Şimdi Ara

Spider-Man PS4 ‘New York City Açık Dünya’ Fragmanı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FirstDr3aM

    <b><i>Dolar malum yolsuzuz.. Red2 mi Spidy mi kararsızım..</i></b>


    Hocam net RDR2.. Hani tamam iyidir hojdur Sıpaydi de. Diğeri RDR la..
  • Yazımıyım yazmiyim diyorum ama kimsenin dikkatini çekmiyor mu ps fanatiği bir gardaş almış 3 farklı hesap ne zaman görsem haberlerin altında kendi kendine konuşuyor ?? nasıl işsizliktir bu böyle. Yalnız bak oyunculuk on numara harcanıyor bu ortamda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thejoker58906

    hocam anlamaz bunlar sen anlatsan bile anlamaz bunlar batmanda suçlular dışında uçan sinek yoktu ama multiplatform oldugu için çok iyiydi dünyası mesela bunlara göre 6 eylül günü meta açıklandığında bir kez daha kuyruk acısı olacak bunlar için ben o günü bekliyorum sabırsız bir şekilde
    Aynen hocam boş insanlar işte. PS Exclusive olduğu için acıdan kıvranıyorlar boş yorumlar ediyorlar




  • Yalniz pspdeki spiderman oyununda bile bu konustugun seyler vardi fakat gorev gibi birseydi normalde asagiya iniyorsun yanindan orumcek adam geciyor halkin baktigi yok ama kafasinda sembol parlayanlara gidiyorsun selfi cektiriyorsun,imza veriyorsun vs tamamen script bazli yani buna yasayan acik dunya denilemez eger boyle olacaksa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin ol kardeş ps ex diye kıskanıyoz. Ps sahibi olup hissedar olmadığımızdan olsa gerek. ?? Ps sahiplerinin bir bölümü ciddi başka boyuta kapı açmış orada takılıyor.
  • Keşke şu gökyüzüne ağ atma işine bi el atsalarmış :) Böyle çok komik duruyor çünkü.
  • Yapımcı firma zaten oyunda toplam 25 tane kostüm olduğunu söyledi. Spiderman:Homecoming ve Infinity War'da ki kostümler de bulunuyor. Bunların hepside oyun içerisinde açılabilir. Kısaca kostüm konusunda problem yok.

    Ayrıca herhangi bir şekilde gökyüzüne ağ atma durumu da yok. İzleyen arkadaşlar neresiyle gördü bunu pek çözemedim. Yapımcı firma, oyun duyurulduğunda da bunu söylemişti. Herhangi bir şekilde havaya, gökyüzüne ağ atma durumu yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rambocuk

    aynen açık dünya amaç değil araç o yüzden insanlar ile etkileşime çok takılmamak lazım batman da insan bile görmüyorduk, burda yine az çok çak bi beşlik felan yapıyor :D umarım orijinal kostüm gelir 3 seçenek gösterdiler punk ironman hediyesi kostum ve bu orijinali eklenmesi şart


    Batman Arkham City yanlış hatırlamıyorsam 2011 yılı çıkmış bir oyun. o zamanın imkanları düşünülerek yapılmış, eski klasikleri bu kadar kolay gömmek yazık olur. Spiderman sony imzasıyla kaliteli olacak şüphe yok ama batmanın yanına bile yaklaşamaz zamanına göre konuşursak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sadece ps4 e çıktığını görmek içimizi yakıyor.. Paramız olsada alsak
  • pcrex kullanıcısına yanıt
    Doğru Batman baya klas bir oyundu onun etkisinde süper kahraman oyunu yapmak zordur. Ancak spider man hız ve aksiyon açısından daha fazla heyecan ve soluksuz bir oynanış sunacak gibi duruyor. Belki en iyi süper kahraman oyunu diye nitelenebilir bazı otoriterler tarafından. Bakalım puanlar nasıl gelecek.
  • Bugün pre order yaptım. Çok ayrıntılı izlememiştim oynayış videolarını. Hemen hemen hepsine baktım ve pişman olmayacakmışım gibi bir izlenime kapıldım, hadi bakalım az kaldı
  • Ben hava kombolarını beğenmedim havada resmen asılı kalıyor. Bu kadar abartılmaması gerekirdi bu olay beni rahatsız etti. Bazı kavga animasyonlarda ki geçişler de çok akıcı durmuyor.
  • Bu oyunu ön siparişle alamıyorum en çok ona yanarım 330 tl ne insaf.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.