Şimdi Ara

Soldier of Fortune II: Double Helix Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Soldier of Fortune II: Double Helix Türkçe Yama

    Soldier of Fortune II: Double Helix, Raven Software tarafından 2002 yılında geliştirilen bir devam oyunudur.
    İlk oyunun türkçe yaması

    Ekran Görüntüleri;
    Soldier of Fortune II: Double Helix Türkçe YamaSoldier of Fortune II: Double Helix Türkçe YamaSoldier of Fortune II: Double Helix Türkçe Yama
    Soldier of Fortune II: Double Helix Türkçe YamaSoldier of Fortune II: Double Helix Türkçe YamaSoldier of Fortune II: Double Helix Türkçe YamaSoldier of Fortune II: Double Helix Türkçe Yama


    İndirme Linki:https://drive.google.com/file/d/1N7DMY_p6FR2kWJaH7IzuLm7vxGnqKhXl/view?usp=drive_open



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çilekli Puding -- 12 Temmuz 2019; 20:30:48 >







  • adamsın adam soldier gibi efsaneyi türkçeleştirdin
  • oha çok iyi ne oynamıştım zamanında gog'ta fiyatı düşse hemen alacağım Türkçe yamasını düşünmeniz eski oyuncuları daha doğrusu takdire şayan bir davranış teşekkürler.
  • 2002 yapımı bu oyunu zamanında nasıl büyük bir hevesle beklemiştim var ya of anlatsam buralara sığmaz (bir düşünün 2004'de çıkacak olan H.L.2'yi bile bu kadar hevesle beklememiştim) ama SoF II tam bir hüsran hayal kırıklığıydı vasatı aşamamıştı, zamanında ilk efsane SoF 1'i oynayanlar ne demek istediğimi çok iyi anlamıştır yani SoF 1'in tırnağı bile olamayacak kötülükte bir devam oyunuydu SoF II'ye yazık edilmişti. 2007 yapımı SoF 3: Payback ise hiç anmaya bile değmez aman diyeyim özellikle SoF 3'den kaçın uzak durun yoksa ağlarsınız.

    Yine de Türkçe yaması hatırına özellikle SoF II'nin GoG versiyonunu almayı bu Türkçe yamayla oynamayı düşünüyorum (Steam versiyonu günümüz sistemlerine Windows'lara uyumlu satılmıyor), hem sonuçta 2002'den 2019'a unutturdu kendini hani Türkçe yama hatırına bile olsa belki severim hoşuma gider. Tabii ki bu Türkçe yama için de her türlü teşekkür etmek boynumuzun borcudur ellerinize gözlerinize sağlık.




  • Eğitimi çevirmediniz galiba :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.