Şimdi Ara

sonunda buda oldu:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnşallah yeniliriz!

    Beşiktaşlı bazı taraftarlar, sitelerdeki forumlarda "Gelecek açısından inşallah Fener'e yeniliriz" başlıklarıyla fikirlerini yazdı. Bu da Kartal'ın tarihindeki ilklerden biri oldu.

    Ligde arka arkaya gelen kötü sonuçlarla sabrı taşan ve takımını Sivasspor maçı sonrası ağır bir şekilde protesto eden Beşiktaş taraftarı, Fenerbahçe derbisi öncesi de ikiye bölündü. Siyah-beyazlı taraftarlar, sitelerdeki forumlarda "İnşallah F.Bahçe'ye yeniliriz" başlıklarıyla fikirlerini yazarak bugüne kadar yaşanmamış bir ilke imza attılar. F.Bahçe'yi yenerek şu anki tablonun bir anda toz pembeye dönmesinin takıma zarar vereceğini düşünen bir kısım taraftar, "F.Bahçe'ye yenilelim; Tigana da, başkan da, bazı futbolcular da gitsin. Çünkü ne zaman F.Bahçe'yi yensek herşeyin üstü kapanıyor. Sonra yine aynı acıyı yaşamaya başlıyoruz" diyerek derbi öncesi tansiyonun iyice yükselmesine neden oldular.

    Beşiktaş'ın hayrına olur

    İşte bjkonline.com ve siyahbeyaz.net'teki taraftar görüşlerinin bazıları şöyle:

    * İnşallah yeniliriz. Yeniliriz de herkes acı gerçeği anlar. Kazanırsak güzel günler geri mi dönecek? Tigana gitsin... (Levent 82)

    * Bu iş böyle gitmez. Şimdi F.Bahçe'yi yeneriz ondan sonra herkes yine kahraman olur. Ben bunu istemiyorum. Bizimkiler artık uyansın ve doğruları görsün. Bu yönetimle olmaz.

    * Başkan para basarak herkesi arkasına almış ve bizlerin gözünü boyuyor. Derbiyi kaybetmek Beşiktaş'ın hayrına olur.

    * Yenersek görün o zaman Demirören'in sevinç gözyaşlarını... Bir maçla Tigana da ligdeki en kral hoca olur. Bilmem farkında mısınız ama anlık başarılara sevinir olmuşuz. Tıpkı bir zamanlar Fener'in G.Saray'ı yenince, şampiyon olmuşcasına sevinmesi gibi!.. (Warrior 1721)

    2 yıl daha geriye gideriz

    * Fener'i yensek ne farkedecek. Süper Kupa'da G.Saray'ı yendik de ne oldu?. (Concon1903)

    * Derbi maçlarının havası farklı olur. Bakarsınız F.Bahçe'yi Kadıköy'de yeneriz. Ya sonrası! Geçmiş iki sene de olduğu gibi bir galibiyetle mutlu günler başlar. Bu da Beşiktaş'a yarar değil zarar getirir. Galibiyete sevinmem. (Seey53)

    * Yenilirsek üzülmem, yenersek de sevinmem. F.Bahçe'yi yenersek bu galibiyetin arkasına yönetim ve Tigana sığınır. 4-3'lük maç mesela Rıza Çalımbay'a yaramıştı. (Kursuncu-1903)

    * Milat Fenerbahçe maçıdır ve yenilirsek düzlüğe çıkarız. Ola ki yenersek iki sene daha geri gideriz, bu takım kahraman olur. (Rıza'nın takımı gibi)

    http://www.sabah.com.tr/spo101.html

    fener galibiyetleri artık bir anlam ifade etmiyor ama kazansakda fena olmaz en azından şampiyonluk yarışından kopmayız...







  • aşkta mantık yoktur!!!

    gidecek olanlar yine gider,ama bjk fenere yenilemez!!
  • hangi forumlarda yazılmıs merak ettim
  • evet evet Fener yensin Bjk'ı katılıyorum onlara
  • başlığı görünce elemanın biri nirvanaya ulaştı ve "buda" oldu zannettim.

    doğrusu "bu da" olacak
  • beşiktaşın tek çıkış yolu yeni yönetim gelmesi ve yeni tek direktör
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Eliminator

    başlığı görünce elemanın biri nirvanaya ulaştı ve "buda" oldu zannettim.

    doğrusu "bu da" olacak
    walla nerden ne çıkarıyosun yaw alem adasın
  • ''Faketen al haberi'' başlıklar inandırıcı gelmiyor.
  • taraftar değil futbolcu oynayacak
  • zaten yenilecek
  • biz ne kadar diger takımlara yenilsekde feneri yeneriz..
  • yau kardeş sanki ortalığı karıştıracak bir haber uydurdum kafamdan...gazetede yazan bi haberi paylaştım sadece ve sonuçta bi derbi maçından önce bir takımın taraftarının kazanmak istemiyoruz demesinden kaynaklanarak sonunda bu da oldu başlığını kullandım yau...fake te neymiş kimmiş o ...
    quote:

    Orjinalden alıntı: Manero

    ''Faketen al haberi'' başlıklar inandırıcı gelmiyor.
  • arkadaşlar konuyla alakasız oldu ama topik açmak istemedim beşiktaşta birzamanlar bide asya grubu vardı yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.