Şimdi Ara

sony v3 &canon g 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sony v3 &canon g 6 sizce hangisi daha iyi yardımcı olurmusunuz



  • bahsettiğin makinaları ayrıntılı incelemedim ama canondan şaşma derim....zira sony nin birkaç modelini gördüm..bazı ekstra özellikler bakımından üstün gibi görünse de ayrıntıya girince canon kesinlikle fark atıyor..saygılar..
  • Sevgili Kemal,

    Seçmiş olduğun fotoğraf makinelerini genel özelliklerine göre kısaca kıyaslayacak olursak;

    Sony DSC-V3'ün artıları: Daha geniş ISO yelpazesi (ama düşük değerde G6'nın gerisinde kalıyor) çok az fark ile daha geniş açılı fotoğraf çekmeye olanak sağlayan objektif, daha iyi min. perde hızı, sürekli (ardıl) çekimde biraz daha fazla hız (ama toplamda çekmiş olduğu fotoğraf sayısı G6'nın gerisinde), daha büyük ve çözünürlüğü daha yüksek LCD ekran, biraz daha iyi normal odak uzaklığı.

    Canon G6'nın artıları: Biraz daha iyi zoom kabiliyetine sahip objektif, Otamatik odaklamada daha fazla nokta seçeneği, beyaz dengesinde daha fazla ön tanımlı seçenek, Özellikle f:2,0'a açılabilen daha iyi diyafram aralığı, daha ayrıntılı flash patlatma seçenekleri, kutu içeriğinde InfraRed uzaktan kumanda bulunması, kutu içeriğinde hafıza kartı ile birlikte gelmesi (Malesef V3'ün kutu içeriğinde hafıza kartı yok), çok daha iyi macro odak mesafesi (yarı yarıya), daha iy max. perde hızı (V3 ile eşit değerde olmasına rağmen V3'ün manuel ayarda max. perde hızına ulaşamaması nedeniyle), hafıza kartında microdrive uyumluluğu ve gerçekten çok kullanışlı olan arkadan aydınlatmalı olan ikinci LCD ekran.

    Bir çok inceleme sitesi bu iki makinenin karşılaştırılmasında hem kullanabilirlik hem de fotoğraf kalitesi açısından Canon G6'ya daha fazla puan vermiş, benim de oyum kesinlikle Canon G6'dan yana. Ayrıca her iki makine ile çekilmiş örnek fotoğrafları bulup incelersen, seçim yapmanda fayda sağlayacağı kanaatindeyim.

    Kolay Gelsin.



    Canon G6'da bulunan arkadan aydınlatmalı ikinci LCD ekran.




  • teşekkürler arkadaşlar
  • Sevgili Kemal,

    Rica ederim. Örnek fotoğrafları bulup inceleyebildin mi?
  • örnek fotoları inceledim .makine inceleme sitelerinde iki makinede aynı puanları almışlar ama ben canon diyorum
  • bencede canondan şaşma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.