Şimdi Ara

SONY in yeni A/V Receiverleri DH-810 ve DN-1010

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony Firması iki adet yeni nesil A/V receivers çıkardı;

    SONY STR-810
    SONY DN-1010

    Bunlardan STR - 810 modeli Sony nin yetkili satıcısı MORFARE firmasında var. Fiyatıda 997.97 TL. Diğer DN-1010 modeli fiyatı hakkında bir bilgi bulamadım?
    Bunlar yeni nesil receiverler sanırım 3D ve blueray özellikleri ve HDMI ları da 1.4 versiyon (bu konuda pek emin değilim). Kullanım açısından ne dersiniz. 1500.-TL yı aşmayan bir fiyatla yeni nesil receiver almak istiyorum. Bunları önerirmisiniz? Speakerlarım Kule ve centerlar Trıangle, surrondlarım pıonner, Sub um ise sony marka.
    Tafsilatlı bilgi verirseniz memnun olurum. Daha evvel Denon 1911 ve Onkyo 608 e takılmış idim şimdide bu cihazlar çıktı?
    Saygılar...



  • Dahala bir yanıt veren çıkmamış.
  • merhaba ben str-dn1010 kullanıyorum önerirmisin dersen tabi ki öneririm çok kaliteli bir amfi ama buraya ne zaman gelir onu bilemem... sormak istediğin birşey olursa açıklamaya çalışırım...
  • Bu cihaz daha yeni çıktı. Sizinki 1000 modeli olmasın.Nereden? Ne zaman ve kaça aldınız? En önemlisi beklentileriniz karşıladımı?
  • Ben 2 gün önce str dh 510 aldım.Daha önce sony str 485 e kullanıyordum.Vadesini doldurunca en makul fiyatlarda dh 510 u buldum.3 hdmi giriş 1 hdmi çıkış port var.5.1 çıkış var.(7.1 yok)Henüz ayarları yeni yapmama rağmen sağladığı ses net ve doyurucu.Ben film ve ps3 ağırlıklı kullanıyorum a/v receiver'i.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozcan1953

    Bu cihaz daha yeni çıktı. Sizinki 1000 modeli olmasın.Nereden? Ne zaman ve kaça aldınız? En önemlisi beklentileriniz karşıladımı?


    herhalde kullandığım ürünün modelini bilemeyecek değilim değil mi? Amerikadan aldım ürünü.3 hafta oldu. 3d olayını daha 3d tv almadığım için deneyemedim ama normal blu-ray izlerken hd sesler gerçekten mükemmel aynı şekilde görüntüde öyle. bu arada istersen dükkanıma bak bir önce kullandığım amfiyi satıyorum belki almak istersin
  • oturma odasına fazla gelir sanırım ayrı ayrı bileşenler almak. Piyasadaki Sony 970 3D destekli BRay ev sinema sistemi nasıl sizce? arka hoparlörleri kablosuzmuş. 1500 tl fiyatı var. odanın boyutu 3x3 ve izleme mesafesi 2.9 metre. PS3 ve HD filmler için yeterli olur mu?
  • bu "dn" veya "dh" ile başlamanın farkı nedir ?

    ben de bi A/V Receiverler alacağım, çeşitli kodlarla başlayan modeller mevcut, farkını bilen ve yazan olursa çok daha doğru bi tercihte bulunabilirim.
  • Ben satın almak isterim. Ne kadar?
  • Bildiğim kadarı ile yeni nesil A/V receiverlerde başlıca 2 yenilik var .
    1. si 3D olayı
    2. si HDMI versiyonu ise 1.4 olması

    SONY firmasının 810 VE 1010 modeli bunları karşılayacak gibi . 810 modeli morfare Sony yetkili servisi olup orada 1000 TL civarında bir fiyata satılıyor. Ama 1010 modelinin fiyatı yok. Birde bu 2 modelin karşılaştırmasını yapan biri olursa çok memnun olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.