Şimdi Ara

Sneijder ve gidisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu taraftar sizi asla affetmeyecek !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medyaya yansıyanlar ve gidişat olarak %99 inandırıcı olmakla birlikte ben bu işte her türlü Tudor'un parmağı olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sneijder beins sport'a giderken zaten söyledi tudor benimle çalışmak istemedi ve iş orda bitti diye
  • Bir insan Galatasaray'a çok katkıda bulunmuş Sneijder ve hiçbir başarısı olmayan tecrübesiz hoca arasından nasıl hocayı tercih eder ? İyi niyetli ve Galatasaray'ın çıkarlarını düşünen birinin yapacağı bir hamle değil bu. Daha bunun Bruma'sı var tabi, Tudor gelmeseydi Bruma hala Galatasaray'ın oyuncusuydu



    Fenerbahçe'de Vitor-RVP kavgaları olduğunda Fenerbahçe maçlarını bir şekilde kazanıyordu, yine de taraftar ve yönetim yanlış tercih yaparak oyuncunun arkasında durdu. Galatasaray ise bunun tam tersi, Tudor hiçbir ışık göstermemesine rağmen sabretmeye, onun için oyuncu harcamaya devam ettiler. Şu Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimleri hep mi yanlış tarafın arkasında olur ? Olan camialara oluyor işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her okuduğunuza inanmayın. Gs sözlükteki çoğu kişinin güvendiği gazeteci quakerboy bunun tamamen senaryo olduğunu ve bu kişiyi hiç antremanlarda ya da takımla görmediğini yazmış. Aynı quakerboy daha önce Tudor'un Sneijder'in kalmasını istediğini yazmıştı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.