Şimdi Ara

Sokağa Çıkma Yasağında Markete Gitme Şartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar bacağımda problem var bol yürüyüş yap dedi doktorlar. Markete uğrayıp mahallemde bulunan bir parkta yürüyüş yaparsam ceza verebiliyorlar mı? 4 aydır evdeyim neredeyse sağlık sorunları yüzünden hareket etmem gerekiyor hiç istemezdim böyle olmasını. Yarım saat bir saat yürüyüş problem olurmu polis ne geziyorsun derse market poşeti ve fiş olacağı bana cezayı engeller mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yürüme bandı ve sabit bisiklet gibi şeylere para vermeden odanızda sadece bacaklar değil, omurga, omuz , boyun ve kolları da zorlamadan hareket ettirecek basit bir yöntem var. Printer sehpası veya ona benzer boyutlarda tabure varsa, onun üstüne ince yastık (şilte) koyup onun üstüne göğüs üstü yerleşin; bacaklar ve kollar havada serbest kalacak, bacak ve kollarla yüzme hareketi yapın. Kurbagalama ve sonra serbest stil. Özellikle kurbagalama stilinde bacaklar oldukça hareket eder. Bacakları geri iterken kollarınızı da ileri attığınızda oluşan hareket ile yatay pozisyonda olduğunuz için omurganız da rahatlar.Tabi ki bu hareket sokakta yürümek kadar bacakları tamamen çalıştırmaz özellikle yokuş aşağı ve yukarı yürürken diz kaslarına yük bindiği için çalışır bu harekette o kadar çalışmaz ancak genel olarak bayagı bir faydalıdır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markete gidiyorum diye marketle evin arasindaki mesefade git gel işte adamlar markete gidiyorum ayağıyla karısıyla birlikte mahalleyi dolaşıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.