Şimdi Ara

sözleşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray Inamoto ve Mehmet Topal ile sözleşme imzaladı

    Galatasaray, transfer sezonun son gününde iki futbolcuyu birden renklerine katarak, West Bromwich Albion'dan Japon futbolcu Junichi İnamoto ve Dardanelspor'dan Mehmet Topal'la sözleşme imzaladı.

    Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in hazır bulunduğu imza töreninde İnamoto ile 1, Mehmet Topal ile de 5 yıllık resmi mukavele imzalandı.

    Adnan Sezgin, transferin bitmesine saatler kalan iki futbolcuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, ''West Bromwich Albion'dan Junichi İnamoto ile 1 yıl sözleşme imzaladık. Mukavelimizde opsiyonu kulüpte olmak üzere 1 yıllık daha hakkımız var. İkinci arkadaşımız Mehmet Topal ile 5 yıllık mukavele yaptık. Uzun süredir gündemimizde olan bir isimdi. Her iki oyuncuya da başarılar diliyorum'' dedi.

    Basın mensuplarının, ''İnamoto hiç gündemde değildi'' şeklindeki yorumları üzerine, esprili bir şekilde, ''Demek ki atladığınız isimlerden biri. 1 aydır gündemimizdeydi. Son 2 günde ciddileşti'' derken, transferlerle ilgili olarak da, ''Teknik heyetin görüşü alındı ve hep beraber karar verildi. Ama İnamoto hocamızın özellikle istediği bir isimdi'' diye konuştu.

    İnamoto'nun transferinin kulübe ekonomik katkısının da olacağının hatırlatılması üzerine ise Sezgin, ''Hiçbir transfer sadece sportif veya ekonomik olarak düşünülmez. Transferde klasik şekilde uzaklaşıldı dünyada. Dolayısıyla tek başına sportif katkı veya tek başına ekonomik katkı düşünülürse eksik olur'' ifadelerini kullandı.







  • mehmet topal 14 inamoto 23 numaralı formaları giyecekler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.