Şimdi Ara

Sony, daha fazla PlayStation oyununu PC’ye getirecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xbox'a da gelsin aynı şekilde xbox oyunları da ps'ye bu Exc saçmalığı bitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni seyi 45 kere soyleyip duruyorlar, her yerde ghost of Tsushima diye cigiriyoruz hala yok. Hayir bari bi steam sayfasini falan acsalar da icimize umut falan dolsa be.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter artık bitsin bu hasret gelsin bloodborne  

  • sony batıyor diye boşuna demiyoruz sega gibi olacak sonları

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gelsin abi yeni oyunlar bir sene sonra pcye gelsin ne olacak oyuncular 2080 ti gücünde bir konsolda değil 4090 gücünde rtx dlss felan gömüp oynamak ister. konsolda oyun oynamak başka bir keyiftir tabi ama artık oyunların cloud sistemiyle yaygınlaşabilirse konsol dünyası bitmiş olacak inşallah. saatlerce bir oyun yüklemek yerine direk aç oyna keşkee yaygınlaşsa bu sistem.

  • O zaman konsol satmayın, sadece oyun yapın. Milleti niye ekstra donanım almaya itiyorsunuz ki? Konsola vereceğim parayla gider ekran kartı veya RAM yenilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öylesine65 Ö kullanıcısına yanıt

    2080 Ti olsa çok iyi olurdu. 7 yıllık bir konsol neslini Pro gerektirmeden götürebilirdi.


    Konsollarda, 2070S'in, RT performansı düşük olan ve sadece FSR destekleyen hali var. Başka bir deyişle, 6600 XT - 6700 ayarı bir GPU var.


    2024 sonunda Pro'nun gelmesi şart. Veya PS6 öne çekilip, daha yumuşak bir nesil geçişi yapılmalı. En başta RT performansı için yeni konsol gelmeli. Yapımcıların RT'yi oyuna yedirip etkili kullanması için konsollar güçlenmeli. Şu anki oyunlarda gördüğümüz RT - PT hava civa.


    Cloud olayı gelecekte standart olacak, ama daha zamanı var. Gecikme konusunun çözülmesi, sorunsuz bir deneyimin garanti edilmesi ve dünya genelinde standart olması gerekli. Cloud'a geçildiğinde de, uzun bir süre daha, içinde donanım olan konsollar çıkmaya devam edecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Şubat 2024; 1:36:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malumun ilanı zaten şu ana kadar bir çok PS exclusive oyunu PC'ye getirdiler zaten. Bunun devam edeceği belliydi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 18 Şubat 2024; 3:11:1 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Playstation alanların çoğu ben GOW oynuyum diye almıyor ki alayı gidiyor COD alıyor FIFA alıyor bunları oynuyor.

  • ExMilitary kullanıcısına yanıt

    O da değişik bir kafa. PC diye bir nimet varken bunları oynamak için bir insan neden PS alır ki. Kontrolcüyü takıyorsun PC'ye aynı konforu elde edebiliyorsun. COD gibi oyunlar zaten fare ve klavye ile oynaması daha zevkli ve fare ile kontrol daha rahat. Üstelik online oynaması bedava. PS'de online oynamak için bir de PS+ aboneliği alman gerekiyor. İlginç gerçekten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Şubat 2024; 6:58:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

    İstatistikler ortada konsolda sattığının 10 da 1 kadar bile satmıyor pc oyuncusu için multi oyun olması şart sp oyunlara ilgi göstermiyorlar.

  • Bunu söyleyen kişi de yalan haber yüzünden ign den kovulan biri :D


    Pc de oyunlar konsolun 10 da 1 kadar bile satmıyor sony port etmek için harcadığı parayı alabiliyor mudur bilmiyorum ama hiç karlı bir iş gibi durmuyor.

  • Bu sene Horizon Forbidden West dışında Last of Us Part II, Ghost of Tsushima ve God of War Ragnarok beklemedeyim. Ardından Spider-Man 2, Demon's Souls ve Bloodborne getirirlerse tadından yenmez.

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    https://www.pushsquare.com/news/2023/02/call-of-duty-is-the-main-reason-people-buy-ps5-ps4-says-new-survey

    Mantıklı ya da değil gerçek bu. FPS oyunları bence de en iyi mouse klavye ile oynanıyor zaten e-spor FPS’de tek mouse klavye kullanıyor. Sırf titreşim veriyor falan diye FPS kolla daha iyi oynanıyor diyen arkadaşlarım vardı. Bu tarz düşünen kitleden zekice kararlar almalarını beklememek lazım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt

    rtx dlss gibi sistemlerin bence proda geleceğini sanmıyorum 2 yıl sonra yeni konsol adı altında bu sistemi getirerek daha çok konsol sattırma işine girebilir sony. tabi bu sefer 4090 gücündemi getirir yoksa 3000 serisinde bir güç mü koyar bilmiyorum çünkü ses ve soğutma işi çok maliyetli bir iştir. ama pro çok konuşuluyor yani 9 tlf gücünden 15e çıkar rtx dlss eklerler mi bilinmez çünkü 2028 de yeni konsol konuşuluyorsa bu sefer kurtarmaz güç olayları firmaları.

  • arkadaşlar 400 birim ile 2/3 bin birim arasında çok var ülkemizde para çöp olduğu için 20 bin birim size çok paraymış gibi görünebilir ama avrupada asgari brim 1500/2000ler arasında tabi genellikle asgariden daha yukarda maaşları var ama onlar bile 500 doları üst sınır olarak belirlemiş daha üstü olsa kavga kıyamet çıkıyor 400 200 birim arasında konsol ile 2 bin birim arasında pc toplamak hangisini seçerdiniz ha avrupalılar rahatlığa çok düşkün strese gelemezler öyle aylık faizsiz 50 euroya iphone alayım konsol alayım demiyorlar. biz alırdık :=) bu yüzden abi niye konsol alıyorlar demek yerine onların hayatını yaşadığını düşün :) anlarsın

  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt

    Spiderman 2 pc ye çıktı bile hocam haberin yok mu.Hackerler insomniac uğraşmasın diye kendileri portladılar 


    Şuan baştan sona oynanabilir halde fakat grafik hataları var onlarıda düzelteceklermiş


    Bu hackerlardan korkulur 

  • Wolf0045 W kullanıcısına yanıt

    Helldriver 2 300k anlık oyuncu steamda

  • Ondan sonra konsolum neden satmıyor diye ağlamayacaksın sony efendi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Pc değil multi platform söylemi de var.

    "not only with our console but also other platforms like computers, 1st party can be grown with multiplatform and that can help operating profit to improve"

    Sony nihayet farkına vardı bu başkan geçici süre koltukta olmasına rağmen işin içine girince aslında içeride çalışan kişilerin olayı tam kavrayamadıklarını gördü. Ağır fanboylar hariç aslında oyuncuları ilgilendiren bir durum yok. Konsolda oyun oynamayı seven konsolda oynamaya devam edecek ama onun dışında o çok sevdiğiniz oyunların devamının gelmesini istiyorsanız, Sony'nin gelecekte yapacağı politikaları anlayıp Pc ve diğer konsollara getirmesinin oldukça mantıklı olduğunu göreceksiniz.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.