Şimdi Ara

Sporcubesinleri.com.tr Mağduriyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bahsi geçen site sporcubesinleri.com.tr. Bu siteden ikinci kez sipariş vererek hakikaten kaşınan olduğumu itiraf ediyorum. Öncesinde verdiğim siparişin içeriğinde besin yanında bcaa ve shaker olmasına rağmen sadece besin geldi. Aradım göndereceklerini söylediler. defalarca aramama rağmen aynı sonuç lanet edip peşini bıraktım. Aradan bir buçuk sene geçti ve telefonuma bu siteden mesaj geldi. Sitemdeki arızalarından dolayı siparişleri geç çıkarmışlar bu yüzden üyelerine 50 TL indirim kodu veriyorlar. Cazip geldi ve sipariş ettim ettiğim güne lanet olsun. Havale gönderdim 5 gündür havalenin ulaşmadığı söyleniyordu bugün mail olarak dekontu attım ve kabul ettiler muhasebeye iletip göndereceklermiş. Böyle bir ticaret anlayışı yok arkadaşlar sizinde ağzınız yanmasın bu firmayla ticaret yapmayın mağdur olmayın. İyi forumlar.

    Güncelleme 05.02.2018 : Araştırma yaptıkça görüyorum ki bu şahsiyetsiz, ticari ahlak yoksunları benim yaşadığım durumu adet durumuna getirmiş. Parayı alıp bi süre kullanıp siparişi iptal ediyor ve bir iki ay sonra geri ödeme yapıyor. Tabi nadirde olsa sorun yaşamadan alışveriş yapan var bu da sirkülasyonu bozmamak adına yapılan bi durum. şikayetvar sitesine girip bakarsanız eğer o kadar çok mağdur var ki. Bu ahlaksızlar bu şekilde devam etmemeli herkes görmeli ki mağduriyet sona ermeli.

    Güncelleme 06.02.2018 : Ödemeden bir hafta sonra ürün durumunu değiştirdiler. Kargoya verildi yazıyor ama ne kargo numarası verildi ne de aradığımda telefonları cevap vermiyor.https://www.sikayetvar.com/sporcubesinlericomtr

    Buradan incelemek isteyen olur belki son günlerde benim gibi mağdur olanlar sürekli buraya şikayetlerini bildiriyor. Sanırım aynı durumda olan onlarca kişi var.

    Lütfen okuyan arkadaşlar mesaj bırakın daha çok kişiye ulaşsın biz olduk başkaları mağdur olmasın...

    Son Edit: Bu forumu unutmuşum başımdan geçenleri kısaca özetliyeyim. Buraya ve şikayetvara yazdıktan bir süre sonra satıcının kişisel cep nosunu buldum. Düzcede satış yapıyor kişi bende düzcede 4 yılımı geçirdim üniversitede. Bahsettim bu durumdan kargo yollayamıyorsan elden aldırayım arkadaşlarım hala orda diye. 3 kg sipariş verdiğim Progainer elimde yok başka marka yollayayım dedi. Bende ısrarla onu kullandığımı belirttim. İnsafamı geldi bi an bilmiyorum 5kg olarak yolladı Progainer'ı. Ama kesinlikle bir daha bu siteden alışveriş yapmam kimseye de tavsiye etmem. Şikayetvar'a bu site hakkında hergün benzer konular defalar açılıyor. Bu postu okuyan olursa sakın ha sakın bulaşmayın arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phradrel41 -- 9 Kasım 2018; 11:17:6 >







  • Güncelleme: Ürün hala ödeme bekleniyor şeklinde gözüküyor. Şikayet sitelerinde benim gibi sorun yaşayan bir çok kişi olduğunu gördüm. Satıcı son kozunu oynayıp piyasayı dolandırıp kaçma peşinde olabilir dikkat edin arkadaşlar.
  • yeah kas yapıoz bakın kızlar huhahhuho kaslara bak huhohhohua
  • Geçmiş olsun, dediğin gibi dolandirip kacicak olabilir. Cevaplari çok yalan kokuyor ve geç gönderdik diye kampanya yapilmaz ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALPHA LION KING A kullanıcısına yanıt
    İmaj tazelemek için yaptıklarını düşünmüştüm ama araştırmak gerekiyomuş akıl karı oldu. Ödediğim ücret 5 kuruş dahi olsa böyle asalaklara, dolandırıcılara bırakmaya niyetim yok. Gören arkadaşlar mesaj bırakında daha çok kişiye ulaşsın.
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Sen ne diyorsun değişik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen yine de bilindik sitelerden almaya bak.
  • Gecmis olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suplementler dururken niye sacma sapan sitelerden alırsınız arkadaş anlamıyorum ki
  • berhan? kullanıcısına yanıt
    Google reklamlarında üstte çıkıyor arkadaşım, indirimde olunca mantıklı geldi işte.
  • Güncelleme 06.02.2018 : Ödemeden bir hafta sonra ürün durumunu değiştirdiler. Kargoya verildi yazıyor ama ne kargo numarası verildi ne de aradığımda telefonları cevap vermiyor.
    https://www.sikayetvar.com/sporcubesinlericomtr

    Buradan incelemek isteyen olur belki son günlerde benim gibi mağdur olanlar sürekli buraya şikayetlerini bildiriyor. Sanırım aynı durumda olan onlarca kişi var.
  • Supplementler.com dan şaşmam. Tavsiye ederim.
  • Kardeşim bildiğiniz yerden niye almıyorsunuz ??



    Tamam para zor kazanılıyot ülkemizde ve yetmiyor lakin bu sporu yapıyorsan 30-40 lira kod falan arama 2 site bildiğim biri supplementler biri protein7 al burdan geç hem kaç para oynuyor ki ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Ay sonra geri yatırıyorlar mı hocam? Bana pek yatıracaklarmış gibi gelmiyor ama...
  • kapıda ödeme yöntemi getirmişler. ancak kapıda ödemeyi seçince direk %80 fiyat artışı oluyor. 330 liralık ürünler 540 oluyor. demekki kapıda ödemede insan tokatlayamacakları için piyasa fiyatlarına satıyorlar.
  • Bu forumu unutmuşum başımdan geçenleri kısaca özetliyeyim. Buraya ve şikayetvara yazdıktan bir süre sonra satıcının kişisel cep nosunu buldum. Düzcede satış yapıyor kişi bende düzcede 4 yılımı geçirdim üniversitede. Bahsettim bu durumdan kargo yollayamıyorsan elden aldırayım arkadaşlarım hala orda diye. 3 kg sipariş verdiğim Progainer elimde yok başka marka yollayayım dedi. Bende ısrarla onu kullandığımı belirttim. İnsafamı geldi bi an bilmiyorum 5kg olarak yolladı Progainer'ı. Ama kesinlikle bir daha bu siteden alışveriş yapmam kimseye de tavsiye etmem. Şikayetvar'a bu site hakkında hergün benzer konular defalar açılıyor. Bu postu okuyan olursa sakın ha sakın bulaşmayın arkadaşlar.
  • Sene olmus 2018 adamlar hala supplement kullaniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyin_elk kullanıcısına yanıt
    Vallahi uğraşmak istiyorsan al hocam hergün bir sürü şikayet geliyor ben kesinlikle tavsiye etmiyorum adam göndermiyor aldığın ürünü. Şikayetvar ı açıp bi iki sayfa oku direk vazgeçersin zaten indirim göz boyama o kadar kar etmiyo zaten niye yarı yarıya indirim yapsın ve bu indirim bir iki gün değil hergün var nerdeyse. Sürekli telefonuma indirim mesajı geliyor.
  • ne diyim hacı 300 liralık protein tozunu 150tl ye alacagına inanmışsın güzel tecrübe olmuş sana :) sikayetvarcom da da 845 sikayet 14 tesekkur var onlarda calısanları insan nasıl hiç bakmaz ya :)
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Ahahahha serkanhur gördum olm su adami özledim ya

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.