Şimdi Ara

SSD disk mağduriyetim, yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar AKORTEK firması ile ülkemize getirilen TEAM marka SSD disklerden satın aldım ancak önceleri rasgele dosyalarım kaybolmaya başladı sonra ise tamamen biostan görünemez hale geldi. Harici kutular ile de göremedim. Garantiye gönderdim ve viadalar zorlanmış, garanti şeridi yırtılmış, garanti dışı deniyor.

    Ama size de göndereceğim fotolarda görüneceği gibi böyle bişi söz konusu bile değil.

    Yan taraftaki garanti şeridinin üzerinde "yırtıldığı durumda garanti dışıdır" diyor ki azcık zekası olan birisi onu yırtmadan demonajın yapılamayacağını anlar. Vidarlarda da en ufak bi iz bile yok.

     SSD disk mağduriyetim, yardım istiyorum

     SSD disk mağduriyetim, yardım istiyorum


    Team firmasına bu resimler ile derdimi anlatsam, distribütörün garantiyi kabul etmediğini söylesem bişi ifade eder mi. Yada tüketici mahkemesi vs mi deneyeyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurpower -- 29 Ocak 2011; 16:08:08 >







  • Telefonla bağlı olduğunuz kaymakamlıktaki tüketici hakları ile ilgilenen kişiyi arayıp bilgi almanız yerinde olur. Ne yapmanız gerektiğini söyleyeceklerdir.
  • bence ilk önce servis müdürü ile konuşun bukadar amatör olamazlar belki bilgisiz işgüzar bir çalışana denk geldiniz meramınızı düzgün bir lisan ile anlatın şu resimlerde size hak verilmemesi zor yok mırın kırın ise tüketici hakkınızı arayın fazlada kabul etmezlerse bu şekilde iyi niyetli olduklarıda sorgulanır açıkçası fazla tartışmayada gerek yok başarılar...müdüre ilk önce şeyi sorun madem garanti dışıydı ben bunu buraya verirken bana verilen formda niye belirtilmedi sonuçta fiziksel arızaların direk yazılması gerek...buda fiziksel bir kusur değilmi die filan neyse dügün cümlelerle mantıklı kelimelerle ikna edilebilir bence (art niyet yoksa)olmadı hakkınızı arıyacaksınız zaten gerekli mercilerde arzunuz dahilinde...
  • İçini açmadığınız ve yan tarafin yirtilmadigindan belli. acikca soyleyin. diskin vidalama yani sabitleme yerine gidipte yapistirma koyuyorsaniz oda sizin sucunuz diyerekte bastirin. bizim firmalarimiz hakaret edilmekten hoslaniyor. Bir nedenden dolayi Aras a agzima geleni soyledim gene de bir halt edemediler. belki siz hakkinizi arayabilirsiniz.
  • Akortek firması da artık banlı firmalar arasına girdi benim gözümde. Ama bu duruma gelmeden önce garanti etiketine daha dikkatli davranmalıydınız. Çünkü çoğu firma garantiyi iptal etmek için elinden geleni yapıyor. Etiketi kolay yırtılacak yerlere yapıştırıyorlar türkiye şartları işte.
    Bir an önce elinizdeki belgelerle en yakın tüketici hakem heyetine gidin onlara tutanak tutturup onu firmaya götürün tehdit edin firmayı başka türlü çözülmüyor bu gibi sorunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troley111 -- 29 Ocak 2011; 11:35:54 >
  • Öncelikle ilgilenen herkese teşekkür ediyorum. Yıllardır yüzlerce ürün aldım. İlk defa garantiye ihtiyacım oldu, o da böyle oldu malesef.

    Türkiyedeki prsedürlerin uzunluğu göz önüne alındığında bunu Tayvana, team firmasına garanti için göndermem daha az sorunlu bir süreç olur mu sizce? Gönderi için 40-50 lira vermek sorun değil benim açımdan, kavga gürültü, stres ve haftalarca uğraşmaya tercih edebileceğim bi seçenek gibi görünüyor.

    Türkiye'de sadece garanti dışı olduğunu öğrenmek için 1 aydır garantiden gelmesini bekledim. İşin içinde hepsiburada da olduğu için onlar tarafından bekletilmem de cabası.

    Forumu biraz araştırdım da yurt dışına garantiye gönderen arkadaşlar var ve sonuçlar olumlu olmuş. Bu konuda da fikir rica ediyorum sizden.
  • Valla hepsiburada o konularda cok sorumsuz bir firma. imzamda da yaziyor zaten. akortek ile birebir gorusup fikir alin. durumu guzelce izah edip cozum arayin. ben hepsiburada nin cozemedigini "hey" in cozdugunu hatirliyorum. aynisini tavsiye ederim.
  • Hepsiburada dahil tüm online alışverişlerde dikkat etmek gerekiyor. İmzamdaki ekran kartını aldım, ilk gönderdikleri kutunun içi boş çıktı, kargo şirketine tutanak tutturup geri gönderttim. Eğer ürünü evde açsaydım neler olabileceğini siz düşünün.
  • Arkadaşlar bugün firma yetkileleri ürünü kargo ile göndermemi, garanti işleminin yapılacağını belirttiler. Düzgün bir şekilde sonuçlanırsa yine buraya yazarım.
  • Ayrıca TEAM'in taywan daki merkezine attığım mesaja da cevap geldi ve kendilerine gönderebileceğimi söylediler. Hatta adamlar öyle düşünceli ki, yakın bir tarihte çin yeni yılı kutlamaları nedeniyle 5 gün tatil olacağını belirtmişler, gönderileriniz bekler, kaybolur felan, isterseniz tatilden sonra gönderin diyolar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.