Şimdi Ara

💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
153
Favori
34.894
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
206 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Spring Water11 Aşama 12 Litre Pompalı Su Arıtma Cihazı, Trendyol Mağazamızda Flaş İndirimde!

    Flaş İndirim Fiyatı: 5.655,95TL

    Ürün Linki:
    https://www.trendyol.com/spring-water/11-asama-12-litre-pompali-su-aritma-cihazi-p-69581276




    Spring Water3 Fonksiyonlu Musluk - Sıcak, Soğuk, Arıtma, Trendyol Mağazamızda Flaş İndirimde!

    Flaş İndirim Fiyatı: 1.932,96TL

    Ürün Linki:
    https://www.trendyol.com/spring-water/3-fonksiyonlu-musluk-sicak-soguk-aritma-p-128506800



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 25 Şubat 2024; 12:9:17 >




  • Spring Water 11 Aşamalı Pompalı Motorlu Su Arıtma Cihazımızın Hepsiburada-Spring Water Mağazamızdaki(lütfen tıklayınız) gerçek kullanıcı deneyimlerini inceleyerek, fikir sahibi olabilirsiniz.

    💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü






  • Spring Water11 Aşama 12 Litre Pompalı Su Arıtma Cihazı, Trendyol Mağazamızda Flaş İndirimde!

    Flaş İndirim Fiyatı: 5.655,95TL

    Ürün Linki:
    https://www.trendyol.com/spring-water/11-asama-12-litre-pompali-su-aritma-cihazi-p-69581276




    Spring Water3 Fonksiyonlu Musluk - Sıcak, Soğuk, Arıtma, Trendyol Mağazamızda Flaş İndirimde!

    Flaş İndirim Fiyatı: 1.799TL

    Ürün Linki:
    https://www.trendyol.com/spring-water/8-li-filtre-seti-11-asamali-modeller-icin-p-136700154



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 25 Şubat 2024; 12:10:24 >




  • İhlasçılar ckhgkhfjjhhggk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü


    Spring Water11 Aşamalı 12 Litre Tanklı Su Arıtma Cihazı, Trendyol Mağazamızda Flaş İndirimde!

    Flaş İndirim Fiyatı: 4.959,28TL

    Ürün Linki:
    https://www.trendyol.com/spring-water/11-asamali-12-litre-tankli-su-aritma-cihazi-p-68398325




  • Bende arıyorum uzun süredir

  • temmuzaksami kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mesajınız ve ilginiz için teşekkür ederiz. Bir sorunuz veya talebiniz varsa, dilerseniz buradan dilerseniz de özel mesaj yoluyla tarafımıza ulaşabilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 🌊 Spring Water: Doğanın Berraklığıyla Yenilenin


    👍 Doğadan ilham alarak ürettiğimiz Spring Water ürünlerimizi deneyen, ürün ve hizmetlerimizden memnun kalan müşterilerimizin geri bildirimleri, bizim için çok değerli. İşte onların memnuniyetini dile getiren bazı yorumlar:


    💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü
    💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü





    Dilerseniz, https://www.springwater.com.tr/ üzerinden, dilerseniz de diğer e-ticaret sitelerinden mağazamızdaki ürünlere göz atarak, sipariş oluşturabilirsiniz.

    Spring Water Mağazaları:

    1. https://www.ciceksepeti.com/tum-urunler?storeid=12701

    2. https://www.amazon.com.tr/s?me=A156VWJBGOQ8ZT&marketplaceID=A33AVAJ2PDY3EV

    3. https://www.n11.com/magaza/spring-water-aritma

    4. https://www.trendyol.com/magaza/spring-water-m-118143?sst=0

    5. https://www.hepsiburada.com/magaza/springwater



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 27 Şubat 2024; 18:14:9 >




  • 💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü


    Değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimiz,

    Son zamanlarda bazı su arıtma cihazı markaları, sağlık adına sunduğu iddialı filtre seçenekleriyle adeta bir bilim kurgu filmine dönüşmüş durumda. B12 vitamin filtreli, C vitamini filtreli, selenyum filtreli gibi saçma sapan ürünlerle karşılaşmak artık sıradan hale geldi. Ancak, bir gerçeği göz ardı etmemiz gerekiyor: su, mineral deposu değil, yaşamsal fonksiyonları sağlamak için gerekli en temel sıvıdır.

    Suyun yapısındaki en önemli olan özellik, mineral yapısının düzgün olması ve pH seviyesinin yüksek olmasıdır. Bu nedenle, su arıtma cihazları sırf filtre çeşitliliğiyle değil, sağlıklı mineral içeriğini koruyarak temizleme işlevini yerine getirmelidir.

    Bu tür "ileri teknoloji" adı altında satılan ürünlerin arkasındaki mantık, ne yazık ki, bilimden çok uzak olup; tamamen aldatmacadır. Su, vücudumuzun sağlıklı işleyişi için gerekli olan mineralleri sağlamak için değil, temel hidrasyonu sağlamak amacıyla tüketilir. İnsan vücudu, vitamin ve mineralleri su arıtma cihazlarından değil, dengeli bir diyetle alır. B12 vitamini, C vitamini veya selenyum eksikliği yaşayan biriyseniz, bu tür filtreler size yardımcı olmayacaktır.

    Unutmayın, sağlıklı bir yaşam tarzı, dengeli beslenme alışkanlıklarıyla başlar. Su arıtma cihazları, suyu temizlemek ve içilebilir hale getirmek için tasarlanmıştır; ancak, sağlık açısından gerekli olan vitamin ve mineralleri sağlamak için değil. Bu yüzden, bu tür gereksiz ve mantıksız filtre seçeneklerine düşmek yerine, sağlıklı bir diyet ve yaşam tarzıyla vücudunuzun ihtiyaç duyduğu her şeyi karşılayabilirsiniz.

    Sağlıklı günler dileriz.

    Sevgilerle,

    Spring Water Ekibi




  • 💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü


    Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazımızın(ürün sayfasına gitmek için lütfen tıklayınız), Spring Water - Trendyol Mağazasında(mağaza sayfasına gitmek için lütfen tıklayınız) 2024'te yapılmış müşteri yorumlarına ve gerçek kullanıcı deneyimlerine, aşağıdaki ekran görüntülerinden ulaşabilirsiniz.

    💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü
    💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 28 Şubat 2024; 23:35:30 >




  • 💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü


    Aqua LoveAtık Su Üretmeyen Usa Omnipure Teknoloji Su Arıtma Cihazımızın(ürün sayfasına gitmek için lütfen tıklayınız), Spring Water - Trendyol Mağazasındaki(mağaza sayfasına gitmek için lütfen tıklayınız) müşteri yorumlarına ve gerçek kullanıcı deneyimlerine, aşağıdaki ekran görüntülerinden ulaşabilirsiniz.

    💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü
    💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 29 Şubat 2024; 20:56:36 >




  • Merhaba. Omnipure filtreli kampanyalı cihazınız var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonanımcıAhmetD kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Özel mesaj yoluyla dönüş sağlıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 1 Mart 2024; 19:4:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 🌊 Spring Water: Temiz Suyun Tadına Varın


    👍 Spring Water olarak müşterilerimize verdiğimiz önem ve değeri en üst düzeyde tutmaktayız. Müşteri memnuniyetini temel ilke olarak benimseyen firmamız, kaliteli ürünler sunmanın yanı sıra müşteri odaklı hizmet anlayışıyla da öne çıkmaktadır. Her müşterimizin ihtiyaçlarına özel çözümler sunarak, sağlıklı ve temiz içme suyu konusunda güvenilir bir seçenek olmayı hedeflemekteyiz. Müşteri geri bildirimlerini dikkate alarak sürekli iyileştirme ve geliştirme çalışmalarını sürdüren firmamız, her aşamada müşterilerinin memnuniyetini en üst seviyede tutmayı amaçlamaktayız. Müşterilerimizin sağlığı ve güvenliği her zaman önceliklidir ve bu doğrultuda ürünlerimizin kalitesi ve performansını sürekli denetlemekte ve geliştirmekteyiz.

    Sevgilerle,

    Spring Water Ekibi





    💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü





    Dilerseniz, https://www.springwater.com.tr/ üzerinden, dilerseniz de diğer e-ticaret sitelerinden mağazamızdaki ürünlere göz atarak, sipariş oluşturabilirsiniz.

    Spring Water Mağazaları:

    1. https://www.ciceksepeti.com/tum-urunler?storeid=12701

    2. https://www.amazon.com.tr/s?me=A156VWJBGOQ8ZT&marketplaceID=A33AVAJ2PDY3EV

    3. https://www.n11.com/magaza/spring-water-aritma

    4. https://www.trendyol.com/magaza/spring-water-m-118143?sst=0

    5. https://www.hepsiburada.com/magaza/springwater



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 1 Mart 2024; 23:24:11 >




  • daha önce hiç arıtma kullanmadım ilk arıtmam olması nedeniyle gözlemlerimi aktaracağım, satıcı ilgili, gizli damacanalı bağlantı aparatını yanlış sipariş vermişim fiyat farkı almadan doğru ürünü gönderdi, dış malzeme kalitesi vs hepsi plastik sadece tank çelik, servis için randevu aldım 24 saat geçmeden aradılar, 3 saat sürdü kurulumu, ek ücret olmamasına rağmen eksik parça göndermişler diye usta kendisi parça taktı ve 100₺ ücret aldı, usta kurulumu yaparken filtrelerin yönünü falan baya bakarak sökerek takarak buldu(cihazı ilk defa görüyor ve kuruyor sanırım) kurulum tamamlandı sıra geldi gizli damacanalı su sebiline bağlantıya, abartısız yarım saat parçalara baktı bir parçayı göstererek bu ne işe yarıyor bilmiyorum dedi, sebili sordu üstte damacanası olması gerekmiyor mu diye bir şeyler söyledi, gizli damacanalı bu dedim, su nereden geliyor suyu nasıl çekiyor motorlu mu bu diye sordu :)) yok dua edince geliyor diyesim geldi, usta bu sonuçta ya tekniker yada teknisyen, bu işi yapıyorsa her türlü cihaz hakkında bilgisi olması lazım diye düşünüyorum, neyse bir şekilde kurdu gitti eline sağlık servisin ve satıcının ama bu kadar amatör olmasını beklemiyordum. 2 kez doldur boşalt yaptım şu an sıkıntın yok gibi ancak sebil altına konulan aparat çok dandik ve düzgün durmuyor kayıyor kayınca kenarlardan su akıyor şamandıra kapatıyor ama çoluk çocuk evcil hayvan su sebiline dokunsa aparat devrilip(sağa sola öne arkaya kayıyor) su akıtıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.