Şimdi Ara

Sony Vaio VPCEB1M1E/BJ Ürün İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
9.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @ muraiye2

    İlk olarak so sorundan başlıyayım. Benim cıhazımla aynı cıhazı kullanıyorsun. Bu seride i3 lü yani sende ve bendeki cıhazlarda bluetooth yok. Ben alırken biraz araştırdım oladığını bilerek almıştım zaten. Önemlide bir sıkıntı değil çözümde zaten çok basit.
    Açıkçası kurduğu programlar vs varsa ısınman biraz artmış olabilir. Bende şu an sürekli fan sesi var ancak altta hiç ara vermeden download yapıyorum. Pgorramı kapattığımda geçiyor. Ayrıca sana tavsiyen eğer özellikle yatak koltuk gibi fanları kapatan yada fanları çok toz almasına neden olabilecek yerlerde kullanıyorsan fan kanallarının girişlerinden yani tersten elektirikli süpürge ile arada çektirmen olacaktır.
    Ses meselesine gelince çıkışlar ob ses kartı ile ilgili zaten. Ancak yazılımlarla kaliteyi biraz daha yükseltmek mümkün. Ben şu an SRS aydio kullanıyorum. Gerçi bilgisayarın kendi hapörlerini fazla kullanmıyorum ama en azından o yüksek seslerde denediğimde ilk halinden daha başarılı.




  • cevabın için teşekkürler :)
    ilk olarak elektrik süpürgesiyle fanı biraz temizledim suan daha az ses çıkarıyor :) laptop sehpası bile aldım, ısınmasına sebep olacak yüzeylerde kullanmıyorum. aslında beni en çok rahatsız eden ısınmadan ziyade ses çıkarmasıydı. o da biraz azaldı şimdi. :)

    srs audio programının deneme sürümünü yüklemiştim. 2 adet speaker olarak görmeye başladı. varsayılanı srs olarak ayarlayınca ses çıkmıyor, diğerini varsayılan yapınca normal haline geri dönüyor ve sanırım srs nin bi etkisi olmuyor. pek kullanamadım srs audio yu.

    bluetooth içinde harici bi aparat almam gerekicek sanırım. suan için çok lazım değil. ona da gerekirse bakarım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradiye2 -- 12 Aralık 2010; 0:33:20 >
  • arkadaşlar merhaba. konuya 2 yıldır cevap yazılmamış ama umarım bir cevap veren çıkar. ben 2009 yılında bu makineden almıştım i3 işlemcili olandan. 2 yıl ben kullandım sonrasında kardeşime verdim. Ancak son zamanlarda çok sıkıntı yaratmaya başladı, kardeşimin facebook'tan oynadığı oyunlarda bile kasıyor bilgisayar. fandan gelen sese inanamazsınız. Bugün bi performans değerlendirmesi yaptım, işlemcisi ve ekran kartı 2.9 puan aldı. ben kullanırlken bu puanlar 5,7 -6 civarıydı. bu kadar düşmesinin sebebi ne olabilir. Ayrıca şunu da belirteyim bilgisayar,şu ana kadar hiç format görmedi nasıl aldıysam öyle duruyor. Yüklü gelen programların bazılarını kaldırmsa da bir çoğu üzerinde. Hiç garantiye de gitmedi. Şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba

    @BALCY 2 Yıl geçtiği için garantisi geçmiştir.Bir bilgisayarcıya ürünü içerisini temizlettirin. Fan şaunda inanılmaz derecede tozlanmıştır.Recorvy yedek aldıktan sonra sıfır kurulum yapabilirsiniz aslında ama recorvy alanına silmeden yapın bence. Çünkü sony'de birçok gereksiz program vs. şeyler geliyor.Birkaç hızlandırma ayarı falan yaparsa bilgisiyarcı rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.
  • Arkadaslar ben senelerdir bu laptopu kullanıyorum fakat artık işlemcisi bana zayıf gelmeye basladı, işlemcisini değiştirmek mümkün mü ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.