Şimdi Ara

Sorcery Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kral kim olacak sesleri yükselmiş :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

    Sitemizin Genel Yayın Yönetmeni, daha önce Erdinç İYİKUL'un da belirttiği gibi Ersin KILIÇ olacaktır. Biz de ekip olarak bu durumu sevinçle karşıladık. Kendisi BSC'de uzun süredir görev alan deneyimli bir isimdir. Bu bağlamda izlenebilir olmaya devam edeceğiz, inşallah farklı çalışmalarla karşınızda olacağız :)

    @Frost Troll

    Yorumunuz için teşekkür ederim. "Doğru" dediğiniz bir kaç yanlışı düzeltmek istiyorum. Öncelikle bugüne değin incelemiş olduğum hiç bir oyunu, firmasını sevdiğim için, daha doğrusu kara kaşı kara gözü için puanlandırmadım. Böyle bir dolandırıcılık yapmaya ihtiyaç duymuyorum ki zaten şu ana kadar toplasanız 10 tane video inceleme yapmışımdır ve genellikle de Arcade tarzı oyunları inceledim. Onlarda "Kutusuz" formatında olduğu için alınır / alınmaz diye yorum yaptım. Toplasanız 5 tane oyuna puan ya vermişimdir ya vermemişimdir. Eğer gerçekten de inandığınız gibi "Japon kültürü var, Nintendoya çıkmış o zaman 10 puan" diyerek kayırdığım oyun incelemesi varsa, buyrun getirin özelden tartışalım.

    Gelelim haber meselesine. Bahsettiğiniz haberde hangi nokta sizin tabirinizle "trollük" yapılmış? Max Payne 3'ün satış rakamlarında Diablo III'ü geçmiş olduğu bir haber. İçinde tartışma çıktığı için mi şahsıma böyle bir ithamda bulunuyorsunuz? Peki madem öyle bugün size benim yazdığım bir başka haberi vereyim:

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Forza_Motorsport_4__Porsche_Paketi_Videosu-28019.htm

    İçinde Gran Turismo 5 ile ilgili en ufak birşey dahi yok, değil mi? Yani kimi okuyucular için haber içeriği veya başlık önemli değil, karşılaştırma yapma arzusunu her türlü açığa vuruyor. Yani sırf başlıkta Max Payne 3'ün daha fazla sattığını belirten bir yazı olması anlamsız bir Max Payne - Diablo karşılaştırmasına sebep oluyorsa (ayrı platformlar, apayrı türler, apayrı dünyaların oyunları) bunu lütfen şahsıma yansıtmayın.

    Tüm bunları sizin "bunlar gerçekler" diye insanları ciddi biçimde yanıltabilecek yorumunuza ithafen yazdım.

    Talha Aynacı




  • dandik dandik incelemelere devam edilirse site can kaybeder benden solemesi hani dibalo3 nerde yav

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oynanabilirlik gerçekten bozmuş işleri --- İnceleme için teşekkürler...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Talha abi yine muhteşem bir inceleme yapmışsın, ellerine sağlık. Senin incelemelerini izlerken asla sıkılmıyorum. Yorumların beni iyice videoya bağlıyor resmen. :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Neden videolar açılmıyor Firefox'ta?!?!?!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blizzard3

    dandik dandik incelemelere devam edilirse site can kaybeder benden solemesi hani dibalo3 nerde yav

    bu kadar beklenen oyunu hemen inceleyecek değiller ya senaryosu var online'ı var.
  • Talha Reyiz :D favorimsin abi :D
  • İnceleme 10 numara olmuş.Sony'den bir move rezaleti daha çıkmış ortaya.Hem de santa monica'nın ellerinden.Demosunu indirip oynadım.Recalet bir oyun.Teknoloji bu kadar ilerlemişken sanki ps2 oyununu HD remake yapmışlar.PS2 oyunu olan resident evil 4 oynuyorum.Bundan daha iyi grafikleri var.Oynanabilirlik zaten yerlerde sürünüyo.Sony'den yeni bir çöp move oyunu.
  • Oyun eğlenceli fakat çok yorucu . Bizzat oynuyorum fakat Move'un tepkimesindeki aksaklıklardan dolayı - ki BSC' incelemelerinde de dile getirmiş - oynanabilirlik işkenceye dönüşüyor ve çok yorucu oluyor .

    Oynanabilirlik dışında , Diğer ana kalıplar ( grafik / ses ) açıkçası tatmin edici... Ayrıca Grafiğe laf edenler olmuşta , gayet güzel bir oyun olmuş... Ne bekliyordunuz ki bu tür oyunlarda , bir Uncharted Grafiği mi ? Efektler filan başarılı...

    Dediğim gibi , oyunu incelemek için değil sadece bir oyun olduğu için oynarsak Grafik & Ses tatmin edici ama Oynanabilirlik '' MOVE'UN TEPKİME SIKINTISI YÜZÜNDEN '' 6.0 Puanı tam hak etmiş... Keşke daha iyi olsaydı tepkimeler.

    Oyundan zevk almadım diyenler yalan söyler , Sorcery bize eğlenceli ve bir o kadar da yorucu bir oyun sunmuş... Keşke tepkime azcık Sport Champions'a benzeseydi...

    Ben puan verecek olsaydım Grafiklere 7.5 ve Ses'e de 7.5 verirdim . Oyunun ortalaması da 7'yi geçmezdi hak ettiği puan 7.0 'dı kanımca...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Bu arada o Ankara Kedi'si değil , bir Prenses'in biçim değiştirmiş hali :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar ben cadıyı öldüremiyorum ya neden bisey soyler mısınız
  • Örümcek atan mor canavarı nasıl öldüre biliriz yardım edebilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.