Şimdi Ara

★ Squad [ANA KONU] ★ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
19
Favori
46.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konuyla alakalı olmayan oyunların videosunu atıp kirletmezseniz konuyu sevinirim hocam pm den konuşulacak şeyler bunlar buraya atmanın bir anlamı yok bence squadla alakası olmayan bir oyunun videosunu atmışsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ResulMert

    konuyla alakalı olmayan oyunların videosunu atıp kirletmezseniz konuyu sevinirim hocam pm den konuşulacak şeyler bunlar buraya atmanın bir anlamı yok bence squadla alakası olmayan bir oyunun videosunu atmışsınız.

    Neden kirlensin konu, kaç video atmışım 3 sayfada? Squad, fiyatlar konuşulurken arkadaşa oyun tavsiye etmişim, abartmayın, başkalarınında ilgisini çekebilir diye konuda da trailer paylaştım.

    Şu gereksiz mesaj ile konuyu kirleten sizsiniz, ayrıca uyarmanıza gerekte yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 8 Ocak 2016; 21:51:36 >
  • dostlar sakin olun

    tartışmaya birbirimizi kırmaya gerek yok
  • Arkadaşlar biraz sakin olun ve birbirinize cevap yetistirmeyi bırakın oyunu oynayan var ise bilgisayarindaki performansindan bahsederse konu ve forum daha faydalı noktalara gider. Benim sorularim bu kuru laf kalabalığından kaynadi.

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler

    Not: gercekten hangi konuda isek o konu hakkında konuşulmasından yanayım. Yukarida ki mailimde durum bu noktaya gelmeden farklı konuların tartışılması konusunda hafiften icerlenmistim. Ancak uyarininda daha uygun üslup ve ton ile yapilmasida yukarıdaki kuru tartisma ve laf kalabalığının önüne geçecektir.

    Herkese iyi oyunlar

    Kalın saglicak ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: togi1975

    Arkadaşlar sistemleriniz ile nasıl fps alıyorsunuz?
    Hangi ayarlar ile yazabilr misiniz?
    bende fx8320 4.4 ghz + R9 290x var, shadow medium diğer ayarlar epic, 50 kişilk haritalarda max 35 fps ,min 20 fps alıyorum.
    Oyun ve UE 4 , amd cpu özürlü sanırım

    Herkese iyi oyunlar

    phenom x6 1055t @3,7 ghz
    7870 2 gb
    8 gb ram

    Öncelikle grafik ayarları pek fazla fps farkı yaratmıyor, low yada epic olması önemli değil. Ayrıca shadow'u kapatın bence, görüşünüz rahatlar, sonuçta online oyunda grafik 2. planda. Ağaç altındaki düşmanı vs daha rahat görürsünüz gölge olmazsa.
    Bende view distance epic, post proccesing ultra, diğer herşey low'da;

    50 kişiye kadar olan serverlarda 40 fps civarı.
    50 kişiden fazla olan serverlarda 30 fps civarı alıyorum.

    UE4'ün çıkışının üstünden baya zaman geçmesine rağmen amd cpu'lara optimize edilmemiş. Ue4 moturu için amd optimizasyonunu bekliyor yapımcı ekip. Amd cpu'larda biraz fazla fps almak için birkaç ince ayar yapılması gerekiyor, forumlarında başlığı var, daha önce paylaşmıştım.

    Şu an için tek çözüm, intel i5 bir işlemciye geçmek yada epic games'in amd işlemci performans update'ini beklemek. (yakında çıkacağı söyleniyor)

    Zaten bu tarz kalabalık online fps oyunlarında tek çekirdek işlemci performansı önemliyken ve bu konuda amd, intel'den geriyken bir de üstüne oyun motorunun optimizasyon eksikliği eklenince durum böyle oluyor.

    Tahminime göre optimizasyon tam yapılırsa, şu aldığımızdan en az 2-3 kat fazla fps değeri alacağız. Çünkü gpu kullanımı %30-50 arası dolaşıyor bende. (işlemciden dolayı)

    Ben şu anda intel i5 işlemci bakıyorum, 2. el uygun fiyatlı bulursam, bendekini satıp intele geçiş yapacağım.

    Sırf bu oyunda değil red orchestra 2'de de mesela işlemci yüzünden normalden az fps alıyorum. Online oyun oynayacağım diyen biri, hiç uğraşmasın en az bir i5 alıp geçsin.




  • Yok ben islemcimi zen islemci çıktıktan sonra degistirecegim sanırım 2 seneyi bulur oturmasi .skylake veya zen arasında karar veririm ozaman su an Intel işlemcilere para verilmez .. Çok pahalilar rakipsizlikten..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silah çeşidi çok az değil mi, scope lu tüfekler zaten çoktan kapılmış oluyor, geriye markasını hatırlamadıgim iron sight tüfekler kalıyor, bunu kullanmakta bana zor geliyor, alışmak lazım belkide ama neden isteyen scope takamiyor, neden herkeste dürbün yok.

    gerçi iron sight tüfeklere şimdiden alışmak daha iyi olur ama yinede tüfek seçimi konusunda daha rahat olunabilirdi, gerçi bununda bir sebebi vardır.

    benim yaşadığım en büyük sorun bu ve şu çöl gibi olan harita, hiç sevemedim orayı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpha 3.9 yayınlandı, büyük güncelleme sanırım ay sonunda, umarım.
  • Fx8320 @ 4.4 ghz + R9 290x stok hızlarda kullanıyorum.
    Eskiden Full epic ayarlarda, resolution scale %140 'ta, gölgeler mediumda , 72 kişilik haritalarda min 20 fps alırken şimdi , min 27 fps , genelde 30 fps oynuyorum.
    50 kişilik haritalarda 40 -45 fps
    60 kişilik haritalarda da 35 - 40 fps alınıyor.

    Sanki biraz düzelme oldu gibi ama daha fazla optimizasyon gerekiyor.
    Birde post processing ayarları epic'te benim, GPU sıcaklığı 90 C lere yaklaşıyor , oyun içinde..
    R9 290x üzerinde , H75 + NZXT Kraken sıvı soğutma uyguluyorum ve GPU'da overclock yok.. Diğer oyunlarda 75 - 80 C yi geçtiğini görmedim.

    Sizde durumlar nasıl?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togi1975 -- 14 Ocak 2016; 8:15:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rwenzori

    silah çeşidi çok az değil mi, scope lu tüfekler zaten çoktan kapılmış oluyor, geriye markasını hatırlamadıgim iron sight tüfekler kalıyor, bunu kullanmakta bana zor geliyor, alışmak lazım belkide ama neden isteyen scope takamiyor, neden herkeste dürbün yok.

    gerçi iron sight tüfeklere şimdiden alışmak daha iyi olur ama yinede tüfek seçimi konusunda daha rahat olunabilirdi, gerçi bununda bir sebebi vardır.

    benim yaşadığım en büyük sorun bu ve şu çöl gibi olan harita, hiç sevemedim orayı.

    Iron sight tüfekler ile yakına ulaşmanız gerekiyor.
    Yakına gidebilmek içinde iyi bir squad lidere ihtiyacınız var.
    Oyunun iyi bir görüş alanında oynanabilmes için ise resolution scale en az %120 olmalı, %140 - 150 ideal, bunun ötesi fps değerini gerçekten baya düşürüyor.
    Birde view distance %110 lara falan çekmek uygun. Biraz daha yakınlaştırıyor.

    Çöl gibi olan harita kohat radio tower haritası, gerçekten eğer tepeler tutulursa çok zor bir harita ama FOB noktaları iyi seçilirse ve tepeler önce alınabilirse, genelde kazanılıyor..Amerikalılar, 1 squad'ta 2 acog lu tüfekle gerçekten bu harita da baya avantajlılar...

    Benim sıkıntım, oyuna başladıktan sonra genelde oyunu tamamlamadan serverların kapanıp oyundan atılmak, server performansını daha da geliştirmeleri gerekiyor..
    Tam oyundan zevk almaya başladığınızda, tekrar yeni server aramak gerçekten sıkıcı, çünkü oyun hızlı gelişen fast paced bir shooter olmadığı için.. Tekrardan başlamak gerçekten bıktırıcı oluyor.




  • Arkadaşlar hep birlikte akşama kadar Squad oynayacağız. Bizimle oynamak isteyenler varsa buyursunlar ts adresimiz ts3.squadturkiye.com
  • 3.9 yaması ve ötesinde amd cpu'lar için biraz da olsa fps artışı oldu diyebiliriz . .bende 7 fps kadar artış oldu.
    birde 50 kişinin üstünde serverlarda ping çok yükseldiği için (kişi sayısı arttığından), adam vurmak özellikle de uzun mesafede gerçekten çok zorlaşıyor.
    Size tavsiyem, pingin 100 üzerinde olmadığı, 50 , max 60 kişilik serverlara girin gerçekten oyun zevki daha fazla oluyor
    Aşağıdaki sistem ile tüm ayarlar epic, scaling %140 - %150 ; sadece shadows medium olarak, 50 kişilik serverlarda 45 - 50 fps arasıda oynanabiliyor.

    FX8320 @ 4.4 ghz
    R9 290x

    herkese iyi oyunlar
  • takip
  • Enpara gelince denyecegim
    Bakalim bu sistem 1080p de kac verecek
    I7 5700QM 3.2 ghz 16gb 1600mhz ram gtx960M caktirmayin notebook yeni yarin geliyor kargodan ilk oyun squad olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arac guncellemesi gelsede savasa bizde dahil olsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sıralar project reality oynuyorum zaten bedava kendisi ve aşırı keyifli en kısa zamanda squad almayı düşünüyorum.
  • Taking Fire Need Assistance
  • Reddit'te yazan geliştiricilerden birine göre önümüzdeki hafta performans ve bazı düzeltmeler için güncelleme yayınlanacak. Araçlar bir sonraki güncellemeye kalmış şuan öncelikleri oyundaki sorunları gidermek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentient6 -- 27 Ocak 2016; 18:52:31 >
  • Bu kesinlikle daha mantıklı olmuş öncelikle şu oyunu sabit 60 fps ve üstü bir oynayalım.
    Ondan sonra ne gelecek ise gelsin..
  • V4.0 update cikti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.