Şimdi Ara

Sorcerer stat, silah vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle silah olarak orb mu tome mi kullanmalıyız pvpde?BM silahı alacağım ama daha karar veremedim hangisini alacağıma.
    Tomenin sadece m.acc 40 fazla ama herkes tome diyor.Bu konu sorc oynamadan öncede kafamı karıştıyordu hala da karıştırıyor.40 m.acc için tome almak hiç mantıklı gelmiyor.
    Statlar ne olmalı m.acc m.boost pvp için setim BM set takılarda bm olacak.



  • ben olsam orb alırım. milletn kafa eskiye gidiyor. hani eskiden herkes mr bastığı için ma ihtiyacı çok fazlaydı. sorc, sm chanter hatta rangerlar bile mr basardı :)) şimdi kim mr basarki ( cleric dışında ) magic supp die bişey var. artık magicaller yarmıyor insan gibi vuruyor. o yüzden bence orb kullan. artık bana sorarsan ma dan çok mb ihityacı daha çok fazlalaştı. sorcer oynamıyorum ama ben olsam Orb derdim.
  • Ben hala tome derim. Gerçi 60 lvlden sonra hiç oynamadım ama yinede tome. Sadece pvp değil moblardada tome. Her vurduğum 3 skillden birinin resist olmasını istemem. Yeni taşları bilmem ama benim zamanıma macc manastoneler 14 magic boost manastoneler 27 veriyordu(28 de olabilir) Anlayacağım m boost farkını kapatmak daha kolay.Kuru ataga ve magic boosta sakın inanma tecrübe konuşuyor.
  • Tome aldım ama orbunuda alacağım.Manastoneleri bastıktan sonra kıyaslama yapacağım.
  • İkisine de ihtiyacın var benim yan charda üstte bm orbu +10 altta tiamat proctrate orb ile kombineli damage gs basılı tomede 2 tane bm tomesi alıp kombine ettim +10 ladım slience bastım.

    karşında magic class varsa SM , bard , sorc , cleric , gunner tome takıcaksın magic classa magic classın skill tutturması daha zordur çünkü tavsiye tomeye basacağın gs çok önemli paralzy yada slience öneririm eğer normal vuruş yaptırabiliyorsan spellbookla pvp esnasında paralzy öneririm fena oluyor.

    karşında meele class varsa Ranger , Chanter , Gladiator , templar , Sin orb takarsın bu classların cogu yüksek hp yada can çekme skillerine sahip olduğu için aradaki HP farkını yüksek damage vurarak kapatman lazım bunun içinde Orb'un MB sine muhtaçsın gs olarak damage yada blind öneririm.


    pve'de ise dungeonlarda girdiğin dungeon seninle aynı lvlsa ve parçaların full MB basılır ise spellbook kullan derim sorc DPS için alınıyor sonuçta 2-3 nukeye resist verdiğinde bu adamı çok demoralize ediyor özellikle katalamize , Runadium , Hall of knowledge gibi kıymetli dungeonlarda
    eğer partinde chanter var ise orb kullanabilirsin onun verdiği mantralardan biri güzel MA veriyor o zaman orb takabilrsin.

    Magic boost 3200 ü geçtikten sonra geçtiği her rakam başına karşıdakinin magic supunu düşük baz alarak vurmaya başlıyor diye biliyorum. Ama skill tutmassa da o kadar MB nin bir anlamı yok.

    Umarım işine yaramıştır dediklerim iyi forumlar ve oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 20 Aralık 2013; 18:27:26 >




  • 3 silah demek çok para demek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.