Şimdi Ara

SON DAKİKA ! PFDK Kararlari Acikliyor NTVSPOR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
6.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şuda unutmamalı ki İbrahim Akın ile ilgili çelişkili bir karar var. Yöneticilerimiz teşebbüsten ceza alırken İbrahim Akın direkt maçın sonunucu etkilemekten ceza alıyor. Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım. Kararı duyduktan sonra kafamda birşeyler oluşmaya başladı. İnşallah yanımızda gibi gözüküp arkamızdan kuyumuzu kazmıyorlardır.
  • Yazık yemin ediyorum Türkiye'deki en büyük rakibimiz dediğimiz takıma ve bu takımın taraftarına bakın...
  • UEFA ile de anlaşıldı, cas davası karşılığında ceza alan yöneticileri görmezlikten gelecekler.
    Fenerbahçe aklanmıştır. bitti.
  • o değil de ibrahim akın ın cezasında teşebbüsten falan bahsedilmiyor, hani sahaya yansımış deniliyor resmen. şimdi birilerinin düşmesi gerekmiyor mu bu yüzden yoksa benim atladığım bir nokta mı var
  • @xswordfishx çok uzadığı için buraya yazıyorum;

    Söylediğim şu, bu soruya ben cevap veremem ama sen de veremezsin. Olayı şaka sanmak komplo sanmak vs.. ile alakası yok, ulkedeki tek dava şike degil, 3 yıldır iddanamesi hazır olmadıgı icin icerde yatanlar var. Benim gozumde ne PFDK nın neda savcının dediginin degeri var.. Sen madem mahkemeye daha cok deger veriyorsun yarın mahkemeden de Fener için olumlu bir sonuç çıkarsa ikna olacak mısın ?

    Normal olan ikna olman olur cunku iddaname tek taraflıdır, mahkemede iki tarafta dinlenir ve GOYA ADIL olur. GOYA diyorum cunku bence adil olmaz, Fenere olumlu sonuc cıksa bile şike olmuş olabilir, muhtemelen Aziz Yıldırım itiraf etmeden kesinde anlasılmaz.

    Özetle lafım ruzgarın estigi yone gore kurumlara olan guvenin değişmesinedir. Şike var denir bi taraf komplo der diger ADİL, şike yok derler kurum aynı kurumdur görüşler yer değiştirir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

    quote:

    Orijinalden alıntı: TaKo

    Bi susun be kardeşim.. Bıdı bıdı bıdı Sadri Şener 1 bunlar 2 ! Sayın GS'li arkadaşlar; madem öyle bu cumartesi Kadıköy'de şike şike şampiyon olcaz yine merak etmeyin, şikeciyiz ya biz..

    çok şikeci bi takımız

    Geçen sene öyleydi, bakalım bu sene ne bahaneler üretecekler ? Demin GS'li bi yönetici, Playoff nerden çıktı ne güzel 9 puan öndeydik diyo Yeni bahane playoff olur artık.. Fener'in Playoff'a kalacağını hesap edemedikleri için kabul ettiler zaten




  • İbrahim Akın'a verilen cezaya bak Fenerbahçe'ye verilmeyen cezaya bak yemin ediyorum komik ya şaka yapmıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

    quote:

    Orijinalden alıntı: takma ad


    quote:

    Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

    quote:

    Orijinalden alıntı: takma ad


    quote:

    Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

    quote:

    Orijinalden alıntı: takma ad


    quote:

    Orijinalden alıntı: MajestiC

    SERDAR KULBİLGE'nin, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 2 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,


    İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

    AHMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 2 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

    MEHMET ŞEKİP MOSTUROĞLU'nun 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor müsabakasında müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

    İLHAN YÜKSEL EKŞİOĞLU'nun, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor- Trabzonspor, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 3 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

    CEMİL TURHAN'ın, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

    ---



    Bu leke ömrünüz boyunca sizinle, geçmiş olsun. Artık lig'te ki tek rakibim BJK'dir...

    Ac da Ankaragücü Galatasaray 1993 macını izle. Biz sucluyuz (yönetimin karsitiyim), siz de temiz değilsiniz bunu bil.

    Zaladı izle, 9 numaralı oyuncuyu izle. Hadi canım.

     SON DAKİKA ! PFDK Kararlari Acikliyor NTVSPOR


    Hala 8-0 a takılmışlar yazık

    Verdigin yazıyı bı oku önce. Sadece kanıt bulamamışlar. Macı ac bı seyret, zaladi ,9 numarayı sonra kendini kandırmaya devam et.



    1-3-4 fark bile atsak rahatlıkla şampiyon olacağız
    2-Bütün golleri Zalad yemedi.
    3-Ankaragücüne o sene fark atmayan takım yok
    4-Zalad 2003 yılındaki röportajında bu maçta iyi oynaması durumunda Sinan Engin'in kendisine Beşiktaş'da kaleci antrenörü olacaksın dediğini söylemiş


    Zaten şike yapan takım 8 atar mı orasınıda anlayamadım

    Bir de şuna bak
    http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=9085&title=zalad-sahaya-cikmayanlar-aslan-oldu-ben-ise-sahtek%E2r&haberSayfa=0

    Zaman linkini tıklamadım bile.

    Sen eğer o macı izleyip şike olduğunu düşünmüyorsan, uzatmaya gerek yok, bir de vicdanla seyret. sorun skorda değil ankaraguclulerde.

    Ben şike yaptıklarını kabul ediyorum bizim yönetimin. Hicap duyuyorum ve istifa istiyorum. Sen üstünü örtmeyi yeglersen o saibeli macın saygı duyarım.

    Zaman'ı bende sevmiyorum ama röportaj orda ne yapalım

    Eğer o maçta şaibe varsa zaten hiçbir Galatasaraylı alınacak cezaya tepki göstermez.Ama şike yapan takımda 8 atar mı sence ? Beşiktaş'ın bir kaç hafta önce 6 attığı takımda A.gücüdür ayrıca

    Hatta daha eskiye gidelim 1986 senesi falan Galatasaray ve Beşiktaş aynı puanda Beşiktaş sondan bir önceki hafta Sakaryaspor'u 6-0 yenerek avarajla işi götürüyor o zaman bunada bakılmalı

    Skorla hiç alakası yok dediğimin. Macı stadda seyrettim ben ve bunu hissettim.

    Şike yapan takim 8 atar mı? Lyon 7 attı.
    Asıl şike yapan takim sadece gereken skoru mü alır ?

    Neyse amacım uhu uhu siz de yaptınız amaa böhü demek değil. Sadece bunun her takımın basına gelebileceğini idrak edin. Fenere fenerbahcelilge değil şike yapanlara dil uzatın. İyi geceler.




  • bu arada ümit karanında kariyeri kaydı birkaç futbolcu daha var neyse hepsine geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GenozHealzU

    bu tweeti gordum çok hoşuma gitti ''Bu operasyonun aslında cemaatin ibrahim akını ele geçirme operasyonu olduğu ortaya çıktı. ibrahim akın'ı yedirmeyiz lan !''



    gecenin 4 ünde kahkaha attım bu nedir




  • Unutulmaması gereken birşey var ki, İbrahim Akın maçın sonucunu etkilemekten 3 sene müsabakalardan men cezası aldı. Futbol hayatı bitti diye düşünenler çoğunlukta. Kaybedecek birşeyi kalmadı. Şimdi mahkemeye çıkıp PFDK tarafından suçlu bulunmayan Başkanımız Aziz Yıldırım hakkında "Şike teklifinde bulundu ve kabul ettim, hakkımda verilecek kararı beklediğim için mahkemenize yalan beyanatta bulundum" diyerek ben yandıysam onlar yansın düşüncesiyle hareket etmeside olası. Bakın bu arkadaş bunu yapar demiyorum, zan altında bırakmıyorum. Belkide düşüncesi bile aklına gelmez ama olasılıklar üzerine konuşmak gerek.
  • Herif müsabaka sonucu etkilemekten 3 yıl ceza almış adam hala şike yapmadık diyor. İyi misin arkadaşım sen?
  • Yöneticilerimizden teşebbüsler var peki bunlar teşebbüste kalmasaydı ne olacaktı demek istediğim ortada yenilmeye kalkılan bir halt var. Aklandık ve benzeri yorumlar sadece kendimizi kandırmaya girer. Mevcut yönetim kesinlikle bırakmalı ve yeni bir sayfa açılmalı.

    Birde Fenerbahçe yönetimindeki Aziz Yıldırımın pozisyonunu hepimiz biliyoruz. Bu teşebbüsler kimin talimati ile gerçekleştirildi asla Aziz Yıldırım böyle bir talimat vermeden bu şahışlar böyle bir işe kalkışmaz daha doğrusu kalkışamazlar. Metristen bile talimat vereceksin ve koşulsız şartsız uyulacak sonrada bu olaylarda Aziz Yıldırımın parmağı olmayacak hiç inandırıcı değil ve mümkün değil.

    Bu işin cidden boku cıktı bir yerden birşeyler sızıyor ama hadi hayırlısı.
  • Ha şikeyi yapmışsın ha teşebbüs etmişsin. Ki sanmıyorum sadece teşebbüste kaldıklarını.
    Madde değiştirerek, çeşitli oyunlarla vs. klubun ceza almamamısını sağladılar. Belliydi böyle olacağı.
    Yakında Tahkimde de kişisel cezalar kaldırılırsa şaşırmam, bekliyorum.

    Üzülerek söylüyorum ki fenerbahçeli arkadaşlarım fanatik duygulara kapılıp, aylardır bu adını koyamadağım düzenbazlığı yapanlar tarafından kandırılırdılar.
    Gördüğüm kadarıyla da kandırılmaya devam edenler var bazı arkadaşlar haricinde.
    Ve Aziz Yıldırım içeriden çıktığı zaman taraftarların onu alması, yazılı süslü pankartlar, duygusal anlar, 10 numara etkileyici,gaz verici, sağa sola bol tehditli, hodri meydan bir basın toplantısı derken haftaya da olası bir şampiyonluğun gelmesi halinde (gelmese bile) fb taraftarının gönlü tekrardan kazanıdırılır.

    Y.D.'yi de unutmadım tabii. Bu dümenler hallolduğunda Y.D. görevini laikiyle yerini getirmiş olup başkanlığı bırakır, görevini tamamlar.
    Olayı kısaca dile getirmek istersek Fenerbahçe kurtarma operasyonu tamamlanmış olup, Türk Futbolunun bitişi tescillenmiştir.

    Sadece Fenerbahçe yöneticileri değil, diğer klüplerin çoğu yöneticisinin yapmış olduğu yıllardan beri olağan bir durum ceplerine para, rantlarına rant katmak. Bizimde yapmış olduğumuz dışarıda, evde, maçlarda sinirlerimize sinir katıp birbirimizi kırmak, yaralamak, DAHA DA İLERİSİ.

    Kimse kimseyi kandırmasın Türkiye'de Futbol sahada kazanılmıyor.




  • ibo ceza aldı diyoruz burda neden İbo olayından dolayı ceza almış yöneticimiz yok?

    İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

    CEMİL TURHAN'ın, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

    İLHAN YÜKSEL EKŞİOĞLU'nun, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor- Trabzonspor, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 3 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

    MEHMET ŞEKİP MOSTUROĞLU'nun 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor müsabakasında müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut..

    ibo ceza aldı diyoruz burda neden İbo olayından dolayı ceza almış yöneticimiz yok?

    İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

    CEMİL TURHAN'ın, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

    İLHAN YÜKSEL EKŞİOĞLU'nun, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor- Trabzonspor, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 3 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

    MEHMET ŞEKİP MOSTUROĞLU'nun 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor müsabakasında müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

    ibrahim akın belediyespor kazansın diye kendi kendine şike yapmış diyorsun yani?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GenozHealzU

    quote:

    Orijinalden alıntı: aykut..

    ibo ceza aldı diyoruz burda neden İbo olayından dolayı ceza almış yöneticimiz yok?

    İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

    CEMİL TURHAN'ın, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

    İLHAN YÜKSEL EKŞİOĞLU'nun, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor- Trabzonspor, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 3 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

    MEHMET ŞEKİP MOSTUROĞLU'nun 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor müsabakasında müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

    ibrahim akın belediyespor kazansın diye kendi kendine şike yapmış diyorsun yani?

    Bahis şikesi yapmış olamazmı ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut..

    quote:

    Orijinalden alıntı: GenozHealzU

    quote:

    Orijinalden alıntı: aykut..

    ibo ceza aldı diyoruz burda neden İbo olayından dolayı ceza almış yöneticimiz yok?

    İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

    CEMİL TURHAN'ın, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

    İLHAN YÜKSEL EKŞİOĞLU'nun, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor- Trabzonspor, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 3 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

    MEHMET ŞEKİP MOSTUROĞLU'nun 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor müsabakasında müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

    ibrahim akın belediyespor kazansın diye kendi kendine şike yapmış diyorsun yani?

    Bahis şikesi yapmış olamazmı ?

    Ucu Fenerbahçe'ye dokunmaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: *ORION*

    Yalnız hak mahrumiyeti ve men cezaları neden verildi?
    mesela;

    İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,


    Ha illa suçlu aramıyorum,Fenerbahçe illa ki suçlu olması gerekirdi filan da demiyorum ama bu bana garip geldi.

    evet benımde dıkkatımı cektı omacla ılgılı ceza alan bıtane yonetıcı yok.cok ılgınc demekkı i.akın kendı kendıne tesvık vermıskı bıtek o ceza almus burası turkıyeeeeeeeeeeeeee
  • ibrahim akın şizofren mi yoksa ?

    mobilde oldugum icin senaryoyu yazmaya usendim biri kurgulayip yazarsa iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.