Şimdi Ara

Sony NBA Maçında God of War için Yeni Bir Fragman Yayınladı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyunun kamera açısı benim hoşuma gitmedi. İzometrik Kamera açısı oyunun kalitesini düşürmüş. Keşke tamamen TPS Kamera açısı olsaydı. E3 2016,PGW2017'de çok heyecanlanmıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunu pek sevememiştim hiçbir oyununu bitirmedim bile fragmanda çok başarılı değil bence ama organizasyon fikir muhteşem daha etkileyici olamaz ve ses getiremezdi heralde. Şunuda söylemeden edemiycem ordaki taraftarlar sizin gibi ota bka laf atan fanboylukla suçlayan tipler değil çoğu GoW ne bilmiyodur bile kısacası konuyu daha fazla kirletmeyin diyicemde boşa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izometrik kameraya laf atanlar diablo vari olmus diyenler hayatlarinda gow oynadilarmi acaba yaw gow bu zaten. Asil oncekinin neresi iyidi o tps kameranin bildigin assassins creed e donmustu efsane oyun siz bi zahmet gidin assassins creed falan oynamaya devam edin.
  • Çok başarılı bir reklam çalışması. Sanırım yer yer izometrik kamera ortaya çıkıyor.

    Ama mortal kombat ve street fighterda olduğu gibi tahmin edilebilir arka arkaya sıralanmış köprü yıkılma sahneleri olmasa daha iyi olur görüşündeyim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun kamera açısı büyük ihtimalle izometrik değil,buda benim gibi izometrik kamera açısını sevmeyenler için iyi olmuş.Sadece oyunu zemine yansıtmışlar.Ve oyun izometrik kamera açısı gibi görünüyor,ama iyi ki de öyle değilmiş.Tekrar oyun hakkında heyecanlanmaya başladım.Ayrıca oynanış mekanikleri grafikleri Sony excluısive oyunlarında her zaman çok iyi olmuştur. Uncharted 4,Horizon zero dawn güçsüz dediğimiz PS4 konsolunda Naughty Dog,Guerilla Games harikalar yapmıştır.Santa Monica'da standart PS4'de grafikleri çok iyi olacaktır,tabi PRO sahipler daha temiz görüntü,Anti alasing olarak oynayacaklardır.Sonuç olarak biz PS4 sahipleri mükemmel grafik,güzel hikaye,zevkli oynanış mekanikleri ile bize Cory barlog harika deneyim yaratacak efsane GOW 4 geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 13 Şubat 2018; 13:22:54 >


  • Bu arada kimse alkışlamıyor diyenler bunu bir izlesin,insanlar heyecanlı hype yaparak izliyorlar.İnsanlar sonunda alkışlıyorlar.Özellikle pinky demon ve esmerbüyücüye bu videoyu armağan ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 13 Şubat 2018; 13:26:55 >




  • Arkadaşlar neyi uzatiyorsunuz oyun bu seven oynar sevmeyen oynamaz benim en sevdigim oyun god of war ama sevmeyene neden oynamiyosun demem b3nce mevzuyu fazla buyutmussunuz
  • Grafik konusunda herhangi bir sony oyunundan hicbir suphem olmaz zira suan shadow of the colossus remake i oynamaktayim bu oyun bile temelinde bir ps2 oyunu olmasina ragmen grafikleriyle beni mest etmekte kaldiki gow next gen bir oyun ve videolarinada bakilirsa gene uncharted 4 gibi horizon zero dawn gibi grafik soleni yasatacak.
  • çok iyi. gow ve rdr 2 bu sene yeter bize aga!
  • Oyun çok güzel görünüyor. Sanırım Spoiler vermemek için çok fazla şey göstermemeye çalışıyorlar. Haklılar da.. Merakla bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    God of war bu değil. Diablo gibi bir oynanış sunmuşlar. İnşallah böyle sahneler çok olmaz oyunda. Gerçek god of war hayranları anlar beni. Bu fragmanı beğenen fanboydur net. Sunum ise tek kelimeyle efsane. Not: God of war’u ps2de ps3de pspde bitirdim. Yani fanıyımdır.

    bende katılıyorum uğruna ps4 aldım bekletiyorum ama bu last of us oyun sektörünü mahvetti cidden her oyun ona benziyor gibi hissediyorum artık inşallah yanılırım ama
  • Eski gow oyunları hikaye odaklı değildi ama pişman bir baba ve intikam hikayesi vardı arka plandan gelen. Şimdi TLOU'dan esinlenerek yapmış oldukları bu hareket iyi bir hikaye ve beraberinde iyi bir sunum gerektiriyor. Eğer hikayeyi düzgün sunmayı başarırlarsa bu açıdan da çok tutar bu oyun. Bu konuda da iyi iş çıkarabileceklerine dair olumlu bir görüşe sahibim çünkü oyundan çift zıplamaydı, aşırı güçlü yenilmez ana karakterdi gibi çok temel God of War elementlerini çıkardılar. Böyle bir şeyi çıkarmak, yazdıkları hikayeyi sunabilmek için çok gerekli. Ne açıdan gerekli alakası nedir dersen açıklayayım:

    Örneğin The Last of Us'ta Joel'un çok güçlü yenilmez bir adam olduğunu düşünün, o zaman Ellie'yi koruyup gözetmek için katlandığı dertler tasalar var olabilir miydi? Ya da Joel'un Nathan Drake gibi bir tırmanma yeteneğine sahip olduğunu düşünün. Hiç bir yere Ellie'nin yardımı olmadan tırmanabilirdi o zaman. Böyle bir karakter tasarlamış olsalardı TLOU'nun sonlarına doğru oyuna duygu yükleyen Zürafa sahnesi olmazdı örneğin. Bu sahnede yüksek bir yere çıkmak için önce Ellie'yi kaldırıyoruz, o yukarı tırmanıp Joel için merdiven atıyor aşağıya, bizden önde gittiği için zürafa'yı görüp heyecan yapıyor, biz "ne oluyor lan orada" diyip zombiler mi geldi acaba diye strese giriyoruz ilk oynarken. Sonra arkasından bir çıkıyoruz ki kız zürafa görmüş ona heyecan yapmış meğer, gidip etkileşime giriyoruz ve sinematik duygusal bir sahne çıkıyor ortaya, tansiyonu da düşürüyor gülümseterek.

    Bunlar hikayeyi sunan etkili jestlerdir işte, yazdığın hikayeyi güzel anlatan sahneler yapmadığın sürece hikayen yavan kalacaktır o yüzden çok önemli bir mevzu. Yani kup kuru bitik bir dünyada, doğada hayvan bile görmemiş bir kız çocuğu var, ve bu çocuğun bu derece soyutlanmış bir şekilde hayat sürüyor oluşunu en iyi nasıl anlatabilirsin oyuncuya? Zürafa sahnesi bu sorunun tam manasıyla cevabıydı işte. Aşırı yetenekli bir ana karakter ile bu sahneyi böyle etkileyici şekilde sunmak mümkün olmazdı. Çünkü her zaman en önde ve vura kıra gidebileceğimiz için etkili bir şekilde sunamazlardı bu sahneyi.

    İşte God of War'dan eski tip aşırıya kaçan özellikleri kaldırmış olmaları, hikayeyi sunmak için gereken sinematik oyun tarzını benimsedikleri izlenimini rahatça veriyor bana. Yetenekleri sınırlı bir insan tasarlarsan, daha fazla dramatik sahneye yer verebilirsin. Aşırı yetenekli bir adam dramatik bir olay yaşamaz çünkü. En fazla gider kendi çoluğunu çocuğunu doğratırsın eski oyunlarda yaptıkları gibi. İşte bundan ötürü artık Kratos biraz daha zayıf ve duygulu, oynanış biraz daha farklı. Ser verip sır vermiyor olmaları da yaptıkları işe ne kadar güvendiklerini ve sürprizlerle dolu bir sunum yapacakları kanaatini veriyor. Her şeyi oynarken görelim istiyorlar. Bu adamlar altından kalktı bence bu işin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 14 Şubat 2018; 4:22:38 >




  • Salonda ki kişilerin alışklayıp alkışlamaması oyunun kalitesini belirlemez olayı kasmayın legend çıkınca konuşacak zaten

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • uff nolmuş böle.. yorumları budamışlar !!! ??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.