Şimdi Ara

Sokak köpekleri çocuğa saldırdı ve öldürdü. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.009
Cevap
2
Favori
40.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßenle100les

    3 defa kopek besledim. Kopekler kucukken yapilari olusur eger siz kangalda olsa bir hayvani urkek yetistirirseniz (pitbull,ve diger melez irklar haric) birak hayvani kediden bile kacar ama eger hayvanin psikolojisi bozuksa ayni insan gibi saldirmaya egilim gosterir. Buyuzden kopek sorununun giderilmesi gerek hele ortada bir suru varsa lideri size saldirirsa surude saldiriyor ogreciyken manisa demircide cok kopek saldirmisti vicdan yapip kasmaya gerek yok saldirgan kopekler uyutulmalidir.
    Lütfen cimer e yazın.

    Buraya yazmak hibirşeyi değiştirmeyecek.

    Tayyip bey karar vermez ise kanun aynen kalır.

    Tayyip beye gerçekler ulaştırılmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk köpek tarafından parçalanmış korku ve acı ile ölmüş ne kadar kötü bir ölüm şekli hayvan severseniz sokak köpeklerini evinize alın besleyin kimse size bu konuda birşey diyemez ama sokakta iki mama verip vijdan mıncıklaması yapıp ben hayvan severim diye dolanmayacaksınız sorumluluk alacaksınız amerikada sokakta başı boş gezen bir tane sokak köpeği yok bizde utanmasalar evin içine girecekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine T-E-K- ve ahmetbayram5 nickli troller her konuda olduğu gibi bu konuyu da baltalayıp,karıştırmışlar.
  • Yanlış bilgi.bir kedi an az 5 6 yavru yapmaz.normali 2 3 tur.5 6 yüksek rakam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Madridista1

    tehdit unsuru hayvanları sivil hayattan, sokaklardan toplayıp onların yaşayacağı düzgün bir ortam kurmak lazım. serkan inci güzel özetlemiş, ek olarak da bu hayvanları savunan ruh hastalarının başına aynı şey gelse imkanları olsa o hayvanı paramparça ederler bunlar ikiyüzlü bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılar. bu hayvanseverlik kılıfıyla savunulacak iş değil ayrıca.



    pitbull meraklısı ruh hastaları var, vahşi hayvan beslemeyi seven psikopatlar var, bunların insan hayatı falan umrunda değil. böyle insanlara da ceza verilmeli ve insanlara zarar verecek sokaktaki hayvanlar toplanmalı, acil durumda da gerekirse öldürülmelidir. önemli olan insan hayatı, özellikle çocuklarımızı korumalıyız.

    Alıntıları Göster
    Konuyu baştan sona okudum.Kanim dondu.Hele şu resim beni bitirdi resmen. Bu çocuğu taniyordum.Ortaokuldayken oğlumla aynı sınıftaydı.Cocugu okuldan alırken birkaç kez görmüştüm.

    Tüylerim diken diken oldu.14 yasinda hayatinin baharinda bir cocuk birilerinin sorumsuzluğu,birilerinin kopek manyakligi yuzunden artık yok.Bu cocugun anne-babasi kardeşleri,arkadaşları,hayalleri vardı.25 tane başıboş it yuzunden, sorumsuzlsr yüzünden o hayaller parçalandı gitti.

    Bir an benim evlâdım olsaydı diye düşünmekten alamadım kendimi. Delirirdim herhalde.O itleri tek tek ellerimle parçalar, onlari ortalığa salanlara patilerini monte ederdim.

    elbette yaşam hakkı kutsaldir elbette her canlının yaşama hakki vardır.Ama hayatinin baharinda bir fidani vahşice öldürme hakkı yoktur.Kopeklerde saldırganlık, avlanma içgüdüsü var doğuştan. Hele 25 tanesi bir araya gelmisse bu iş cigrindan çıkar. Ben hiç 25 tane kedinin ve ya kuşun bir insana saldırıp parçaladığını duymadım.

    Sokak köpekleri acilen denetim-gozetim altına alınmalıdır.Hem onların hem insanların güvenliği için başka çözüm yolu yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sokaka hayvanları kısırlaştırışmalı. Maalesef hayvanları çok sevsem de ataşehirde bile 10, 15 kişilik çeteler halinde dolaşıyorlar. Maalesef öldürülsün demiyorum ama bir çözüm şart maalesef.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuğun çırılçıplak ve hiçbir ısırık izi olmadan bulunduğu, ailenin otopsi dahi yaptırmak istemeden derhal cesedi ortadan kaldırdığı tespit edildi,sevgili linç timi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Vah vah garibim ya ne kadar güzel bir insanmışın öyle sen. ah işte ne kötü insanlarız biz ey ahali bizde yanlış anladık işte yazdık doldurduk. Sen yukarda yazmadın mı yok hayvan düşmanı işte bunlar zamanında da fetoculer zaten nereden bilsinler. yok adam tuvaletten elini yıkamadan çıkıyor köpekten ne çekiniyorsun ne hale getirdik şehirleri doldurduk garibim işte. Ama hep biz yanlış anladık seni.
    Yukarda bize yazdığın cevaplar bak önce sen.

    "Biz dağ başına gideceğiz de şehir merkezini size mi bırakacağız? Çok beklersiniz.beğenmiyorsanız siz dağ başına gideceksiniz hijyenden bihaber çok bilmişler.
    Hayatında elini doğru düzgün yıkamayan insanlar gelip burada hijyenik ayağına yatıyor ya gel de gülme.sizin derdiniz insan sevgisi de değil,hijyen de değil.içinizdeki hayvan nefretini dışarıya vurmanın bir yolu bu.sizin gibi değersizlere o hayvanlara verdiğimiz değerin 10'da 1'ini bile vermiyoruz diye içiniz içinizi yiyor.tek mesele bu :) 
    nsanlıktan nasibini almamış,hayatlarında bir hayvanın başını sevmeyi bırak onlara 1 kap su ya da elindeki dönerin ufak bir parçasını vermemiş,kendilerini dünyanın merkezinde gören sözde müslümanlar bu duyguları yaşamadığı için bunları anlamaz. Bugün Fethullah hoca denir alkışlarlar yarın sünnetsiz papaz fetö denir onu da alkışlarlar. Omurga,beyin vb.işe yarayacak şey adamlarda yok ki onlardan anlayış bekleyelim " kedi besliyoruz hayvanseveriz dedik cevaplara bak. Hemen çevirmiş ama yazdıklarını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiiliyol -- 5 Ocak 2019; 23:50:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Burada istisnalari atlamissin dostum "hakkaniyet" gerektirirse ceza verilebilir.



    İnsanla hayvani ayni kefeye koymamak hayvanlarin bizi oldurmesine izin vermek anlamina gelmiyor. Ayni temyiz gucu olmayan birine yaralayici bir arac veya silah vermek gibi. Bu da cok tehlikeli ve onlenmeli.



    Bir hayvan durduk yere saldırmaz gibi bir gerekce kabul edilemez , her ne sebeple olsun saldirmasina meydan verilmemeli, bazi hayvanlar tehlikelidir ve insanlar elbette kendilerini korumak icin tedbir alinmasini isteyeceklerdir , en tabii hakları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin keşke ülkemiz doğru ellerde yönetilse sokakta ki hayvanlarla ilgili büyük sıkıntılar var toplanmalı kısırlaştırılmalı böyle devam ederse yine aynı vakalar kaçınılmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rebel23

    Çocuğun çırılçıplak ve hiçbir ısırık izi olmadan bulunduğu, ailenin otopsi dahi yaptırmak istemeden derhal cesedi ortadan kaldırdığı tespit edildi,sevgili linç timi.
    Kaynak var mi? Link verir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:



    Burada devreye temyiz gucu giriyor.

    Sen bir akil hastasi birisini adam oldurdugu icin hapse atamazsin temyiz gucu yoktur cunku.ama bir akil hastasini temyiz gucu olan bir insan oldururse adam oldurmeden yargilanir.

    Mesele kaptin mi


    Bir akıl hastası. 25 tane akıl hastası çete kurup sokaklarda gezse öttürürler adamı.

    @T-E-K-
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222

    Kaynak var mi? Link verir misiniz?

    Alıntıları Göster
    Resimde zaten karlarda kan yoktu. Yürüyerek oraya gelse yine iz olması gerekirdi o da yoktu resimde.

    Biraz şüpheli. Köpek düşmanları tarafından yapılmış gibi de algılanabilir ama bence düşünceli bir vatandaş insan kaybı olmadan haber olsun diye erken davranmış da olabilir. Yani belki bu gerekli birşeydir.
  • Sokak köpeklerinin sayısı her geçen gün büyük ve küçük şehirlerde artmakta bunun tek çözümü ya barınak yapılıp köpeklere toplanacak yada toplanılıp uyutulacak yoksa insan ve sokak hayvanlarının aynı ortamda yaşadığı az sayılı ülkelerden biri olmaya devam ederiz.

    Edit: Konuyu şikayet ettim forum ortamında olay ile ilgili sansürsüz bir şekilde fotoğraflar atmak acizliktir. Bu foruma her yaştan kişi giriyor küçük yaştakilerinde o resimleri görmesi çok sakıncalı Acilen konu silinmeli!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 6 Ocak 2019; 1:10:5 >
  • Çok fazla sokak köpeği var. Bizim burada 8 tane var ve sürü halinde dolaşıyorlar. Birinin elinde ekmek, market poşeti vb. şeyler görsünler üstüne koşmaya başlıyorlar. Gelene geçene hırlıyorlar. Bir çok insan bir hevesle köpek alıyor, sonrada sıkılıp terkediyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

    mesaj çelişkili

    Alıntıları Göster
    Çelişki falan yok. Durduk yere saldırmaz, saldırıyorsa da köpeğin psikolojik bozukluğu vardır ve barınağa gönderilir demek istemiş arkadaş.
  • Bakın bu haberde bir sokak köpeği, 6 yaşındaki çocuğu ödev yapmadığı için ısırıyor ve sonucunda çocuk hayatını kaybediyor. Ey hayvanseverler, bunu nasıl savunacaksınız(?!)

    https://tr.sputniknews.com/turkiye/201901061036950420-babasi-tarafindan-odevini-yapmadigi-icin-dovulerek-komalik-olan-6yasindaki-mertcan-yasamini-yitirdi/

    Evet bütün sokak köpekleri toplanmalı hatta imha edilmeli diyen çok duyarlı hayvan düşmanı arkadaşlar; bütün babaları toplatıp hapise attıralım mı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Assassino!

    Bakın bu haberde bir sokak köpeği, 6 yaşındaki çocuğu ödev yapmadığı için ısırıyor ve sonucunda çocuk hayatını kaybediyor. Ey hayvanseverler, bunu nasıl savunacaksınız(?!)

    https://tr.sputniknews.com/turkiye/201901061036950420-babasi-tarafindan-odevini-yapmadigi-icin-dovulerek-komalik-olan-6yasindaki-mertcan-yasamini-yitirdi/

    Evet bütün sokak köpekleri toplanmalı hatta imha edilmeli diyen çok duyarlı hayvan düşmanı arkadaşlar; bütün babaları toplatıp hapise attıralım mı?
    Bu nasıl bir mantık ya? Gerçekten böyle saçma sapan bir kıyaslama yaparak bir halt ettiğini mi zannediyorsun? Kafayı yemişsiniz.




  • Siz kendi yazdıklarınızın farkında değilsiniz o zaman. Senin ve senin gibi zihniyettekilerin yukarıdaki yazdıkları mantık dolu(!) yorumlara bak, ondan sonra yazdığımı bir daha oku.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diabrek

    Konuyu baştan sona okudum.Kanim dondu.Hele şu resim beni bitirdi resmen. Bu çocuğu taniyordum.Ortaokuldayken oğlumla aynı sınıftaydı.Cocugu okuldan alırken birkaç kez görmüştüm.

    Tüylerim diken diken oldu.14 yasinda hayatinin baharinda bir cocuk birilerinin sorumsuzluğu,birilerinin kopek manyakligi yuzunden artık yok.Bu cocugun anne-babasi kardeşleri,arkadaşları,hayalleri vardı.25 tane başıboş it yuzunden, sorumsuzlsr yüzünden o hayaller parçalandı gitti.

    Bir an benim evlâdım olsaydı diye düşünmekten alamadım kendimi. Delirirdim herhalde.O itleri tek tek ellerimle parçalar, onlari ortalığa salanlara patilerini monte ederdim.

    elbette yaşam hakkı kutsaldir elbette her canlının yaşama hakki vardır.Ama hayatinin baharinda bir fidani vahşice öldürme hakkı yoktur.Kopeklerde saldırganlık, avlanma içgüdüsü var doğuştan. Hele 25 tanesi bir araya gelmisse bu iş cigrindan çıkar. Ben hiç 25 tane kedinin ve ya kuşun bir insana saldırıp parçaladığını duymadım.

    Sokak köpekleri acilen denetim-gozetim altına alınmalıdır.Hem onların hem insanların güvenliği için başka çözüm yolu yok.

    Alıntıları Göster
    Eğer çocuğu tanıyorsanız şu an aile acılı ama twitterde çocuğun tecavüz edilip köpeklere atıldığı iftiraları dolaşıyor.

    2. Çocuğu bu kişiler görmek istemiyor.

    Aile konuyu mutlaka takip etsin.



    Sokak köpekleri çocuğa saldırdı ve öldürdü.

    Bu kadın olayı köpürtüyor.

    Savcılığa versinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.