Şimdi Ara

Sol şeritte yavaş sürüp, yol vermeyen sürücülere ne yapmalıyım?? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
9.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Devian kullanıcısına yanıt

    Eski konu kardeşim ama senin gibi birilerine denk geldiğim çok oldu ve her seferinde panik olsamda kendimi durduramıyom bazen. Sol şeritte hızımı yavaşlatan aracın tamponuna yapıştım diye birkaç kez bariyerlere yaklaştım. önümdeki beni terletmek için frene asıldı birkaç kez. Adrenalin işte seviyoz bazen yolda dalaşmayı. Senin gibileri ölüm makinesi gibi davranabiliyo bu durumlarda. Adama stres, panik yaptırıyolar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaralı_Hacı -- 11 Şubat 2023; 12:22:22 >
  • Valla korkulurmuş senden 45 yaşında tecrübeli sürücüyüm ama bazen sol şeritte inat edip artislenenlere, selektör manyağı yapanlara yol vermiyom ve senin gibilere denk gelmek hoş olmayabiliyo. Dediğin gibi akşam durum daha riskli öndeki yol vermeyen için. Napalım ben her zaman kolay yol veren biri değilim. Bedeli neyse öderiz.

  • Sağ şeritten geç sende ne bekliyorsun bı o mu kaldi bu ülkede başka dertyok sanki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Aklını aldım bir daha yapmaz'' gibi bir düşünceniz varsa emin olun o öyle olmaz. Kimisinin karakterinde var bencillik ve karaktersizlik, düzelmesi zor. Trafikte inatlaşmanın hiçbir faydası yok. Malum yeriyle inatlaşan donuna def-i hacet eyler, hiç gereği yok.

  • 2 sellektör vermezse dikkatlice sağdan geçin hep mesafe olsun canı sıkılınca freni basanları da var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eğer yol vermeyip frene basarsa mesafe yoksa freni basmadan dümdüz vurun. En az savrulmayla kaza yapmış olursunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankaralı_Hacı kullanıcısına yanıt

    Sevgili Ankaralı_Hacı abi, İlgili ilk mesajı gönderdiğimde yaşım 19'imiş. Böyle bir mesaj attığımı dahi hatırlayamadım. Ehliyeti alalı kabaca 1 sene olmuş ve çocukluktan otomobil süren birisi olarak hemen trafiğe atlamışım ve gördüğün gibi yargı dağıtmışım.


    Aradan geçen yıllardan sonra ne mutlu ki ufak tefek 1-2 sürtme dışında bir kaza/belaya bulaşmadan daha sakin ve daha temkinli sürüş yapmayı, daha güzel kelimeler ile cümle kurmayı öğrenebilmişim.


    Yine de hala bazen sağ şeritten daha akıcı ilerleyebiliyor, bazen sol meşguliyeti yapan kişilerden yol istiyorum ancak artık bunu insan gibi yapıyorum, ilk mesajda anlattığım şekilde arada dağlar denizler kadar mesafeden selektör yapanlara ise yol vermeyerek seyrime devam ediyorum :)


    selamlar

  • Anlıyorum kardeşim. Yaşın şu an 30a dayanmıştır heralde. Artık tecrübeli bir genç gibi araba sürüyosundur muhakkak. Bende arada mesafe varken selektör atarak gitmeyi severim bazen. Demekki sana denk gelsek hızlı bi yolda işimizi zorlaştırabilirsin. Senin gibi gençlerle inatlaşmak tehlikeli olabilir. Neyse sen yine bildiğini yap kardeşim oynamak isteyene gününü gösterirsin artık ne diyim.

  • Anlıyorum kardeşim. Yaşın şu an 30a dayanmıştır heralde. Artık tecrübeli bir genç gibi araba sürüyosundur muhakkak. Bende arada mesafe varken selektör atarak gitmeyi severim bazen. Demekki sana denk gelsek hızlı bi yolda işimizi zorlaştırabilirsin. Senin gibi gençlerle inatlaşmak tehlikeli olabilir. Neyse sen yine bildiğini yap kardeşim oynamak isteyene gününü gösterirsin artık ne diyim. Fiat Egea kullanıyon galiba. Fiat egealara yüksek hızlarda bulaşmak tedirgin edebiliyo. Zor ve sert sürüyo Egea sahipleri gözlemime göre.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.