Şimdi Ara

SPOR TOTO SUPER LIG | FENERBAHCE - AKHISAR | 23 ŞUBAT PAZARTESI 20.00 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
1
Favori
15.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Takıma forvet lazım tek eksik bu. Pozisyon var, top bizde, bilmem kaç tane orta gol var mı yok. Beceriksiz sürüsü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hava ne gadar güzel yaa :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın oyunu iyi ama fırsatçı bir forvet lazım. Etmenine kanatta oynasa daha faydalı olur. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Beşiktaşlı olarak Fenerli arkadaşlara sabır diliyorum. Fazlasıyla pozisyonun kaçırıldığı bir maç olmuş.
    Hakemin tek büyük etkisi avantaja bırakmadığı pozisyon olsa gerek ama sonrası için Fener fazlasıyla beceriksiz davranmış.

    Sonuç olarak lig baronlarımızın tam da istediği kıvama geldi ne yazık ki. Boşu boşuna birbirimizi üzmeyelim beyler.

    Başarılar herkese..
  • YesilCeketli kullanıcısına yanıt
    fener gol kaçırmaya başlayınca feneri yenemeyecek takım yok fener çok bocalıyor ve panik halinde oynuyor mesela son hafta kaçan şampiyonlukların hepsinde böyle bir durum var fenerin geleneği olmuş bu.belkide gs başabaş oynamak yerine az sabırlı oynasın fener aynı sendroma tekrardan girer.
    not : fenerliyim.
  • Zuckuss kullanıcısına yanıt
    emenike kanatta oynayıncada her topu kendisine istiyor çokta vurdumduymaz bir oyun anlayışı var.keşke cardoza yı alsaydık şu anki durumdan 5-10 puan fazlamız olacaktı
  • işte sorunda orada bizim beceriksizler şut çekiyorda kaleyi dahi tutturamıyor.emenike nin kaçırdığı pozisyonu kaçırmaya çalışsan kesin gol atarsın.
  • uçan tekme kullanıcısına yanıt
    yorumu alıntılayıp katıldığını belirttiğin için sen yazmışssın gibi cevap vericem.

    "hakem hatalarıyla kazandığı ekstradan 7 puan olmasaydı bugün liderin tam 9 puan gerisinde olacaktı" diyorsun. bu mantıkla gs ve bjk demekki hiç hakem hatasıyla puan almamış oluyor maşallah nazar değmesin bu maçlardaki hakemlerimize. yazdığın maçlardaki penaltıların hepsine katılabilirim penaltı olmadığına ama çok basit içlerinden eskişehir maçında maç içinde verilmeyen %100 bir penaltı olduğunu YAZAMAMIŞSIN çünkü sadece görmek istediklerini görüyosun çoğu taraftar gibi. puan kayıplarına neden olan hakem hatalarını hiç GÖREMEMİŞSİN o sura kanal değiştirmiştin heralde. (geçen hafta ts maçında diego.ya verilmeyen penaltı ile giden 2 puan)

    "özgür yankaya gibi maç yönetsinler canımızı yesinler" diyorsun. dün akşamki maçta avantaj pozisyonunu geçtim hadi ama akhisarlı sarı kartlı oyuncuya verilmeyen biri direk kırmızı diğeri 2. sarıdan kırmızı içinde iki kelam EDEMEMİŞSİN çünkü sadece görmek istediklerini görüyosun.




  • Merhaba arkadaşlar.bir konuda yardımınızı istiyorum.arkadaşlar ben gaziantepte oturuyorum.bundan önceki son 5 sezonda 7-8 defa fenerbahçe-galatasaray maçına gittim.her defasında maça bilet alamadım.fb taraftar kartım var.fenercell var ama bir işe yaramıyor.geçen yıllarda biletixten bütün denemelerimde bir anda bilet tükendi diyordu.8 Mart 2015 tarihinde fb - gs maçına yine gidecem.premium kart veya 1 milyon üye kapsamında üye olanlara 5 adet bilet alma önceliği tanınıyor.maça gidemeyecek olan veya 5 hakkından birini bana kullanacak bir fenerli kardeş arıyorum.passoligime bir kale arkası bileti atacak bir arkadaşa ücreti neyse hemen gönderecem.tahminim biletler gelecek hafta pazartesi satışa çıkacak.bu defa maça girmek istiyorum.lütfen yardım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alti saraya 2 hafta sonra 5 tane atar gene lider oluruz biraz geride olmak da iyidir su anda..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oturmuş burda fener şu maçta penaltı aldı,bu maçta şu dakkada penaltı aldı diye liste yapan temiz takımların taraftarlarına bak sanki kendileri bu sene hiç haksız puan kazanmadılarda ötmeye başladılar takım puan kaybedince.hakem cesurmuş pehh,cesur olmak gördüğünü çalmaktır önünde cereyan edeni görmemek değil.burda hiç bi fenerli takımın haksız puan kazanmasını istemez,beleş penaltılar demişsiniz doğru o penaltılar verilmeyebilirdi belki puan farkıda olabilirdi peki o maçlarda verilmeyen kartlar verilmeyen fauller verilmeyen penaltılar nolacak.burda herkes kendine yontmasın olayı.akhisarı tebrik ederim son 10 dakkada bizim zaaflarımızdan iyi faydalandılar.burda takımın yorulması hocanın tercihleri oyuncuların vurdumduymazlığı vs.etkili oldu diyebilirim.aptal başkanımızın ve cins teknik direktörümüzün çok beğendiği emenike kalenin içinden topu dışarı atarsa gökhan gönül topa vurmayıp çalım denerse,caner efendi iki golde de yerinde olmazsa (anca vır vır konuşsun ) e bide temiz takım taraftarlarının dediği gibi hakemde cesur karar verince yenilgi kaçınılmaz oluyor.
    maç sonunu dinlemedim kesin ismail kartlk iyi oynadık şu kadar şut attık rakibin şu kadar pası bizim bu kadar diye gevelemiştir.süerekli istatistik ve bilgisayar analizinden dem vurunca beyin sulanıyor işte.
    yukarıda fenerin şampiyonluğu kaybettiği yılları liste yapan arkadaş,o sezonlarda neler döndüğünü biz daha iyi biliyoruz.sadece bursanın şampiyon olduğu sezon bile hangi takımların nasıl yattığını biliyoruz biz.şike denilen sezonda adı geçen takımların trabzona nasıl oynadıklarınıda biliriz.hayır bide o sezon üçünüzüde ikinci yarı yenerek şampiyon olduk,sizdemi maç satmış oluyorsunuz o zaman bu kadarmı düştünüz.
    artık sizdeki fener nefreti ne boyuttaysa her sene sizi acıtmaya devam ediyor.




  • Bizdeki bu beceriksiz forvetler olduğu sürece daha çok böyle yenilgiler alırız. Emenike nasıl bir kalastır kaçırdığı goller artık açıklanmıyor tv yorumcuları ' bunu anca Emenike kaçırır ' diyorlar. Takımda revizyon şart böyle bizden başarı gelmez golcü lazım harbi golcü.
  • bide önümüzdeki 4 hafta 2 derbi 2 deplasman var,olası bi 12 puan da şimdi burda zevkten ötenler o zamanda acıdan ötecekler.öyle olmasını umarım.
  • hawk1903 kullanıcısına yanıt
    vallahi burdaki en güzel yorum olmuş.sadece gülüp geçmek lazım
  • bu ülkedeki futbol taraftarlarının yaşı 11-12 yaşındaki çocuktan farklı değil .. Kazanmak kaybetmek konu değil mesajlara bakıyorum carttt curtt olmuşş zuhaha puhaha 3 temmuz şike hakem vs vs diye mesaj atan çoluk çocuk dolu cidden bu kadar boş beleş insan nasıl bir araya geliyor anlamıyorum..Adam gibi oturup holiganlık yapmadan tartışmak sohbet etmek istesen yeminle en fazla 4-5 tane konuşulabilecek insan çıkar şu konuda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iskender86

    fenerin yenilme sebebi hakem değil arkadaşlar . beceriksizlik ve şanssızlık.
    Fenerin 6-1 kazanması gereken maçtı bu. ama olmayınca olmuyor.
    Emenike belki boş kaleye atamadı ama kanattan çok güzel toplar getirdi al da at dedi ama olmadı.

    Aynen...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: charisma10

    Aslan terbiyecisi olarak gorevimizi aksatmayacagiz soz veriyoruz size aslanlar..

    Sadece derbi macla yasamaya devam yaniii...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alemci83


    quote:

    Orijinalden alıntı: charisma10

    Aslan terbiyecisi olarak gorevimizi aksatmayacagiz soz veriyoruz size aslanlar..

    Sadece derbi macla yasamaya devam yaniii...

    tipik -18 bir ultra
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sunset Sarsaparilla

    quote:

    Orijinalden alıntı: alemci83


    quote:

    Orijinalden alıntı: charisma10

    Aslan terbiyecisi olarak gorevimizi aksatmayacagiz soz veriyoruz size aslanlar..

    Sadece derbi macla yasamaya devam yaniii...

    tipik -18 bir ultra

    Dogrular bunlar sadece derbi maci bekliyorsunuz,once aynayi kendinize cevirin derim basarisizliginiz sebebi bizler degiliz...komik oluyorsunuz boyle yaparak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş kaleye gol atama. ondan sonra hakeme saldır. taktik hep aynı. mantık hep aynı.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.