Şimdi Ara

SONY VAIO VGN-FW11E - Yorum ve yardim ltfn. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
21.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu site ankara merkezli buradan 1.945 ytl ye alabilirsiniz.. ve stoklarında suan varmış....


    http://www.elektroniksepet.com.tr/asp/index.asp
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yildem

    Herkese mrb,

    Ben Hp DV-5 1010ET modeli ve Sony Vaio FW11E arasında kaldım;
    ekran kartı, parmak okuyucu, uzaktan kumanda hp nin artıları
    işlemci ve tasarımda vaio daha iyi, hp de ısınma sorunu var bu da kafa karıştırıyo.

    FW serisi kullanıcıları kimse ürününü kötü demez ama Vaio alınca sizce keşke hp alsaymışım dermiyim.

    Benim için yüksek çözünürlük gerektiren oyunları çalıştırması önemli değil.

    Vaio FW 11E 2.004,00 YTL nakit
    Hp 1010ET 1.814,00 YTL nakit




    kardeş ben zamanında 2600 liraya pavilion 4289 almıştım ATI x700 olanlardan. hala onu kullanıyorum ve dvd-rom problemi oldu, ısınma problemi var, kasası da çatır çutur elimde kalacak gibi. yeni hpler nasıl bilmiyorum ama gerek benim, gerek arkadaslarımın yaşadıgı hp problemleri yüzünden ben bu sony'yi kafama koydum. Hiç kafa ağrıtmayacak bir cihaz oldugunu sanıyorum. henüz gözümle de görmüş degilim bulabilsem bakacam ama denizli'deyim malesef henüz bulamadım bu cihazdan Sony, vereceğimiz paraya değer gibi geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunescan -- 25 Eylül 2008; 14:40:03 >






  • kardeş ben zamanında 2600 liraya pavilion 4289 almıştım. hala onu kullanıyorum ve dvd-rom problemi oldu. kasası da çatır çutur elimde kalacak gibi. yeni hpler nasıl bilmiyorum ama gerek benim, gerek arkadaslarımın yaşadıgı hp problemleri yüzünden ben bu sony'yi kafama koydum. Hiç kafa ağrıtmayacak bir cihaz oldugunu sanıyorum. henüz gözümle de görmüş degilim bulabilsem bakacam ama denizli'deyim malesef henüz bulamadım bu cihazdan Sony, vereceğimiz paraya değer gibi geliyor.


    ben antalya da vatan a hp modelini bakmaya gitmiştim. internette araştırdığım kadarıyla hp yi beğenmiştim. ama makinayı görünce soğudum nedense. sonra bu sony gördüm yanyana getirince sony gerçekten çok şık duruyor. hp için yapılan yorumlara da bakılınca sony de karar kıldım bende. antalyadaki sony shoplar 2200 liradan açtılar kapıyı bende internetten almayı düşünüyorum.




  • valla az önce buldum ben en üst modeliydi galiba (3300 lira) sony bayisinde çok mükemmel kasası yaahu taş gibi yemin ederim aldım elime, acayip bir hissiyat veriyor..
    internet riskine girmek istemiyorum ben mağazadan alacagım galiba şimdikini vatanın sitesinden almıştım tırsa tırsa. hem mağazada aldıgım gün elime geçmiş olur. bi sakatlık çıkınca muhatab olacak insan olur karşında yani..
  • valla ben de bu fw 11 e modelini aldım çok memnunum ama bilgisayar ilk başta açılırken rengi çok parlak olıyo ama açıldıktan sonra rengi biraz soluyo . brightness full açık . sizde de böyle bi durum varmı acaba ? ama diğer özellikleriyle çok memnununm . özellikle film izlemesi çok zevkli :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

    yenı alan herkese hayırlı olsun...
    hardıskı bolen varsa anlatırsa sevınırım



    Paragon partition manager diye bir yazılım var vista üzerinde çalışıyor.Onunla böldüm.
  • Yukarda bi ark sormuş e-sata girişi var mı diye,hayır yok arkadaşım...
    Şimdi alıntı yaptığım arkadaşa söyliim =)
    Açılırken böyle çok canlı geliyo renk,bi gidip geliyo,sonra soluk kalıyo... Eğer o olayı diosan sağ altta ATI programı var,ordan bişeyler yapmıştım tam hatırlamıyorum ama düzeldi =D bende ekran açılıyo,canlı-soluk-canlı - soluk oluyo,program açılıncacanlı oluyo ve öyle kalıyo...


    quote:

    Orjinalden alıntı: panikli

    valla ben de bu fw 11 e modelini aldım çok memnunum ama bilgisayar ilk başta açılırken rengi çok parlak olıyo ama açıldıktan sonra rengi biraz soluyo . brightness full açık . sizde de böyle bi durum varmı acaba ? ama diğer özellikleriyle çok memnununm . özellikle film izlemesi çok zevkli :)


  • Arkadaşlar ben sıcaklık değerlerine takıldım açıkçası FW11E modelini yeni alan arkadaşlarımızda sıcaklıklara bakıp foruma aktarırlarsa mutlu olucam. Fan sürekli açık kalıyor bende :( sıcaklık değerleri ise 47 derecenin altına kesinlikle düşmüyor. İnternette gezerken fan sesinden gına geldi artık acaba servisemi gitsem...
  • Arkadaşlar


    fw serisinden bir model almayı düşünüyorum. bazı modeller ati bazı modelleri intel ekran kartına sahip. ati ve intel ekran kartına sahip laptoplar aynı görüntüye sahip değiller. Atiler intellerden biraz daha mat bi görüntü sunarlar. bunu birçok mağzada kendim gördüm. ama fw serisinde intel kartlı olanla ati kartlı olanı yanyana karşılaştıramadığım için bu imkanı bulmuş olanlardan cevap bekliyorum. nedir durum?
  • faan sesi hiç yok..laptop hıc ısınmıyor...
    quote:

    Orjinalden alıntı: cenx...

    Arkadaşlar ben sıcaklık değerlerine takıldım açıkçası FW11E modelini yeni alan arkadaşlarımızda sıcaklıklara bakıp foruma aktarırlarsa mutlu olucam. Fan sürekli açık kalıyor bende :( sıcaklık değerleri ise 47 derecenin altına kesinlikle düşmüyor. İnternette gezerken fan sesinden gına geldi artık acaba servisemi gitsem...
  • Benim fan arada açılıyor yani duyulucak kadar ses çıkıyor sonra yaarım saat kadar suskun kalıyor =)
    Isınma ise harddisk bölümü hafif ılıklaşma oluyor ama dikkat etmediğim sürece fark etmiyorum bile...
    Fan çıkışı bölgesi ısınıyor bide ki normaldir o...
  • oyunları 1600x900 nasıl çalıstırabiliriz?

    nfs prostreet yükledim en son 1440 lı bi çözünürllük var onda da ekranın kenarlarında siyah bantlar oluyor.

    yani böyle hiç güzel olmuyor. varmı önerisi olan?

    javascript:void(AddText(''))
  • oyun desteklemiyorsa bişey yapamazsın,makinenle alakalı bi durum değil yani,otomatik ayarları senin için bulsun,o özelliği etkinleştir belki yapar bişeyler!!!
  • ekran karti desteklemiyor demekki o kadarini.. yoksa 1600x900 de oynaniyor oyun..
  • yaa beyler bu bi sorun mu ? sürekli işlem halinde laptop(fw11e) ışık sürekli yanıp sönuyoo işlem halindeyken sürekli bi zzz sesi var...
    insan yeni alınca herşeyi tam olsun istiyoo...:)
  • Normalde islem yap ya da yapma bilgiyasayarda sadece yesil isik yanar. yanip sönme olmaz. sarji falan bittigi icin yanmis olabilir. Kullanim klavuzuna bir bakmani tavsiye ederim. Fan calistigi icin ses geliyor olabilir. Cok istersen bir yeniden baslaat bilgisayarini ne bileyim belki ise yarar, bilmedigin bir program kalmistir belki hafizada ve onunla ugrasiyordur makina... (tamamen salladim ne olmustur bilmiyorum, sadece bir tahmin iste )
    yeninin heyecani baska tabi, en ufacik bir seye bile kafayi takman normal :)
  • Tahminimce Hard-disk ışığı ve sesinden bahsetmiş "aslanmaske",müzik dinlerkende olur onlar,tabi yanıp söncek hard-diski okuduğunu gösterir,ses çıkarmasıda ssd olmadığı için normal şeylerdir...
    Bahsettiğiniz ses sağdan geliyorsa Hard-disk'tir,soldan geliyorsa fan sesidir ki ben de fan daha az ses çıkarıyor =)
  • bi zzz sesıne bıle takar oldunuz..ah ulen vercekler elınıze bi hp bakalım ses falan duyabılıyomusunuz...hortum gibi fan sesinden:)))
    quote:

    Orjinalden alıntı: serhat_katliam

    Tahminimce Hard-disk ışığı ve sesinden bahsetmiş "aslanmaske",müzik dinlerkende olur onlar,tabi yanıp söncek hard-diski okuduğunu gösterir,ses çıkarmasıda ssd olmadığı için normal şeylerdir...
    Bahsettiğiniz ses sağdan geliyorsa Hard-disk'tir,soldan geliyorsa fan sesidir ki ben de fan daha az ses çıkarıyor =)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serhat_katliam

    Tahminimce Hard-disk ışığı ve sesinden bahsetmiş "aslanmaske",müzik dinlerkende olur onlar,tabi yanıp söncek hard-diski okuduğunu gösterir,ses çıkarmasıda ssd olmadığı için normal şeylerdir...
    Bahsettiğiniz ses sağdan geliyorsa Hard-disk'tir,soldan geliyorsa fan sesidir ki ben de fan daha az ses çıkarıyor =)


    hocam özellikle ses gelmesin diye hiç bi işlem yapmıyorum(harddisk i zorlayacak hiç bir işlem sadece bekledim sesin bitmesi için) açıldığından itibaren hatta açılmaya başlarken sürekli bu ve sessiz bi ortamda çok sinir ediyor...
    bayramdan sonra götürcem geri...
    bu arada iyi bayramlar herkese...
  • bahsettıgın ses harddısk sesı ıse bu normal...dıger vaiomdada vardu bundada var...ılk baslarda alısamıyor ınsan ama daha sonra duymuyorsun bile...eger hardızkten gelen ses ıcın gerı gotureceksen bı sonuc alabılcekmısın merak edıyorum..buraya yazarsan sevınırım...bu ses ekranın ışıgını kıztıgında lcd den gelen vızz sesi olmasın hocam..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.