Şimdi Ara

ŞOK marketlerde oyuncular, hayvanseverler ve günlük yaşam için pek çok ürün var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ŞOK marketlerde oyuncular, hayvanseverler ve günlük yaşam için pek çok ürün var



    Bu hafta ŞOK market zincirlerinde pek çok farklı sınıfın ilgisini çekecek ürünler yer alıyor. Oyuncu kasaları, akıllı evcil hayvan cihazları, akıllı güvenlik kameraları ve akıllı mutfak tartıları bunlar arasında.



    1 Ekim ŞOK aktüel teknoloji ürünleri



    1 Ekim ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında bu kez VZYN serisine ait oyuncu kasaları yer alıyor. Asus anakartların kullanıldığı kasalar uygun fiyat nedeniyle FreeDOS şeklinde satışa sunulmuş.



    VZYNAPU modelinde AMD Athlon 3000G yonga seti, 16GB DDR4 3600MHz RAM, 256GB SSD gibi özellikler yer alıyor. Fiyatı ise 5099TL olarak belirlenmiş. VZYN1650 modelinde Intel Core i3-1015F işlemci, GTX 1650 4GB ekran kartı, 8GB DDR4 3600MHz RAM, 256GB SSD şeklindeki özellikler 9399TL.



    Ayrıca Bkz.Yapay zekâ ölümü çizdi



    VZYN16605 modelinde Intel Core i3-1015F işlemci GTX 1660 SUPER 6GB ekran kartı, 16GB DDR4 3600MHz RAM, 512GB SSD şeklinde özellikler 12099TL olarak satılacak. VZYN3060 modeli ise Core i3-12100F işlemci, RTX 3060 12GB ekran kartı, 16GB DDR4 3600MHz RAM, 512GB SSD ile 17799TL fiyat etiketine sahip.



    Rampage markasına ait 160 derece yatabilen KL-R80 oyuncu koltuğu 2999TL iken kablolu oyuncu klavyesi 299TL ve Orbit-S kablolu oyuncu kulaklığı da 349TL seviyesinden raflarda olacak.



    Gündelik yaşam tarafında Neutron markasına ait Wi-Fi ve ses destekli 4 litrelik akıllı mama kabı 1599TL iken Umie markasına ait Wi-Fi ve Bluetooth destekli 6 litrelik akıllı mama kabı da 1799TL olarak satılacak.



    Neutron 360 derece dönebilen akıllı IP kamera Wi-Fi 2.4GHz, Full HD kayıt, sessiz motor gibi özelliklerle 589TL. Kalori ve kilo ölçebilen akıllı mutfak terazisi 299TL iken Goldmaster Netta3 8K Android TV kutusu da 1289TL olacak.









  • Kaçıran üzülür, öyle bir kampanya

  • Tepecikli sandim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim toplasam daha ucuza mal edecem en azından seçtiğim parçalar olacak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3k rampage koltuğa verecek kadar zengin değilim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt

    hocam hangi bilgisayar için daha ucuza mal edersiniz rtx 3060 ekran kartlı sistemin sadece ekran kartı en düşük 7800 den satılmakta piyasada...





    ŞOK marketlerde oyuncular, hayvanseverler ve günlük yaşam için pek çok ürün varakakce.com
    RTX 3060 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/ekran-karti/rtx-3060,1,2.html



    https://www.epey.com/ekran-karti/e/YToxOntpOjQ1Mzc7YToxOntpOjA7czo3OiIxOTQ0MTEwIjt9fV9zOjk6ImZpeWF0OkFTQyI7=/





  • Klavye mouse seti nasıl ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyata bu pc ler alınmaz.Kendin toplasan ve daha iyi parçalar taksan bile daha uyguna toplarsın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece çamlıca gazoz almaya gidiyorum şoka

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    hocam geçen hafta şirkete pc aldılar. sadece kran kartına 15 bin lira vermişler. rtx 3060ti. ssd, rami ana kart, işlemci falan 30k'yı bulmuştur sanırım. hazır sistemler bence daha avantajlı.

  • Fenomenon kullanıcısına yanıt

    geçtiğim ay veya yanlış hatırlamıyorsam 1.5 ay ay önce de olabilir hp pavilion marka hazır kasalı sistem hepsiburada da 16 bin tl ye satılmıştı rtx3060ti ekran kartı barındırıyordu, şuanda 20 bin tl küsür liraya satılıyor eğer o şekilde alsaydınız bir yerine iki adet bilgisayar alırdınız...


    https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-amd-ryzen-5-5600g-16gb-512gb-ssd-rtx3060ti-freedos-masaustu-bilgisayar-434p2ea-p-HBCV00000ERLQR




    ŞOK marketlerde oyuncular, hayvanseverler ve günlük yaşam için pek çok ürün var




  • Cılkı çıktı artık bu işin gıda, temizlik dışı ürünler satılması yasaklansın artık eskiden uygundu onlar da bitti.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaş 30'lu yumurta 60 TL olmuş WhatsApp üzerinden kordineli bir şekilde birbiriyle irtibat halindedir milleti kaziklamak için bim. A101. şok. Hakmar. kafalarına göre zam yapıyorlar yeminle markete girdiğim zaman sinirlerim bozuluyor elin ecnebi ülkesi. Marketleri halkım zorlanmasin diye kendi aralarında anlasiyorlar. Bizim müslüman ülkenin market zincirleri gariban vatandaşın cebindeki 3 kurusu nasıl aşırsam derdindeler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen hepsi için geçerli hocam. Bakmayın şuan internetteki fiyatları kafalarına göre şişirdiler. Son 1 aya göre indirim oranı belirlemek için, kasım ayı hazırlığını şimdiden başlattılar. 10 gün sonra aynı sistemi amazondan toplamaya çalışın en az 1-2 bin tl karda olursunuz. Ben de pc toplamak için bu aralar biraz piyasa araştırmasına girdim, ordan biliyorum. Bir de size tavsiyem, istanbul gibi bir şehirde yaşıyorsanız, gidip bizzat mağazasından alın bu ürünleri. Mağaza derken büyük kurumsal yerlerden bahsetmiyorum. Küçük işletmelerden bahsediyorum. Bunlar internette satarken, komisyon ücreti vb şeyleri ekledikleri için fiyatları biraz şişiriyorlar. Geçen; hepsiburada, trendyol, amazon ve n11 de mağaza açan bir bilgisayarcıya gittim. Aynı ürünleri kendi dükkanında daha uyguna veriyor, üzerine bir de pazarlık yapma imkanın var. İnternette neden fiyat yüksek diye sorunca; orda sitenin zorunlu indirim yaptırtığı dönemler oluyor, burdaki fiyata oraya koyarsak, o dönemlerde zararına satış yapmak zorunda kalıyoruz dedi. Ama bu siteleri de takip edin, bazen mağazamızdaki fiyatlarında altına verebiliyoruz da dedi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • sireno52 kullanıcısına yanıt
    Yurdum insanında malesef ekonomi okur yazarlığı çok yetersiz. Arz, talep ve piyasa dengesi nedir, en azından lisede herkese ögretilmesi lazım. İktidarların söylemleriyle
    halkın kandırılmasının önüne ancak bu şekilde geçebiliriz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt

    haklısınız, ben rtx3050 ekran kartı aldım yaklaşık 1 ay kadar önce; inventusta kampanya denk getirdim 6322 tl ye aldım ekran kartımı... bakın bakalım şimdi en ucuz kaç lira, zotac rtx3050 oc modeli

  • Bu konu niye haber niteliği taşıyor anlamadım. Zaten Bim,A101, Şok aktüelleriyle ilgili Sıcak Fırsatlar'da ilgili konu var. İyice saçmalıyorsunuz.

  • Gıda dışı ürün satmasıyla, fiyatların ne ilgisi var, ey fuzuli arkadaş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.