Şimdi Ara

Ssd %100 Kullanım ve Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adata Su630 480 gb ssd kullanıyorum. Bilgisayarım ara ara yoğun kasma yapıyordu. Görev yöneticisinden kontrol ettiğimde ara ara diskimin %100 kullandığını gördüm. İnternette bir kaç yöntemi denememe rağmen tam olarak düzelmedi. Hdd sentinel programında %89 sağlık görünüyordu. Ssd'm bozuk mu acaba? Garantisi de bitti. Önerisi olan var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dediginiz programı bilmiyorum. Ssd 'nizi hangi program yüzde yüz kullanıyor ona bir bakin. crystal disk mark info ve crystal disk mark kurun. Birisi test için diğeri disk sağlığı için. Ondan buraya foto atarsaniz durumuna bakabilirim. Birde crystal disk mark ile de test yapıp sonuclari da atin buraya.

    Belki de ssd de sorun yoktur ama bir program yoğun kullanıyordur arada. Yüzde 89 olması yazma ömrünü tükettiğiniz içindir. Benim sata ssd yüzde 93 falandı en son. Kaç tb yazdığına gore düzenli olarak düşüyordu ama ssd nin performansı ilk günkü gibiydi.

    Bu arada sizin ssd performans olarak baya kötü hatırladığım kadarıyla. o yüzden bir program kullanmaya çalışınca hemen performans sorunu yaşıyorsunuzdur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.