Şimdi Ara

Squid Game: The Challenge sona erdi: 4.56 milyon dolarlık ödülü kim kazandı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Squid Game: The Challenge sona erdi: 4.56 milyon dolarlık ödülü kim kazandı?
    Netflix’in 4,56 milyon dolar ödüllü 'Squid Game' yarışması 'Squid Game: The Challenge'ın final bölümünü yayınladı. Final bölümüyle birlikte büyük ödülün sahibi belli oldu.



    Squid Game: The Challenge'ın 10'uncu ve son bölümünde, finale kalan son 3 yarışmacı (Mai, Phill ve Sam) "ziyafet" olarak adlandırılan final yemeğine davet edildi. Yarışmacılar yemek boyunca hayatlarından bahsederek birbirlerini biraz daha yakından tanıdı. Yemeğin ardından üçlüye bölümün ilk mücadelesi olan, bir kare, bir yuvarlak ve bir üçgen düğmeden oluşan bir masa sunuldu. Basılan ilk düğme yeşile dönerse, oyuncu finale birlikte gitmek istediği diğer oyuncuyu seçer ve seçilmeyen elenir. Kırmızı ise basan oyuncu elenir; eğer griyse herhangi bir şey olmaz ve oyun devam eder.



    Ayrıca Bkz.Warner Bros. Discovery, BluTV'nin tamamını satın aldı!



    Oyunun ardından Sam elendi. Mai ile Phill ise finale gitti. Mai ve Phill, final oyunu olan taş, kağıt, makası oynadı. Her turun galibi, bir kutudan demir bir anahtar seçerek, bu anahtarın 4,56 milyon doları simgeleyen süslü bir kasayı açıp açmadığını görmeye davet edildi. Kasayı Mai açarak büyük ödülün sahibi oldu. 




    Kaynak:https://www.beyazperde.com/haberler/diziler/haberler-1000054845/







  • Tamamen abd ürünü olmuş,müzikleri falan irrite edici, siyahiler falan sjw birşey, ilk bölümüne dayanamadım. Netflixin en sevmediğim yanı bu. Morgan freeman belgeselleri seslendirmeli söyleşi formatlı yarışma programı yapmışlar.

    Berbat yapım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 9 Aralık 2023; 14:52:42 >
  • Aman tanrim ne buyuk teknoloji haberi, boyle teknoloji haberi hayatim boyunca gormedim. Forum iyiden iyiye cop haber editorleri ile dolmaya basladi. Sirf haber basina para aliyorsunuz diye boyle sacmaliklara girmeyin. Gidin adam gibi bir is yapin en azindan kufur yemeyin.

  • İlk oynatılan squid game süperdi

    Ama bu yeni çıkan berbat bildiğin yarışma 10 dakika izleyip kapattım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.