Şimdi Ara

Sony wh-1000xm3 vs. Bose qc 35 ii? Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Buİnsansa kullanıcısına yanıt

    evet alırken ben de pek bilgi bulamamıştım redditten falan araştırıp aldım. eğer çok fiyat farkı yoksa amazondan almanı tavsiye ederim. aliexpressten ne zaman bişey alsam ya gümrükte kaldı ya da 2-3 ayda geldi, bilmiyorum belki şansıma öyle denk gelmiştir. ses kalitesi konusunda çoğu kişi spotify premiumdan öteye gidemediği için öyle yorumlar yapılır ama ben referans olarak youtubedaki inceleme videoları ve altındaki yorumları aldım. ben tidal kullanıyorum flac olmasa da yeterli bana göre

  • RagnarL888 kullanıcısına yanıt
    Hocam amazondan en ucuz ihtimalde 50 dolara bile gelse kur sebebiyle 450 lirayı buluyor. Aliexpress 1 ay bekletiyor ama 250 lira. Hem wi-fi adaptör de lazımdı.

    Ben de tidal veya deezer ile kullanacağım. Zaten ldac uyumlu cihazlarda bile flac oynatsak, Bluetooth olduğu için asla dac kalitesine ulaşamayız şeklinde yazılmış. Kağıt üstündeki veriler bunu doğruluyor zaten. Ayrıca müzik arşiviyle dolaşmak yerine tidal vs çok daha mantıklı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt

    Sesi düşük değil uygulama üzerinden ayarlamanız gerekiyor. Ayrıca iki kulaklıkta bende mevcut. İkiside güzel en basitiyle ses için bose, etraf sesi azaltmak için sony. Ama ikiside çok az farkla geçiyor. Hemen hemen aynı kulaklıklar.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.