraya yakışmadı
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.