Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig l 3.Hafta l FENERBAHÇE - GAZİANTEPSPOR | 21.09.2014 - 20:00 (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
1
Favori
13.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nevercollapsed

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nz9


    quote:

    Orijinalden alıntı: basis35

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nz9

    Bir GALATASARAY lı olarak o penaltının penaltı olmadığını net bir şekilde söyleye bilirim amma ve lakin bizde de Burak Yılmaz diye bir gerçek var. En azından bu yan hakem lig başında saçmaladı bizimkine Beşiktaş maçında verilen penaltı fakelerin efsanesidir.

    FENERBAHÇE li olarak seni tebrik ederim arkadaşım biz de zaten penaltı konusunda hemfikiriz. Ama burada atıp tutan o kadar çok kişi var ki sanki kendileri burak sayesinde zamanında arif erdem sayesinde hiç penaltı kazanmamış gibi gökhan gönülde ne ahlak bıraktılar ne terbiye

    İşte ak olmadan bok atmamak lazım dostum. Yapacak bir şey yok, insanların doğru bildiklerini söylemelerini engelleyen egoları var.

    dostum baktılar maçı alamiıyorlar her defasında aynı yönteme başvuruyorlar.zaten emenike ile emre de birbirine giriyor.takım zaten dağılıyor.sürekli birbiriyle didişiyorlarl.kimsenin kimseye güveni yok. en son satılık insanlar giriyor devreye.ya asistan hakem azcık adaletli ol.pozisyon tam gözünün önünde oldu.ordan bile göremiyor ya .penaltı diyor. gözün mü kör , yoksa vicdanın mı kör senin ey hakem

    Bunun gibi mi ?https://www.facebook.com/video/video.php?v=310615929036514




  • ulan %100 penaltı olmayan pozisyonda, TR deki en mert cesur akıllı yürekli adam dediğiniz gökhan bariz bir şekilde atıyor kendini, üstüne bunu savunan var. Burak'a saydırmadığınız kalmıyordu bu onların yanın da ne peki ?


    Bu arada pozisyon penaltı değil ama burak falan da yapıyordu bu lig böyle, herkes atıyor yok gökhan 1 kere atmış kendini yere vs diyenlerde ayrıca yüzsüzsünüz, azıcık adam olun..
  • Kıyasladığınız insanlara bakın. Ayıp
  • Ya penaltı penaltı değil de yeter artık

    Kendi takımınızın çakılışlarını yüzyıllardır böyle örtmeye çalışıyorsunuz. Başı sıkışan Fenere sallıyor gündem değiştiriyor
  • Drakeshark D kullanıcısına yanıt
    Bunu herkes yapıyor mantığını bir yere koyarsak. Genelde lakaplaşmış insanlara bak. Arif 1 burak 2 sence bu ikisi tesadüf mü ?
  • Şikecilerin biri biterbiri başlar.Bu lig için fazlasıyla şerefliyiz.Allah olmayanlara nasip etsin
  • erdi 1903 kullanıcısına yanıt
    He canım he.... Şike yapan takımı küme düşüremeyecek kadar zavallsınız o zaman..
  • Emenike neden ıslıklandı tam o ara tv kapandı kaçırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.kısımda haklısın 4.lük için Trabzon ile vs yarışırsınız.
  • Antepli oyuncu tuttum demiş.Koşan adamı arkadan tutarsan fauldür bence.Gökhanın düşmesine bile gerek yok orda.Ben hakem olsam vermem penaltı ama kesin penaltı ühühühhü şikeciler falan diye de aglamaya gerek yok..Haa bide hala şike diyenler var, 16/17 yapmışız o sene.Madem öyle ''maç satmayan şerefli rakipler'' istiyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdi 1903

    Şikecilerin biri biterbiri başlar.Bu lig için fazlasıyla şerefliyiz.Allah olmayanlara nasip etsin

    ya ohaaa ? bu hafta daha Kerim Frei?
  • MAÇIN ÖZETİ

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brolaf

    Şimdi özeti izledim de gene 80 de penaltı olmayan bir pozisyon ve fener maçı almış

    Gerçi bu sene bizim rakibimiz Fenerbahçe değil ama olsun

    Aynen bu sene rakibiniz Balıkesirspor ya da Karabükspor Rizespor falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samimi fenerlilere soruyorum ismail kartalla bir gelecek görüyorlarmı ben mesela prandelliyle görmüyorum
  • İsmail Kartal eşittir Aykut Kocaman bi geleceği falan yok. Bu arada penaltı olmadığını düşünüyorum hala. Ama pozisyonu tekrar seyrettim ve yanlış yere baktığımızı farkettim üst kameradan gökhanın sağ koluna bakın ve rakibe bi çekme var kol baya gidiyo geri. Ha penaltı mı ? alakası yok
  • punkemre P kullanıcısına yanıt
    ne geleceği abicim ya.şuan yok hükmünde benim için.oyucular kafasına göre oynuyo öyle böyle kazanıyoruz işte.ne kadar gider bilemem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raist_can

    Bunu herkes yapıyor mantığını bir yere koyarsak. Genelde lakaplaşmış insanlara bak. Arif 1 burak 2 sence bu ikisi tesadüf mü ?

    2 side futbolcu ahlakına sahip değildir bana göre. Hele ki alışkanlık haline getirmek adiliğe kadar gider. O ikisi de futbolculuklarını geç bu huyları yüzünden yalancıdır gözümde, çoğu zaman da futbol katili, ama aynı şeyi gökhan da yaptı ve hala daha o yapıyor bu yapıyor yorumları geliyor. Yazık lan vallahi yazık.

    Hani 1 kez yaptı falan normal de yapmaz triplerine girenlere söylüyorum, madem gökhan gönül çok mert birisi, çıkar söylerdi hakeme bir yok yanlış karar diye, hakemde vermezdi. Millet eliyle gol atıyor verilen golü geri aldırıyor, bizimkiler hala o da yapıyor bu lig böyle triplerinde..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FurkanCbn

    Emenike neden ıslıklandı tam o ara tv kapandı kaçırdım.

    Emre ile tartışmışlar sahada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drakeshark

    quote:

    Orijinalden alıntı: FurkanCbn

    Emenike neden ıslıklandı tam o ara tv kapandı kaçırdım.

    Emre ile tartışmışlar sahada.

    Sorun Emre'yle tartışması değil umarsız tavırları. Ersun hocayı bu yüzden sevmiyordu emenike çünkü disiplini vardı ve oynamak zorunda kalıyordu. İsmail Kartal'ın ne disiplini olacak da oynıcak
  • History1453 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim adminler'in kurallarına uymak zorundasın. Bende 200 bin kişilik forumda adminlik yapıyorum. En üst seviye admin olmama rağmen ufak tefek hatalar yapabilirler moderatörler. Ama kalkıp bunu 236 tane konu açarak millete yaygara etmen emin ol sana hiç bir şey kazandırmayacak. Zaten ip adresinden görünüp aldığın ceza katlanacaktır. üstüne senin profilinde adminlere açılmış not kısmında bu yaptığın davranışlar yazılacaktır. Türkiyenin en büyük forum'larından biri olan donanım haber forumda bu tarz konuları görmek komik ve üzücü. Bence olayı ilgili admine ulaşabiliyorsan durumu güzelce izah et. Eğer ulaşamıyorsanda kurallara uymak zorundasın. Ben attığın resimler'e baktım öyle pekte bir şey yok.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.