Şimdi Ara

SON FİYAT 750 lira - Acer i5 4200u - 4gb Ram - 2gb Ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 SON FİYAT 750 lira - Acer i5 4200u - 4gb Ram - 2gb Ekran kartı
    Acer Aspire E1-572G

    2gb Ekran kartı, 4gb ram, 500 gb harddisk, 3 usb girişi, 1 hdmi vs. 4 hücreli batarya ve daha diğer özelliklerini araştırabilirsiniz internetten.

    Kutusu, faturasi vs. durmakta. 2014 yilinda alinma, garantisi yok tabi.

    Donanimsal olarak bir arizasi yok. Icinde orjinal win 8 vardi ama ben sonradan usb den win 8.1 ingilizce kurdum. İsterseniz USB yada DVD den başka bir windows yükleyin, siz bilirsiniz ama bence 8.1 iyi.

    Gorunum olarak sifir gibi olmasa da temiz sayilir. Ekranın arkasında kasa bölümünde sol alt kosesinde hafif catlak var fotografda gosterdigim yerde ama ekrana falan bir zarari yoktur merak etmeyin. Klavyesinde kullanima bagli tuslarda parlama var. Bilgisayarin alt kismindaki vidalardan biri eksik sanirim onceki sahibi kaybetti yada alirkenmi oyleydi bilmiyorum artik ama herhangi bir eksiklik arz ettigini sanmiyorum. Sarj kablosunda fotografta gorulen kucuk bir aciklik var ama onunda birseye zarari yok.

    Batarya suresi ben uzun kullanmak istedigim zaman ekrani parlakligini azaltip güç tasarrufu modunda internette birsey okurken vs. 3-4 saat gidiyordu en son kullanimlarimda ama o sizin kullaniminiza gore degisebilir tabi, parlakligi artirip daha etkin kullanirsaniz azalir bu sure.

    RESİMLER sahibinden sitesinde var ama şu an ilan onay bekliyor, eğer ciddi alıcı varsa kutusundan çıkarıp tekrar resim çekebilirim yada ilan onaylanınca linki atarım.

    750 lira SON FİYAT - Lütfen sanki bilgisayar arızalıymış gibi fiyatlar önermeyin. 750 lira almak isteyen alabilir bugün.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.