Şimdi Ara

Sokak Kedileri İçin Uygun Fiyat Uygun İçerikli Mama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Böyle bir konu vardı ancak çok eski olduğu için tekrar açayım dedim.Bahçemize gelen kediler için petshoptan mama alıyoruz genelde kilosu 10 ve 15 tl gibi oluyor.İnternetten daha ucuz ama kedilerin yiyeceği tür bir şey almayı düşündüm.Kış geliyor 15 kg civarı satılan mamalardan önerebilceğiniz var mı? Enjoy marka baya ucuz ama kediler sevmedi yazan falan var.Whiskas ve goody zaten bulaşmadığım mamalar aşırı kötüler.Micho,reflex mamalar nasıldır? Krax diye bir mama gördüm uygun sayılır.Kullanıp memnun olduklarınızı yazar mısınız? Bazı mamaları kediler yemiyor maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kendim hiçbirini bizzat kullanmadım ama sokakta vb. çok sayıda kedi besleyen birkaç kişi Micho'nun bu konuda fiyat/performans diyebileceğimiz bir ürün olduğunu söylemişti. Beğenilmeyen ve elinizde kalan mama olursa tavuk/ et suyu ile ıslatıp tekrar deneyebilirsiniz. Bazen aynı markanın farklı aromalarına farklı tepkiler de olabiliyor. Önce küçük bir paket alarak gözlemleyin. Örneğin Micho'nun üreticisi temizmama, eğer isterseniz sadece kargosunu ödediğiniz bir deneme paketi gönderiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meşakkat kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için.Michoya bakacağım.Aslında kuru mamalar çok fazla su ihtiyacı oluşturuyor tuz içerdikleri için.İyi bir şey yapalım derken hayvanları zor duruma sokmak istemiyorum.Arada tavuk suyu ekmek,et suyu ekmek falan veriyorum ama hiç mamanın üstüne denememiştim.Yemezlerse öyle yapayım:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sokak hayvanları için alınabilecek f/p ürünü golosi var. Ben ton balıklı/somonluyu tercih ediyorum, seviyorlar. petburada 1-4 ekim arası kampanya yapmış 7.5 kilosu 106 tl. kilosu 14 e geliyor. 20 kiloluğu da var. micho enjoy vs. yazık vermeyin hayvanlara iyilik yapayım derken uzun vadede hastalık kapısı açıyoruz sokaktaki canlara :((
  • Sokak kedilerine önceden Micho kedi maması veriyordum. Sıkıntısız yediler sonradan sizin de yazdığınız gibi Enjoy marka mama aldım onu da sıkıntısız yiyorlar. Hatta beslediğim kedi sayısı arttı

    BonaCibo marka yaş mama almıştım evdeki kedi yüzüne bile bakmadı ama sokaktaki kedilerin yerken gözleri dönüyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.