Şimdi Ara

Ssangyong korando 1.5 nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6 ileri tam otomatik aisin şanzımanlı,1.5 163hp motoru ve uygun fiyatıyla dikkatimi çekti. Dizel motoru hyundaidaki crdi sanırım ama benzinli ünitenin üreticisi kim bulamadım.Bu araçtan kullanan var mı?artıları eksileri nelerdir?Aracın ve motorun kronikleri nelerdir?




  • günncelll

  • Benzinli çok yakıyor

  • Benim de çok heves ettiğim, 4-5 kez bayiye gidip gidip anlaşmak isteyipte son anda vazgeçtiğim bir araç. Araca diyecek yok, tank gibi bir şey. Çok araç inceledim, böyle güven veren araç görmedim.


    Amaaa, en son bayiye gittim, aracımı bayi önüne koymuştum (Egea), dışarıdan birisi geldi, kırmızı Egea kimin dedi, neyse gittim adamda Korando 1,5 benzinli gri araç var. Dedim memnunmusunuz araçtan, dedi araçtan memnunum ama işte aması var servisten memnun değilim, bir daha ssangyong almam dedi. Nedenini sordum, motorda bir arıza olmuş, servis defalarca uğraşmış sorunu çözememiş (ki koca Ankara da tek bir yetkili servisi var). Şu parça değişecek diyorlarmış, haftalarca parça bekliyormuş, deniyorlarmış ama yok sorun çözülmüyormuş ki birde servis müdürü arkadaşıymış.


    En son araştıra araştıra, bunların yurtdışından sandık motorlarını getiren birini bulmuş, oraya gitmiş. Adamlar yarım saatte halletmişler problemi ama işte o zamana kadar kan kusmuş yetkili serviste. Alacaksanız da dışarıda bu araçlardan anlayan iyi bir ustanız olsun demişti ama ben artık vazgeçmiştim tabi almaktan.





  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    evet hocam sikayetvarda da konusuldu benzer konular.sanirim aracin tek eksigi yetersiz ve bilgisiz servis destegi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helsloot kullanıcısına yanıt

    neye göre çok yakıyor? muadili (aynı güç, aynı ağırlık, aynı sınıf) kim daha azını yakıyor?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.