Şimdi Ara

SSHD verimi nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 350 lira civarı bir bütçem kalıyor depolamaya ayırmak için Kasamın toplam bütçesi monitör dahil 4500 lira idi.

    Şuan sistemime Seagate FireCuda Gaming SSHD 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Koydum fiyatı 395 TL

    Sizlere sorum bu SSHD den yeterli verim alır mıyım yoksa WD 1TB Blue 7200 Rpm alıp geçmeli ileride SSD arttırması mı yapmalıyım kararsız kaldım. Fikirlerinizi bekliyorum.



  • 120gb ssd+1tb hdd en makul seçim olacaktır sshd içindeki ssd ölünce hdd tarafıda gidiyor ancak 120gb ssdye yazılanları kontrol edebilirsin ben mesela ömründen yememesi için indirmeler diye klasör açtım hdd üzerinde oraya indiriyorum webden torrentten aldıklarımı böylece 40tbwlık ssd ömrünü arttırmış oluyorum ama sshd olsa hızlı yazmak için ssdye kaydediyor sonra oradan hdd bölümüne atıyor kısaca önermiyorum ömrü hemen biteceği için...
  • Overclockmanyagı O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum cevabın için malesef SSD + HDD pahalıya geliyor biraz bütçemi zaten aştım bu durumda SSHD yi HDD ile değiştireceğim ve ileride M2 ssd desteği yapacağım 1 sene HDD ile idare ederim artık :)

    Sadece SSD alıp harici 1 tb harddiskimi depolama için kullanmayı bile düşündüm aslında ama mantıklı gelmedi. Adaptörlü falan eski bir harddiskim var harici adaptörle falan çalışıyor o derece. Ama dediğim gibi pek güvenemedim :D Şimdilik sistemimi HDD ile toplayacağım sanırım ilerde SSD arttırması yapabilirim.

    Tekrar teşekkür ederim :)
  • Şimdilik hdd ile idare edin hocam. İçindeki ssd bölümü zaten 8gb falan olması lazım. Sonradan bir ssd alırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.