Şimdi Ara

Sosyal ilişkiler çok değişmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok uzak değil 2-3 yıl öncesine kadar insanlarla özellikle karşı cinsle tanışmak, sohbet etmek, arkadaş olmak, flört etmek vs çok zor değildi ama son 2 yıldır toksik bi ilişkiden çıktığımdan beri kimseyle konuşmadım denesem de olumlu dönüş alamadım sonra dedim acaba bende mi bi sıkıntı var diye ama çevremde de aynı şeyleri yaşayanlar olduğunu gördüm bunun sebebi ne olabilir ki neden artık sosyalleşmek bile bu kadar zor. siz de aynı şeyleri yaşıyor musunuz yalnız mıyım değil miyim merak ediyorum galiba bu gidişle yalnız yaşayıp yalnız öleceğim :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • pua'cılar söylüyolardı, instagram+corvid sonrası sanırım sokak tanışmaları zorlaşmış. önceden erkekle tanışmak için sokağa muhtaç kızlar şimdi insta'dan online şekilde aşırı erkek ilgisi buluyolar, bide pandemi döneminde dışarı çıkamayım insta'ya alıştıklarından şimdi dışarda kızlara bişey dediğinde eskisine kıyasla çok daha şaşkın şekilde tepki veriyolar diyolardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet zorlaştı yani konuşma aşamasında olsan bile bir yere varma ihtimali oldukça düşük en fazla kısa süreli bir şeyler oluyor. Eli güçlü olan kadın/erkek farketmez aldatıyor veya bir şekilde başkalarıyla flörtleşiyor, anlık alınan haz insanlar için en öncelikli şey sanırım.

    Keza arkadaşlık bile zorlaştı herkes kendi çevresine çekilmiş gibi hissediyorum ben.

    Seçenekler artınca böyle oluyor hocam sosyal medya etkisi işte

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haklısınız hocam sosyal medyanın sosyalliğe karşı baya bi zararı var insan ilişkileri günden güne bitiyor keşke böyle olmasaydı daha genç yaşımda bi avuç arkadaşım kalmadı bile


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redwire kullanıcısına yanıt
    Boşver hocam olmuyorsa zorlama, iyi para kazan anlık yaşa sen de. Kimsenin peşinden koşmaya değmez şu hayatta zaten kısacık ömür.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

    Doğru söylüyorsun ama geleceğimi düşünüyorum ister istemez bu da canımı sıkıyor hiç mi sevenim sevdiğim biri olmayacak diye üzüyor. Yapacak bir şey yok anı yaşamak lazım dediğin gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz öyleyiz diye öyle.Sosyal olan her zaman sosyal kalir.Cocuklugumdan beri asosyaldim.Şuan eskisi gibi insanlarada tahammulum kalmadi.anti sosyallige dogru gittim.Hic iyi birsey degil.Insan sosyal varliktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.