Şimdi Ara

SONY VAİO pişmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar

    HP, DEll, Samsung ve Sony seçenekleri arasında, daha önce hiç kullanmamış olmam ve markanın büyüklüğü nedeniyle Sony Vaio laptop aldım. 8 GB ram / i5 / 1tb hdd / 7550 ekran kartı / blue ray sürücü / win 8 .. özellikteki bu cihaza tahmin edersiniz ki ciddi bir para ödedim.

    Fakat şu an Dell yada HP almadığıma o kadar pişmanım ki. Sony nin tamamen bir kozmetik olduğunu, cihazlarının çok çabuk arızalandığını ve servisinin çok kötü olduğunu 1 senedir kullandığım laptop sayesinde öğrendim.

    Yaşadığım EN SON deneyimi burada sizlerle paylaşmak istedim. Recover için "assist" tuşunun işlevini kaybetmesi nedeniyle Cihan Elektronik/Yetkili servis ile görüştüm, cihazı bırakırsam 50 TL ye fabrika ayarlarını yükleyeceklerini söylediler. cihaza acil ihtiyacım olduğu ve servise bırakmak istemediğim için "recovery dvd set" i 90 TL ye satın aldım. Fakat 4 dvd lik sette 3 ve 4 nolu dvd lerin "aynı" yazılmış olması nedeniyle cihaza kurulum yapamadım. Servise durumu bildirdiğimde "cihazınızı getirin bakalım" dediler.

    Ben zaten cihazı bırakmak istemediğim için 90 TL verip dvd leri satın aldım, 50 tl ye cihaza kurulum yaptırıp 1 saatte de recovery dvd leri kendim yazdırtmayı düşünemedim ya !! Tüm ısrarlarıma ve "sadece 4.dvd yi kontrol edin doğrusunu yazdırın verin" dememe rağmen birşey değişmedi, cihazı (ne yapacaklar bilemiyorum ama) zorla servise aldılar. 3 ve 4 nolu dvd leri kontrol edip aynı olduklarını görme zahmetine bile girmedi yetkili servisteki uzman!! arkadaş.

    Neticede 4 gün önce recovery dvd lerden kurulum yapmaya kalktığım fakat 4. dvd olmadığı için yarım kalmış kurulum nedeniyle kullanamadığım cihazımı servise bıraktım ve 4 gündür cihazımı kullanamıyorum.

    Benden size arkadaş tavsiyesi, muadil olarak DELL varken HP varken "daha uygun fiyata daha fazla özellik sunmuyorsa" kesinlikle SONY den uzak durun. Hatta 3 sene önce bir arkadaşa yaklaşık 2500 TL gibi ciddi bir para vererek aldığımız ASUS bile her yönden SONY'den kat kat iyi çıktı, inanamıyoruz.

    Hepiinize sorunsuz arızasız günler diliyorum







  • Hocam sen de ne kadar kotu marka var onu yazmissin

    Samsung, dell, sony vaio Turkiye piyasasindan cekildi notebook gondermeyecek artik keske arastirma yapsaydini. HP desen pavilionlar isinma sorunlu. Sirf markaya para veriyosunuz samsungda da. (Kalitesi iyi orasi ayri)

    Dell sony teknik destek konusunda sikintilidir zaten herkes bilir. Gecmis olsun. Marka degerine gore degil f/p urunune gore alinir laptop.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.