Şimdi Ara

Sony, beklenen A7rII'yi resmi olarak duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sony, beklenen A7rII'yi resmi olarak duyurdu 

     

    Sony, 36MP FF (Tam Kare) sensörüyle sektörde büyük yankı uyandıran aynasız fotoğraf makinesi A7 yerine hazırladığı yeni modeli A7rII'yi sonunda resmi olarak duyurdu.

     

    Tasarımsal olarak yerine geldiği modele oldukça benzeyen E-Bayonet Sony A7rII, farkını 42.2MP çözünürlüğündeki arka aydınlatmalı FF (Tam Kare / AA filtre yok) CMOS sensörüyle koyuyor. Sensör tabanlı sahne algılama sistemiyle oldukça yüksek otomatik netleme performansı (A7r'a oranla %40 oranında daha yüksek) vaat eden ve bunu diğer markaların lenslerinde de sürdürebilen model, yenilenen perde mekanizmasıyla perde tabanlı titreşimleri en aza indiriyor ve 5 eksenli görüntü sabitleme sistemiyle elde yapılan çekimleri çok daha stabil (4.5 durak kadar) hale getiriyor.

     

    Çağın ihtiyaç ve standartları doğrultusunda 4K (3840 x 2160) çözünürlüğünde 30p/25p ya da 24p videolar çekebilen Sony A7rII, kayıt formatı olarak MPEG-4, AVCHD, XAVC S seçeneklerini kullanıyor ve tam kare yanında Super35 kesitini de aktif olarak kullanıcılarına sunuyor. Maksimum ISO değeri 102,400 olarak belirtilen lensleri değiştirilebilen aynasız sistem fotoğraf makinesi, önemli bir gelişme olarak farklı adaptörlerin yardımıyla üçüncü parti firmaların lensleriyle de (Örneğin Canon EF) otomatik netleme yapabiliyor.

     

    Eklenen "elektronik ilk perde obtüratör" seçeneğiyle özellikle hassas makro çekimleri için perde titreşimini tamamen ortadan kaldırabilen Sony A7rII, bütün işlem gücünü Bionz X görüntü işlemcisinden alırken, 1.28m piksellik 3-inç TFT LCD ekranı farklı açılarda rahat çekim yapabilmek adına hareket edebiliyor ve 127 x 96 x 60 mm boyutundaki gövdesinde 2.35m piksel %100 kapsama alanına sahip XGA OLED Tru-Finder elektronik vizör bulunduruyor. Saniyede 5 kare seri çekim hızına çıkabilen ve bütün çekimlerini SD/SDHC/SDXC, Memory Stick Duo/Pro Duo/Pro-HG Duo hafıza kartlarına aktarabilen fotoğraf makinesi, dahili WiFi teknolojisi sayesinde de akıllı telefonlarla hem görüntü aktarımı hem de kablosuz kontrol noktasında iletişim kurabiliyor.

     

    Batarya dahil toplam 625 gram ağırlığı bulunan A7r'ın halefi A7rII, microHDMI portu üzerinden sıkıştırılmamış video çıkış verebilmesiyle de dikkatleri üzerinde topluyor. Ağustos ayında raflardaki yerini alacak olan Sony A7rII, yaklaşık 3200$ fiyat etiketine sahip olacak.

     








  • otomobil satıcıları gibi
    alana şimdiden hayırlı olsun

  • Ekstrem cihaz cidden
    400 af noktası ne demek. Ütopik olmasını engelleyen tek şey kavisli sensör olmaması olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İLLA BURNUNDA Kİ KILLARI GÖRMEM Mİ LAZIM BUNU ALARAK ON NUMARA İKİNCİ EL BİR OPEL CORSA ALINIR BU FİYATA

  • ACABA 4K 4-4-2 mi olacak video 5 yönlü stablizasyon güzel olmuş canon 1dx2 veya 5d mark4 çıksın düşünülebilir a7r bulanık çekiyordu bunda onun önüne geçilmiş

  • Efsane olmuş, dört gözle bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç mm objektifle geliyor ben mi göremedim?sırf body fiyatı ise pahalıymış
  • dv

  • Sony A7R II ön sipariş olarak satışa sunmaya başlamışlar..

    Body yanında fullframe lens alırsanız 1000 TL indirim + 128GB 4K SD Hediye veriyorlar yurtdışı ile aynı fiyata geliyor neredeyse üstelik Sony Eurasia garantili

    Sony, beklenen A7rII'yi resmi olarak duyurdu




  • Klasfoto stokları açmış ön sipariş alıyor . Linkten görebilirsiniz..

    http://www.klasfoto.com.tr/Sony-A7R-II-4K-Fotograf-Makinesi-On-Siparis,PR-29858.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: digital_man

    Sony A7R II ön sipariş olarak satışa sunmaya başlamışlar..

    Body yanında fullframe lens alırsanız 1000 TL indirim + 128GB 4K SD Hediye veriyorlar yurtdışı ile aynı fiyata geliyor neredeyse üstelik Sony Eurasia garantili

    Sony, beklenen A7rII'yi resmi olarak duyurdu


    Amazondan 2500 tl daha pahalı

    Yurtdışı gene daha mantıklı hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sony A7R II Ürünün almak isteyenler kutu içeriği ile ilgili video suna bakabilirsiniz.



    Sony A7R II Tanıtım ve İncelemesi





  • Sony bu cihazla 5d segmentinde upgrade yapacak kullanıcılardan pay almayı planlıyor. Canon 4K video çekecekleri 5dM4'e yönlendirirken,Sony hem 4K video hem de 42Mp çözünürlük vaadediyor. Ara adaptörlerdeki focus hızı kaybını daha da minimize ederlerse müthiş bir şey olur.

  • Bu makine varken gerisi hikaye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.